• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ENDER
    ENDER --- ---
    IMOLOL, PHOW_SAATCH: Vzdy kdyz vidim podobna videa, pripadam si jako idiot... Nejhorsi je, ze kdysi byla doba, kdy jsem take spadal do elitniho 2-5% percentilu nejlepsich paranu prakticky ve vsem na co jsem sahnul, dneska jsem v hernim duchodu (uz by davno bylo 27) a jsem rad, kdyz to odehraju vicemene se cti, coz se treba neda rict o tom stromu, kde je dole Malenia, protoze tam jsem umrel asi 50x...
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    VESNACH: to je přesně on, šampion a hrdina lidu
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: nebo s kytkou v ruce a trenkama ve quick slotu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    IMOLOL: Malenii sólujou borci v květináči s trenkama na hlavě
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    ENDER: Malenii sólujou borci v trenkách s květináčem na hlavě :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ... rozdil mezi medium a slow je uz ted tak malej, ze kdyby ho zmensili, tak nebude mit smysl hrat medium.
    GURBON
    GURBON --- ---
    RIVEEK: Me se zda, ze ze stadia nepouzitelnosti ty greatswordy posunuli tam kde maj bejt. Kdyby mel bejt dalsi boost, uz by museli posunout rychlost vseho ( nezlobil bych se). Jedu celou dobu tezky a stredni a najit okna u bossu bylo se strednima tezky a s velkejma nemozny. Ted je najdu i s velkejma i kdyz to neni zadna sranda. Ale dohrat s greatswordem DS2 taky nebyla sranda, ale slo to.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: neni to nijak zasadni zmena, jak jsem cekal, porad jsou pomaly (a ten specialni boost Grafted blade GoT mece neni znat vubec), ale je to kapku znat a treba prave u nahaneni Elden plesiosaura to byla ta kapka, co mi chybela.
    GURBON
    GURBON --- ---
    ENDER: je to celkem poznat, ale moje levy ruce to kupodivu neopravilo :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak konecne dohrano! Musim rict, ze mi tu hru trosku pokazili summoni, protoze ta hra je optimalizovana na to, ze tam jsou pritomni, takze bez nich pro me byly nektere bossfighty nehratelne. Realne bych si ted pral to dohrat bez summonu, ale nevim jestli je to realne, protoze takova malenia je pro me naprosty silenstvi bez summona, s nim to bylo jenom tupy rubani, aby chcipla co nejdrive...

GURBON: Je to zasadni zmena? Colossal weapons jsem nejel kvuli tomu, ze to bylo do rytmu hry hrozne pomale..
    GURBON
    GURBON --- ---
    USHUI
    USHUI --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    BIMBAS: duse ne, ash od war (koukam ze carka dela dost)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BIMBAS: vždyť já myslím právě duše;-) Ale zrovna u ER, by to bylo hloupé. Tady je je uspokojení právě z toho, že těch věcí dosáhneš.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: kazdej jinam. kterej te zajima?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: neboj, pak si dám podruhé krátký a prázdný Mortal Shell :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jo, at jsou ty hry dlouhy a prazdny… ja se poseru :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RUDOLF: duse ne ash od war
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: co se musí uznat je to, že i když je to dlouhý, místama prázdný, pořád jsem neměl potřebu zapnout jinou hru, dokud to nedojedu úplně do konce.. to se mi opravdu stává asi jen u FS her
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam