• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VVOODDAA
    VVOODDAA --- ---
    ahoj. lze v Darksouls importovat postavu do dalsiho dilu? d.
    SITH
    SITH --- ---
    VON_GILOTINE: zkusím, ten quest kolem D jsem nedělal
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Once you've given D the armor, you'll then find his summon sign appears near the doorway to the Valiant Gargoyles
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: pockat pockat to se mylis, na gargoyle duo jde friendly summon
    SITH
    SITH --- ---
    jsem s meele charem přišel před draconic tree sentinela, očekával strašnou čočku, tak jsem si dokončil Milicent quest, vymakal mimica na 10lvl, přišel tam, zjistil že se mi nabízí na summon i ten bojovník s mega kladivem, vyvoval teda tři pomocníky a ve čtyřech jsme mu způsobili naprosté peklo a ponížení hned na první pokus. Škoda že na gargoyle duo tam žádný friendly summon nejde dát
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: Mas sa naco tesit, ma to stale co ponuknut.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO: já si včera málem koupil kvůli BB PS4, ale na poslední chvíli jsem cuknul.. až na podzim :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Mne sa nieco stalo a nainstaloval som si Bloodborne, ze skusim Bloodtinge build. Po troch dnoch som pred One Reborn, davam parry jak na beziacom pase. A vcelku ma to bavi, idem jak pila :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ja jedu NG+ a je to taky zatim lehky.. mam za sebou Margotku a v hrade me to prestalo bavit..
    SITH
    SITH --- ---
    já hraju ted podruhé za samuraje a přijde mi to tak 2x lehčí než za mága :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: nemam teď moč čas na hraní, ale sem tam se v ER jen tak poflakuju, dneska jsem se trochu toulal po jižnim pobřeží v okolí Castle Morne a to je mému srdci stejně asi nejbližší..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: tvl, než se dostanu k Rivers of Blood, tak to bude na úrovni scimitaru :/
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    vysel patch 1.06 nerfnul rivers of blood a bloodhound step, jinak nic extra
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Any news?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    LOVE_DALI: Fist only vetsinou konci v anal rodeo
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: SL1 First only, že? :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: já si nestěžuju, jen že se tu teď neprobírá skoro nic jinýho :) stejně se těšim na podzim, kdy si chci profrčet DS1 NG+3
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    koncovku muzes menit kolikrat chces, ale nejsem tu admin nevim jak je to nastavene co je zaklad a co je "za pomlckou"
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: on je problem, ze prejmenovat auditko muzes jednou nebo dvakrat..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    By mě zajímalo, jestli se Elden Ring vůbec někdy probojuje do názvu auditka, zatim to vypadá, že nikolivěk :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam