• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    LAHINO: nejdřív musíš pokročit v její questlajně aby ti prozradila, kde je její tělo
    ENDER
    ENDER --- ---
    Musim rict, ze uz nejakou dobu hledam nahradu za golden halberd, ale ta zbran je tak strasne dobra, ze to snad ani nejde (nechci nic castit, ale jen mlatit) ... Ta zbran ma takovy staty, ze v raw dmg je v top 5..
    Zvazuju bloodhounds fang, kde by ten balanc mohl dorovnat bleed efekt.

Doporucili byste nejakou vetsi zbran, se kterou se vam dobre hralo?
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    IMOLOL: Hej viem, dik. Ale jej ikona je inde. Ak som dobre pochopil, jedna sa o kuzelnicku, ktora ma dve formy a kazda sidli inde, ta priputana sa mi neukazuje na mape. Alebo som slepy.
    Inak vcera som zabrdol do Siofra River a Anor Londo Archery Club vibe je tam silny
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    LAHINO: na mapě jsou vidět ikonky NPC
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KOZLIKK: viděl jsem oba
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    PHOW_SAATCH: na to se tesim velmi, The Witch i The Lighthouse jsou v ramzi zanru vynikajici, takze nemam obav! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jak jsme tu nedávno probírali ty filmy... Kofilovi se omlouvám za odkaz
    První reakce: Seveřan je brutální a temnou řezničinou | MovieZone.cz
    https://www.moviezone.cz/clanek/43576-prvni-reakce-severan-je-brutalni-a-temnou-reznicinou
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    ENDER: časem se prý resetuje do původního (nepřátelského) stavu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: coz o to, kdyby tam nebyli vojaci, ale ze tam jsou vsechny dvere zavrene a nejdou otevrit mi navodilo tvar sad panda
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: taky jsem prisel do redmane castle az na festival a trosku mi chybelo to tam cely prosmejdit..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    kazde npc ktere potkas je na mape oznacene jako npc. aj ti to napise jeho jmeno.
    jaa treba pri prvnim pruchodu hrou uplne minul Sellen. nasel jsem jen prikovanou kouzelnici v tech ruinach.
    ono taky nez cloveku dojde ze uplne vsechny ruiny maji sklep.
    ze vsechny katakomby a jeskyne maji bosse.

ja zas vcera hrozne cumel pac jsem dosel na new game plus do castle redmane ale mam uz rozjety dukladne ranni quest, takze skoro celej redmane castle zavrenej, nikde zadni vojaci, dvojboss duo chybi uplne a rovnou je jen festival.

zajimalo by me kdo je ta polyanna co jde jako help summon na commandera uprostred scarlet jezera Caleidu.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    LAHINO: weeping peninsula - na jihozápadě je pod kopcem bažina, kde ta kobka je
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    RUDOLF: Dik za reminder, uplne som zabudol, ze som ju nasiel v nejakej kobke a chcel sa k nej vratiti a zistit, co to je za NPC a quest. Teraz uz ani neviem, v akej kobke to bolo a to som iba v Lemurii (Liurnii). Bez markerov tusim nemam sancu
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    OMG, ukázalo se, že Liurnii jsem minul docela dost míst. Ta hra je gift that keeps on giving.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    the doll is evil. jedinej masovej vrah v tej hre mas byt ty
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Really, já pochopil z náhodného čtení wiki, že tě bude vysílat plnit nějaký úkoly.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    je evil, zabij ji.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    IMOLOL: aha! Takže předávám runy projekci;-)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    RUDOLF: ta s kterou kecáš je projekce, její fyzický tělo je přikovaný v tý kobce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam