• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    PETERSIS: jednoznacne klenot vsech klenotu DS1 Remastered :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

Co by si měl PETERSIS po Demon Souls zahrát?

23 hlasy od 23 respondentů

PETERSIS
    PETERSIS --- ---
    Ahoj, pomalu se blizim ke konci Demon's Souls a premyslim, co si vyberu jako dalsi soulsovku. Pred Demon Souls jsem jeste dohral Bloodborne, ktery se mi asi celkove libil asi vic - prostredim, libil se mi styl boje, atd. Ale porad me Demon's Souls bavi :)

Zkusil bych Dark Souls, ale vubec nevim ktery dil vybrat. Nebo mam zkusit treba Seikiro? Vim, ze bych zatim jeste nechtel zkouset Elden Ring, ten si necham jako posledni...

Hraju na PS5
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: až bude po něm, tak se podívej na gimmick :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak Kalameet down. Ale ten Manus..achjo to je velky trapeni hhh
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LOVE_DALI: zatim tezko soudit. Hral jsem to fakt davno a i kdyz ted rikam, ze jsem s tim zas takovy problem nemel, tak mi treba spadnou ruzovy bryle dedka, co mel driv travu zelenejsi a ryby mu braly vic :-)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RIVEEK:
    PHOW_SAATCH: DaS2 má právě úplně nechutný hitboxy a ta kamera je taky průser. Měl bych toho víc, ale to už jsme tu řešili hodněkrát :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: tu pirátskou loď jsem běhal docela dlouho... vždycky jsem nabyl sebevědomí, že cestu už znám, a že když budu dobře uhejbat, proběhnu to v kuse bez ztráty kytičky, ale ouha... stačí se blbě zaseknout o sloup nebo někde blbě uklouznout a je oheň na střeše.. světlo/kontrast jsou v tý hře občas úplně k zblití, ale kdo to prošel celý, tak ví, že jsou tam i fakt pěkný lokace
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: já to kdysi vždycky rozehrál někam za Pursuera do Lost Bastila, nějaký přístav, a Heides něco něco a pak mi do toho hodilo vidle něco jinýho a já to přestal hrát
    a naposled jsem to asi dvakrát po pár hodinách smazal, protože jsem byl po operaci očí a ta grafika mě vyloženě fyzicky bolela, ale teď jsem to zkusil a myslím, že to dám...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: RIVEEK: datadisky k DS2 jsou skvělý, ale strašně to bolí... a po ER to to bude bolet obzvlášť :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    muj plan je po DS1:R dat DS3 a pak uz nejak bych tak si pral by mohl vyjit datadisk k elden ringu..no kdyz ne tak asi nezbyde nez DS2
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    tak jsem teda zas po dlouhý pauze dohrál DS I Remaster, hra pořád boží a pořád je nejzáludnější boss debilní kamera a občas prapodivně započítávaný hitboxy. Těšil jsem se, jak jsem už všechno zapomněl a jaký to bude poloviční first feel a bohužel se mi to celkem dobře všechno vybavovalo, až jsem se sám divil. Jenom jsem vynechal Great hollow a ty bleskový viverny, protože tam blbě skáču a ty bleskový piče nemám rád :-)

A teď si po hodně hodně hodně dlouhý době dám Dark Souls II. SOFS, jestli mi to teda utáhnou oči, dřív mě to vždycky divně tahalo za bulvy :-/

VON_GILOTINE: fuj, DEX. To takhle STR na 50 a pěkně kompletní Havel´s set včetně štítu, to je výlet po Lordranu, Abyssu a okolí jedna báseň :-D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOVE_DALI: no mam 30 v DEX, jeste to neni zahozene takova cesta
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: už si nepamatuju, kde to přesně bylo, ale celý DS1 jsem dával na všechno YES a pak jsem jednou potřeboval dát NO a splet jsem se... zvyk je holt železná košile :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Sice vím, že kolega jede STR a Zwei, ale "Co brnění, co takhle uber dex weapon"? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: pusobila tak svinka jedna, ja doufal ze mi treba pak rekne neco jeste a vsechny ostatni konverzace jsem vzdy daval "yes", ale tahle mrcha mi rekla jen hmm dik a cau sbohem necht te buh provazi, no tak to me pekne namichlo, stal sem za ni s mecem, ale rikal jsem si, klid je to prvni pruchod, vyzkousej si jak co padne a pristi pruchod budeme zkouset ostatni moznosti.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: tetu u hrobu jsi mohl zabit. byla to pekna svine a mel bys prima brneni. co co uz. jinak ta vez nahore chce klic no, ale jak rikam, neni vylozene snadny ho dole v tom mestecku najit, tak dyztak youtube. sam bych si toho mista asi moc nevsiml.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    vcera jsem bouhzel jen stihl asi na desaty pokus zabit Artoria a nic vic. respektive podival jsem se na prvnich par metru toho mestecka za nim, odevzdal dusi knezce co se modlila u jeho hrobu a vybehl nahoru po schodech abych zjistil ze tu diru tam nepreskocim a mam smulu. tak dnes budu hledat a koukat, tesim se moc.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: Artorius bol velmi prijemna rychla zmena po povodnej hre. Ten mi dal zabrat najviac z DLC bossov (kupodivu)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA:
    Dark Souls DLC : ONESHOT of Black Dragon Kalameet *EASY KILL*
    https://www.youtube.com/watch?v=qygl2LdXyso
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam