• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Vousaci, ja jen nastavuji zrcadlo. Jak totiz vystoupis z takoveho toho placani po zadech “konecne hrajeme hru ktera je dobra protoze byly dobre ty pred tim” okamzite jsi jidas na kterem si tu vsichni smlsnou… Tady zajimava diskuse neni. Zil jsem v bludu, chodil jsem sem 20 let abych si nyni otevrel oci a rit. Nakonec vse co jsem zprvu napsal ale po mesici napisete taky. Ale opatrne, mezireci… Diskuse tu ale neprichazi v uvahu, nejde sdilet nic. Nejde se zamyslet. Vse je smeteno bud “me to nevadi”, nebo “mam kamose a ten je lepsi” nebo “davam sem clickbait clanky co zobrazujou reklamy u kterych nectu ani nadpis”… Tak ja nevim kde jsme. Prisla sem vlna hracu primitivnich her protoze ER je open world, a misto tve nepsane role byti bardem a poukazovat na to exaktni je z toho bramboracka plna obvinovani…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: za normálních okolností by tady visela jedna novinka k tématu, která by třeba nikoho nezajímala, díky tobě se tady ale zase rozjel úplně offtopic xchat... to jenom abysme si ujasnili, kam se kdo snaží tuhle diskuzi směřovat
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ENDER: tady se hodnotí jen líbí/nelíbí, netahej sem kdo ti kdy ublížil a nehledej sparing partnery .)
    ENDER
    ENDER --- ---
    _KOFILA_: Tobe svet taky udelal neco osklivyho, ze se tady chovas jako debil?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: Já v tom odkazu slovo souls nevidim, pomůžeš mi ho najít?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: A to ti tady zerou? Roli generatoru odkazu se slovem souls?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: tentokrát ani nadpis
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: A to jsi cetl? Nebo zase jen nadpis?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jako další může s FromSoftware spolupracovat Sanderson » Vortex
    https://www.vortex.cz/jako-dalsi-muze-s-fromsoftware-spolupracovat-sanderson/
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    KOZLIKK: ♫♪

FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Bossové mě též doma stali spoustu nevrazivych pohledu...)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    DEEFHA: já si povídání pouštim u práce, u her mi úplně stačí, když do toho mluví manželka, už jen to snižuje úspěšnost bossfightů o cca 30%
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    DEEFHA: Není o co stát...to ultimátní ponoření do her jako za mlada už mi zmizelo, to samé se serialama a částečně filmama...seriály si pouštím ty co znám nazpaměť dokola a nové proklikavam. Mám rozectenych a rozposlouchanych deset plus knih najednou a furt mám pocit že nestíhám. Dělat x let manažera v korporatu mi naprosto zmasakrovalo soustředění a pomalé vychutnáváni okamžiku...:/
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    FRIZER: No, tak to teda restecp, jak se říká :-) Zjevně mám v hlavě nějaký starší model, který tohle nezvládá.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: To už je na vkusu každého soudruha
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: já si u Dark Souls pouštim Dádu Patrasovou
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    DEEFHA: Normálně, třeba kingovky nebo nějaký high a epic fantasy na tokybooks. U doty to třeba nejde ale u Assassinu, From soft her a Rogue like bez problemu
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    tohle ale maji fakt pekne, ani to nebylo drahe. :)

KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    to musi byt imerze jako u soulozeni poslouchat posledni zaznam z poslanecke snemovny. :) si vubec nedovedu predstavit, zajimave.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    FRIZER: Nene, fakt? :-O A jaký třeba audioknihy posloucháš? To by mi asi praskla hlava :-D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já měl hudbu puštěnou tak dvě hoďky, pak jsem zvuk vypnul a poslouchám u hraní Audio knihy...dělám to tak u všech DS
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam