• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KALTY
    KALTY --- ---
    NAGASAWA: Tak už sem něco Souls odehrál, tak asi jo.
    Tak ještě si hodím mincí jestli Samu nebo Astro 🤣
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: prvně jsem na něj šel full Havel's a prostě tankoval :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KALTY: vlitni do toho a postupne se vyprofilujes
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak asi nastal čas a koupím si konečně ten Elden. Budu mít teď dva měsíce než vyjde GoW:R tak se do toho pustím.
    Furt váhám jestli jako mage nebo nějaký dual-wield. Koukal jsem, že doporučují Samuraje a Astrologist.
    Ale ten DW mě asi láká víc.
    Mám začít koukat na nějaké konkrétní guidy, tipy nebo se do toho vrhnout naslepo? :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: to mi připomíná, že v Prepare to Die jsem podruhý u Gwyna a v Remastered jsemzaparkovanej taky těsně před Gwynem... je jak dotěrnej hmyz.. jednou se mi ho podařilo skoro cheesnout viz video, ale udělal jsem s lukem omylem krok vedle a on z tý "pasti" vyskočil.. jinak jsem na tom obdobně jako kolega Dali, nějak v poslední době nenalézám Time to Die :)

How to Cheese Gwyn ( EASY! ) | Dark Souls: Remastered
    https://www.youtube.com/watch?v=wuL2e4D9W44
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    prave no. nepotkal, qq
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    i kdyz ony vlastne nejedou servery, tak asi smolik
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: btw Vagranta jsi nekde potkal? Pred Gwynem se na tech mostech obcas ukazou.

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    a to je jsem zvedav co vsechno me ceka za achievementy, nebot se ted na to panicky nedivam a jsem zvedav jake ukoly na me ve hre jeste cekaji abych mel platinu (teda 100proc na steamu)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: A do toho mám rýmičku! :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: Čoveče, sledovat Tvůj progress mě baví. Člověk se vrací do toho, když to jel prvně. Kolikrát si řeknu, že prostě večer zapnuá Maca a dám si pěkně remaster..
    Mno, většinou jsem ale ve stavu, kdy vypnu služební laptop a kompa už nechci ani vidět :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak potupne priznavam ze jsem vcera sice uspesne vymenil sunglight maggota za prstynek porozumeni chaos pavoucici a nakoupil vsechno brneni co prodaval typek co sedaval dole v depths, ale ani jeden z dvaceti nabehu na Gwyna nedopadl uspechem, je tak rychly a zbesily! trochu jako Gascoine a Orphan, nenecha me v klidu a ani lahvicku si pomalu nevypiju

ale tak to ma u posledniho bosse byt. zvazuju ze na nej vezmu ten "rychlejsi roll" prstynek, co se pry da ukrast od clena kocici patroly, ninjy z lesa
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Mladej bude mít radost
    Product Options Quantity Price
    Sun Bros of Astora XS 1 £5.00
    Jolly Cooperation XS 1 £5.00
    Discount £1.00
    VAT £0.00
    Delivery £8.33
    Total £ 15.66

:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dark Souls Clothing, T-Shirts & Accessories - Insert Coin
    https://www.insertcoinclothing.com/dark-souls/

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: podle mě proto , že jsi zabil Gwyndolínu... taky jsem pak firekeeperku sejmul
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ha!

takze jsem si prosel new londo ruins. nejdriv sem si zbytecne vylepsil ghost jagged blade na +5 abych pak stejne mastil vsechno zweihanderem za pouziti trainsient curse.
    hezky jsem to tam prosel vsechno vyvrazdil, vzal si velkej uhlik, otevrel zkratku k drackum, vylepsil mec na +15... a zabil Manuse na druhej pokus s prstem v nose. tak jsem pokecal s houbou <3 a sel najit mlhu v londo ruins, mezitim vsak jsem jeste obdrzel minivzruso kdy jsem nafarmil 40k, omylem umrel pred obrazem, zjistil ze na me zautocila ta typka co byla u anor londo bonfiru, ze prej jsem zabil naky bozstvo..nevim estli myslela darksun gwendolyn a nebo manuse, tak jsem nechtel ale se rezat a bezel k vytahu, ale ona spadla za mnou a zhebla. tak jsem mel patej keeper soul, do diry pod firelink shrine samozrejme dat nesel, tak jsem ho chaos kneznou vrazil do flasky na +5 a sel teda na manuse, easy, pak jsem nasel po asi 10m hledani zmatenyho sešlap k four kings, tak tam nevim, co jsem cekal, ale asi holt proste +15 je na ne moc, takze jsem je pobil, a trochu zmatene pobihal nez se dycky dalsi zjevil, no a pak jsem si jen dobehl narychlo poprve k Gwynovi, necekal sem ho tak brzo za branou.. bylo pozde, tak jsem ho nechal me zabit, a dnes se tesim na pokracovani!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: Hmm, jinak já to dělal tak, že jsem ji podběh, ona skočila dolů a na jeden hit (max 2 se mi tam vešly) šla dolů. Občas to je "bezpečnější" ji sejmout rovnou
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: jj vcera jsem taky po x nasranich objevil nutnost bezet podel te steny..pak pockat, pak ji sejmout, pak bezet dolu..
    pripomina mi to behani do draci areny ve farum azule.. nebo behani za Logariusem na cimbuří Cainhurstu... eeeeee
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: hah jj za ty tri dny jsem tu cestu mel vychytanou na milimetry a behal jsem ji pomalu bez toho, abych koukal na tv. Carodejkou podbihej a drhni levym ramenem o skalu a ani si neskrtne.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOVE_DALI: nemam. jsem na lehko. equip load v eldenu me vytrestal a naucil. helmu mam tu masku ditete co dava stamina recovery a zbytek brneni mam crimson robe +5
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam