• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Unexpected Weird flex but ok.
    L4MA
    L4MA --- ---
    RUDOLF: wtf... 0_____o
    btw kredenc :)

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VIRIK: v pubertě jsem chtěl na černo, ale matka mi to rozmlouvala, že to prej prasí vlasy a pak že bych vypadl nepřirozeně;-) Takže nějak k tomu nikdy v tomhle období nedošlo, páč jsem na toi většinou neměl peníze a k nějakýmu cool střihači šel až někdy v 17 a stejně se tam cejtil jak ucho v cizím světě (tehdy to bylo něco jako alien studio, prostě jak na fluff festu). Ale páč jsem žil z mála peněz, tak jsem po pubertě spíš šel na akce alá nechte se ostříhat dětmi, kámošky mě stříhali a pak učňovský studia, kdy jsem za 30 za stříhání na hlavla mohl nechat dýško 10 korun a přitom poslouchat hlody jak z nějakýho fimu od papouška. Pak samo když jsem cestoval v asii nebo na středním východě, tak jsem si zašel k nějakýmu lidovýmu střihači. Teď jsem asi 2-3 zkusil současnou módu barberů v Praze - jednou jsem skončil jak vyhazovač na diskošce a musel absolvovat manly rozhovor o tom, jak s bejvalkou prokecal noc - ona s vínem a on s whiskey - fakt nejstrašnější kyč. Pak jsem testnul jednoho ale napřed jsem se zeptal, že kolik střihů vlastně umí - opět jsem skočil za disko vyhazovače. A po třetí vesměs opět disko vyhazovač - aspoň že to byli cikoši, ale stejně mě tyhle konverzace mrdaj. Vždycky mě ten vyhazovač style a panák stál litr. Cywe, tady je asi nějaká rekvalifikační fabrika na tenhle druh pekla. Všichni ty staří dědci stříhali o několik lig dál a jediný co jsem vždy dokázal vygestikulovat bylo zkrácení vlasů a vyplázl něco v hodnodě jídla. Přítelkyně mě teď ostříhala na Agnes Vardovou, teda přiznala se po týdnu - doma se tomu myslím říkalo, podle kredence. No nic. Barvím jenom avatarku, má fialovou nebo žlutou - fakt nevím. Většinou má na hlavě sochatej schyzo-head INT booster, aby překryla, že větišnu času investovala do tělocvičny a panbíčkářství a ujel jí univerzitní vlak.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    RUDOLF: dobrý.

Ty si barvíš vlasy?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Video z minulého týdne, aby jste zřeli, že někdo po 120 hodinách v Elden Ring, jde teprve ubít Rennalu. Ale když si dáte fast forward na 3:34 - uvidíte summona, kterýho jsem poprvý vyzkoušel po sérii asi 5 smrtí (radši nepočítat) a oblík jsem si potupně i červenou karkulku. No a chlapík z toho udělal solidní sýrovou jízdu.

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/1494800847
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    Castle Morne | Elden Ring Ep7
    https://www.youtube.com/watch?v=s1nkVYGAkvU
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VON_GILOTINE: tru story!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Teda přátelé, poslední dobou koukám na Breaking Bad a řeknu vám, že farmit v dolech a dostávat Cracker Crystal mi vždycky vykouzlí úsměv na rtech :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LION_DON: pripomnelo jak smutne jsem koukal kdyz jsem zjistil ze na radhana si muzes privolat koně.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: dej si radši DS1 Mortal Shell (při představě, že bych měl projet znova celej ER jdou na mě mdloby :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SITH: není spíš pro melee lepší str+faith?

Plus luk je super věc, dá se tím vyřešit spousta prej pruda situací, který jsem díky luku vůbec nezažil. Ale já jsem takovej třasořitka a vybíjim hordy opatrně.
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: osobne bych jel novou hru, 2 hand a dex/str (bloodhounds fang).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: A co tam poslat na odreagování za meele první Dark Souls? Mechaniky už znáš, tak tím proletis jak nic a omrknes klasiku.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: rivers of blood. Stit jak chces. Obouruc jednoruc jak chces.
    Priprav se na to ze ti po vetsinu hry bude prichazet jak moc zbytecny ojeb sis skrze kouzelnika pripravil
    JOPS
    JOPS --- ---
    SITH: hele, to je tezko rict, protoze pokud chces jet melee, tak budes mit problem, protoze te to porad bude nutit pouzivat kouzla. Takze dat NEW GAME a s kouzelnikem jet znova NG+
    SITH
    SITH --- ---
    Když jsem to dohrál a chci si zahrát za meele. Je lepší dát NG+ a respec nebo dát komplet zas new game?

Pokud b), co je zábavnější?
    Jet one hand a štít
    Nebo two hand
    Nebo dvě zbraně naráz?

A Dex nebo str build?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Tady si to můžete přečíst

Otome Sensou Vol.1 Chapter 1 : The Girl With The Flute - Manganelo
    https://readmanganato.com/manga-va972883/chapter-1
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---