• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw o vikendu si me privolali Hunteri na pomoc. Invader me zabil, protoze jsem na ty dva ziral a nesledoval jsem okoli. Jeden totiz vypadal uplne, ale uplne presne, jako He-Man z Masters of the Universe a druhej byl..... Volodymyr Zelenskyj.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SITH: přesně! Na blízko si ani neškrtne, a neb Judex Kundir technika opět zasahuje :-)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: pravda! to sem zapomnel jak jsem trapne sel nekam levelit deset levelu arcane abych ji vubec mohl nahodit..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Jop Okina a River of Blood. Tu uz mam, jenom se k ni potrebuju trochu dolevelovat.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    sou kouzla ktera to holt nejak obtecou no, prislo mi to spise featurou, podobne jako u magmawyrma makara atp
    SITH
    SITH --- ---
    jo fire giant, ten na mě metá firebally skrz skálu, paráda
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: hmm to me mrzi. ja mu jen jezdil nebo behal okolo nohou celou dobu. na poprve jsem ho mastil bloodslashem a slo to. rivers of blood lepsi samozrejme, tim spis, ze jsou v kostele pred giantem. ja si narozdil od ds1 a bloodborne dost odvykl tu u bossu mit zalockovano, nejak asi se min hejbou,ci skacou, co se nohou a podobnych hitu-hodnych mist tyce.
    a u maliketha co se muze uskakat mi to nejak nevadilo. shrug.

no pokud ten serpent spear nemaka rovnou tak verim, ze ho staci polepsit par somber kameny a rykard nemuze ani n. i se strength deset by to melo fungovat levou zadni.mne rykard vinou toho spearu prisel jako nejlehci boss, tak premytam zda to bylo tim ze jsem mel uz 40 v STR se niz ma serpent spear nejlepsi scaling nebo cim..
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: hada jsem byl schopen dát jak ranged tak nablízko s tím kopím, ale problém byl Ryckard, který už měl nehezké ranged útoky a ty jsem nebyl schopen dloudobě ustát, tak jsem musel fakt nablízko přímo k němu, pod nohy a tam to ucheesoval hned napoprvý.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: jo pravda. kopi. se silnym utokem jsem ho tim upekl pekne s odstupem za pet minut.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: a co ten mec, kterej po ceste k nemu v jeho lokaci trci ze suti? Nezkousel jsi?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: zrovna u Fire Gianta jsem se o vikendu lehce nasral. Sel jsem na nej s Tankem lvl 90 a jak meli From Soft bossfighty vzdycky precizni, tak tohle je trochu prasecina - specialne v druhe fazi, kde pri locku giantovi na ruce absolutne nefunguje kamera, koliduji objekty, kdy je z fightu na blizko tim padem neprehlednej maglajz a vubec se to chova dost nepekne. Po dvou hodinach jsem si rikal, ze se s nim srat nebudu, tak jsem si chtel povolat kolegy a zbytek dne jsem sledoval akorat hlasku Unable to summon cooperator, kdy se rozbil i system vyvolavani, kdy neslo ani vyskocit ze hry a rozbilo to i torrenta, kterej mi samozrejme mizel pod nohama. Cheesovat ho nechci, tak holt v druhy fazi nahodim blood loss, anebo komikoně. Chapu, ze pri tak obrovsky rozloze sveta je to ohledne erroru nevyhnutelny, ale na to nejsem u From Softu vylozene zvyklej. Min je nekdy vic kluci japonsky.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SNOO: LISTER: Smrt není žádný neštěstí jako bejvala za starejch časů. Už ti to nezničí kariéru jako dřív.
    Lister asi hrál Souls hry už dřív, že? :)
    SITH
    SITH --- ---
    Takže asi dvě hodiny zkouším zabít hada a Ryckarda, nejde to, jen spear, pak kouzla a spear, různý summony, taktiky, abych se šel uklidnit ven, tam na mobilu čtu taktiku, že stačí přijít přímo k němu a těsně u něj ho píchat kopím. A napoprvé to vyšlo, olol, já bych byl bez toho youtube a taktik a tipů fakt ztracený
    SNOO
    SNOO --- ---
    Ok, takze abych si dustojne zahral Elden ring…
    Koupe nove 65” 60hz tv…
    Nejakym zazrakem v patek dosel playstation 5 ..
    A dnes sem se dozvedel ze sem + na kovid

Takze na tyden sbohem oopravdovy svete :))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Behold Two Fingers. Try But Hole.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    Hrajete to nekdo bez summonu?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tree Sentinel down, Edtree Burial down a Reduia picked up.
    Stroj jsem vypínal cca 2:00
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VIRIK: rvy to do hentai auditka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam