• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SNOO: Chápu dobře, že ty jsi neupad a šel hrát? :D :)
    SNOO
    SNOO --- ---
    LOVE_DALI:
    BIMBAS:
    RUDOLF:
    PHOW_SAATCH: dneska mimino uslo vyjimecne brzo, takze jsem od zeny dostal nabidku, ze bud na ni jako muzu upadnout, nebo si dal hrat “ten svuj eldnrink”.
    Rozjel jsem teda novou postavu, PaiMei, samuraj kerej bude mit jen nejakej bilej prehoz a katanu s Incantation buffama. Vzhled se mi moc nepodaril, ale aspon trochu vypada jako asiat - starik..
    Navic diky sve volbe sem na to mel stopro klid, jelikoz se zena z nejakeho duvodu urazila a odesla spat…
    Zatim me to bavi i na podruhy, katana zasadni rozdil oproti greatswordu, navic sem zjistil ze sem docela zapomnel prvotni lokace v limgrave. Na prvnich par minibossu sem pouzil spirits a je to teda pak zivacka s tim…
    treba najdu i nejakej ashes of war ala “ Five Point Palm Exploding Heart Technique”

diky za vase tipy a namotivovani me k dalsimu pruchodu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    STARF: Dark Souls 1 nemá smysl kupovat ve slevě, stojí za těch 100%
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Code: To Jin Yong - The First Unreal Engine 5 Game of LightSpeed Studios
    https://youtu.be/U3Wr8JfNgww
    STARF
    STARF --- ---
    ja doufal, ze behem letnich Steam slev bude o neco dostupnejsi Dark Souls Remastered, ale bohuzel :/
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Takže jsem si koupil Sekiro :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    An Elden Ring Story ► The Warrior Within
    https://youtu.be/ikUiOKTv-Y8
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Elden Ring's Lore Is Uninterpretable
    https://youtu.be/dgpy_-Eeet0
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO: oproti DS, který jsem projel několikrát, jsem ER v půlce května odložil, a nějak mi to zatim úplně nechybí... nejvíc mě popravdě bavil začátek a pak šlo prvotní nadšení trochu z kopce... chybí mi tam trochu klaustrofobická a depkařská atmosféra těch starších her, ale to je tim, že open worldy asi nejsou úplně pro mě (tim neřikám, že už to nikdy nezapnu, ale jakmile to jednou celý projedeš, ztratí se trochu kouzlo z objevování u DS se mi tohle mam pocit moc nestávalo)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: za jedem run si udělám asi 200 šípů.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    JOPS: mám na kosti farming run, od nomad merchanta na pláži, směr mauzoleum a pak po stejné linii dál. Je tam asi 5-6 stád. Je dobrý si k tomu hryznout stříbrný pařát. Plus farmím ptactvo a fireflies, teď už teda spíš glinstone files. Luk je super v tom, že většinou neplaší ostatní bestie, tak si člověk snadno vycheesuje hordy. Nicméně mám teď kouzla great loretta bow, ale dává to větší damage. Plus zvěř farmím malýma glinstone kouzlama, takže šetřím šípy. Imho díky lukům mám furt malý vigor.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SNOO: hele, ja jeste hru nedohral :) ale mam rozjete 3 postavy, kouzelnika asi na 120lvl, pak vyslovene typka s tezkyma zbranema, jenom sila, endurance zdravi. Nic jineho. A posledni postavu jsem rozjel lucistnika. Ty voe, dost narocne, protoze mam porad tezky nedostatek sipu a porad musim kosit zvirata kvuli kostim, abych mohl udelat sipy :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já si teda novou postavu plánuji skrze rebirth;-) furt čekám na moment, kdy mě ten vigor 20 na 90+ levelu znechutí a repsecnu si na nějaký specialiozovaný build - místo abych investoval všude, kde me něco zajímá. Což je prostě všude.. ale hra je na tom celkem ready, takže demigod staff má zatím nejvyšší scaling.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jj co jina zbran to jina hra. O tom ze za kouzelnika je to uplne jiny nez za mlaticku. A to jsem este nejel za faith incantatora.
    Kdyz to hrajes znovu jinak pracujes s tim svetem, jinak volis questy, tim ze se vyhybas oblastem kam vis ze nemas tak levelujes pomalejc a jinak...
    Vsimas si veci co ti unikly, atd
    Ono vubec vybrat si jaky kouzla budes mastit je pomalu jako vybirat si zbran..o ashes of war nemluve..atd

Necekal sem to, sem pred Elden beastem za pure int sorcerera a zase sem neodolal vyzkouset zabit vsechny bosse ve vsech dungeonech, udelat questlajny, sesbirat talismany ..prijdu si obcas jako by me tvurci podplatili
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SNOO: krome nostalgie nebo zkousky jineho buildu taky nevidim nejak duvod hrat to znovu. Online jsem sice hral ale pouzival jsem to na obcasne summony na pomoc nebo obcas jsem pomahal nekomu ja. I kdyz to bylo z 80% spis fiasko ale aspon obcas par expů navíc se hodilo. Summony jsem jako spellsword pouzival skoro porad. Protoze jsem vladnul Azurou tak jsem potreboval zastavit nepritele a tak stitonosi byly muj nejlepsi summon. Na utok pak logicky mimic.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SNOO: Summoning bych neřešil, kor když spirits jsou součástí hry.
    Já v tom lítám nahoru a dolů. Od stavů extáze po naprostou frustraci.
    Osobně si myslím, že motivace na to to rozjet znova je novej build a weapon.
    Tím ostatně Souls hy vynikaj.
    V ER je to tak trochu past ze začátku, ale pak to celkem jde.
    Pokud si nevíš rady, co s tím, nech to uležet. Třeba to přijde... a třeba ne.. :)
    SNOO
    SNOO --- ---
    Elden ring : 99 hodin, level 155, warrior s great swordem, bez ps+ takze offline=> dohrano
    Premyslim co by me melo motivovat to casem zahrat znovu a nejak ji nenachazim, jelikoz pri prvnim pruchodu sem sel docela poctive a najit neco novyho uz by byl spis opruz nez zabava.
    Jak velka pridana hodnota do hry je byt tam online?

Jo a dotaz … jak velka “ostuda” je pouzivani summonu v ER?
    Priznam se ze final bosse sem dal pouze s mimic tear :\ (prvni a posledni pouziti summonu)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jinak pred par dni vyslo asi zatim nejzajimavejsi objev video nevim jak to nazvat.

zapomnel sem to sem hodit. mazec.

Merchant Kalé Full Questline Restored #eldenring
    https://www.youtube.com/watch?v=0Cljs4UTdT8&ab_channel=SekiroDubi
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: Blasphemous mám, ale úplně mě to nevzalo... to už mě bavil víc Death's Gambit
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: S tim neztracej cas. Ber toto: https://store.steampowered.com/app/774361/Blasphemous/

Podobne, lepsi cena 75 kc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam