• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    _KOFILA_: tyve! já nevím, potřeboval bych víc možností! :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---

V Elden Ringu si připadám jak kdybych ovládal

13 hlasy od 13 respondentů

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak vcera to the stars ending, tak zbyva uz jen dung eater ending, fia ending a golden order ending.
    jinak bych tvrdil ze uz jsem vsude v te hre byl a vsechny itemy mam v inventari.
    sem zklamany ze castanety nic nedelaji, ona i rekne, ze je nechce, ze uz jsou ji k nicemu..
    brouzdal jsem chvili wikipedii a koukal ze tam uz je nejmin 6 predmetu co jsou ve hre ale aktualne se nedaji ziskat..tak sup sup s tim datadiskem, aspon datum mi dejte at se mohu tesit.

a zvazuju ze bych zkusil ten lvl1 all rememberances run, haha. teoreticky to nevypada tak slozite haha
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    FIONOR: já jenom pro úplnost, že dávám jen jednu možnost, a to "St." Moje magická kombinace a svatá trojice je: Vigor / Endurance / Strength a do ostatních statů nedávám ani bodika...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    L4MA: třeba nastavil zrcadlo sám sobě :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    PHOW_SAATCH: pan Nastavuju zrcadlo dostal RO v PS klubiku, a asi nejak zahorkl, nebo co...
    FIONOR
    FIONOR --- ---

Jaký build (z pohledu atributů) je váš hlavní?

Instrukce:
    Většina buildů stojí na dvou atributech (Int/Dex, Str/Fai), proto dávám dvě možnosti.

Vigor, Mind a Endurance neuvažujim vzhledem k tomu, že jsou spíš o zdrojích.

Nebude to přesná anketa s masivní vypovídací hodnotou, ale zase v ní nejsou pindy o letišti a gatekeeping... & that counts for something.

43 hlasy od 28 respondentů

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Už dlouho nebyla anketa.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    oni ty posledni trochu jinak kouzlej a skacou atp..

mi se vcera stal nakej glitch kdy fire giantovi asi nabehl muj bloodloss az pri premenene v druhou pulku a ja na tu druhou fazi zacatek akorat kouzlil summon ashe, pac ta prvni je easy se jen prijede konem k ty obvazany noze a seka se do ni, a on udelal animaci premeny do druhy faze a okamzite umrel. zvlastni, ale sympa. asi to nak neumi pretavit ty stouchance co clovek nakope tesne pred premenou
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já prvního tree sentinela dal ze země. Prostě štít a counter. Sice jsme byl dost over leveled.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    vcera jsem rozjel twinblade a to je slusna zabava..konecne jsem dodelal Patchesovu linku, napotreti se mi povedlo ho nezabit i stahnout o vsechny gestures. konecne jsem se naucil seskakovat z ochozu hlavniho mesta primo dolu abych usetril cas. od dung eatera jako summon ashe jsem cekal malinko vic teda. mimic co ma v jedne ruce seal a sedm utocnych kouzel, a v druhe rivers of blood je lepsi nez kindred rot nebo night dagger
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: melee nebo ranged? Jsem tam nabehnul, na prvni dobrou rozbil a bylo hotovo.. Je pravda, ze asi zabil mimica, ale ten typek na konci farum azula me sral teda o dost vic..
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SITH: a to tohle můžeš dávat z koně, pak ho potkáš ještě jednou a můžeš bojovat pouze ze země...
    Hele, nevěš hlavu, tenhle mi taky strašně zatápěl. Jestli nevíš co s ním, doporučil bych zkusit na něj pustit spirit "Rotten Stray," chvilku mu tankovat, aby ho stihnul párkrát kousnout a nakazit ho scarlet rotem, zdrhnout a počkat si, až ten dračí sentinel sám chcípne...
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: vtipny je, jak meleeky trapi uplne jine veci nez castery.. Vubec si ho nevybavuju..
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Haha. To sme na tom podobne. To jsou taky pekny kundy.. mam pocit ze horsi nez na melinda-na buchta s dykou v te optional casti-jak po ni pak zustane ten lotosovy kvet
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    SITH: Jo tahle kurva me odradila ze jsem to malem prestal hrat. Je to imho nejvetsi stopka v cely hre.. musel mi pomoct az jeden kluk z fb skupiny ktery byl na vyrazne vyssim levlu nez ja.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jsem zaparkovnej před Radagonem/Elden Beastem a čekám, až se to dohraje samo.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SITH: No jacho třeba ukitoval z koně nějakým párátkem napodruhy...prostě sem mu postupně odsekaval po 3 procentech zdraví....ale mě ten boj ze sedla baví moc
    JOPS
    JOPS --- ---
    SITH: ja si vzal to NPC a na prvni dobrou sel s prstem v nose :D
    SITH
    SITH --- ---
    achjo, vždycky když se do té hry zase dostanu a začne mě to bavit, něco si hezky vylepším, vylevelím, najdu nějaký brnění a tak, tak dostanu strašnou ale neuvěřitelnou facku, že mám chuť to hodit z okna. Level 100, mage, jdu do hlavního města, najdu tam bránu, stojí tam draconic tree sentinel, ok, to bude asi tvrďák, tak využiju summon support od Mallicent a toho kluka s kladivem, ještě udělám svůj summon té lučištnice, vychlastám lahvičky, nějaký boost, připravím si nejsilnější azur komet kouzlou a ...... ten sentinel dává lighting před kterým není únik a hází ho i za zeď. Ok then. Zkouším, hodinu, dvě, různé metody, už mě to přestává bavit. Jdu na net, youtube, zkoumám, zjištuju, najdu cheese metodu o tom, že mu za prdelí házíte poison incant a on do deseti minut pojde. Well well, jestli je ta hra o tomhle, tak mě ještě bude čekat dost zábavy
    EZEE
    EZEE --- ---
    RUDOLF: hlavne, vetsinou je to "tvoje chyba" :)) to je na tom to nejhezci, ze te to tresta za treba blbou zbrklost :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam