SNOO: oukej, takze ER podruhe dohrano .. za samuraje. Kombinace OP katan a jakztakz skillu, kerej sem za ty 4 mesice hrani natunil, byl druhy pruchod vyrazne rychlejsi a jednodusi.(mozna misty az moc lehky na souls hru) Konecne jsem dal i final bosse bez summonu, za to mam velkou radost.
Bohuzel v prubehu dokoncovani me cim dal vic zacalo vadit to, ze uz absolutne nemam motivaci to hrat znovu, s jinou postavou. ale ne kvuli tomu ze uz znam lokace a ze toho najdu zase o mnoho min noveho, ale to ze tu neni (pro me) moc hloubka nebo moznosti buildeni.
Nova postava by proste mela vymaxovany main atribut + ostatni staty jak pres kopirak postavy predesle. Jestli budu drzet TUHLE zbran nebo TAMTU, je ve vysledku jedno, jen bose nedam na 32ran ale 33... Chybi mi tam neco navic. Treba jen to, ze volba classy by mela vliv na trochu vic nez jen pocatecni vybavu a level. Stacilo by napr jen to ze bojovnik dostane za pridani levelu do vigoru o malilinkato vic zivotu, ale zas do mind o neco min many atp pro ostatni. V tu dobu bych chtel kazdou klassu mit na co nejvyssim levelu abych vedel co se z ceho da vymacknout za dmg atp..
aktualne je vlastne jedno co si vyberu, protoze maximalni konecny stav kazde classy je stejne 99 ve vsem, se stejnym vysledkem na vsechny podruzne staty.
Byt tam NECO navic, tak to hraju furt az do zblazneni, takle dohrano dvakrat, jsem nadmiru spokojen ale plne nabazen bez chuti zkouset neco jineho..
Souhlasi nekdo se mnou? Co vas zene zkouset nove a nove postavy?
Btw: uz bude datadisk? ;))
(Sry za chybejici diak. - pisu z tabletu)