• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SITH
    SITH --- ---
    KALTY: já dle default nastavení a pár dní to trvalo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KALTY: zvyknes si. na to skakani jsem prvni tri dny strasne pic*val.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Ještě k tomu Elden Ringu. Zdá se mi to ovládání takové na číču lehce.
    Nějaké zkušenosti? Jak máte nastavené tlačítka vy? Díky
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAZARIUS: tak to budu muset DS2 asi taky na chvíli oprášit, ještě mi tam pár achievementů zbejvá, takže o důvod navíc :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Presne tak. Ted predepisuju na instagramu japonsky filmy, tak bych vsem tem, kteri maji v oblibe Rivers of Blood katanu a samurai build doporucil treba tuhle Lone Wolf and Cub, kde to Ogami Itto kosí po stovkach, jako v Elden Ringu a navic vychazi z mangy, ktera ma blizko k Berserkovi.

Japonská kinematografie (@japonsky_film) • Instagram photos and videos
    https://instagram.com/japonsky_film?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
    TERZ
    TERZ --- ---
    RIVEEK: Jo to bude asi pan doktor nagasawa, ten ordinuje tu japonskou kulturu všem bez rozdílu. Jestli už ti předepsal berserkra tak máš do roka odehranou yakuzu a budeš hledat recepty na domácí takoyaki.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    TERZ: Přesně! Od tý doby, co mě tu někdo naočkoval na Miurova Berserka (už aby Kopřiva u nás vydal další díl!) chci jenom UltraGreatSwordy, protože prostě UltraGreatSword :-D
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    TERZ: myslím že ve dvojce to je švih dolů, švih nahoru a tak dále
    TERZ
    TERZ --- ---
    RIVEEK: Matně si vybavuju že u toho greatswordu se dali nějakým způsobem kombinovat heavy attacky kdy při druhym švihu ho zvedá z místa kam dopadl po první ráně přičemž se dá ovládat kam útok povede. Tím se dali poměrně rychle stacknout 3 heavy attacky na jeden stamina bar a máloco si s tím umělo poradit, navíc to fungovalo jako parádní crowd control. Ale jestli to bylo DS2 nebo DS3 to už nevím.
    Halberdy jsou fajn, ale maník s mečem dvakrát větším než je on sám vzbuzuje větší respekt :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LAZARIUS: no ty koso! To by odpovídalo tomu chování, co mi to dělá. .. Díky za info! Ještě to budu zkoušet a dám tomu šanci
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    RIVEEK: jo, ve dvojce zbraně degradují hodně rychle
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    TERZ: nakonec jsem se docela našel v Mastodont halberdě, což je vtipný, protože mi halapartny nikdy nešly a musel jsem se ji dlouho učit. Občas pořád neodhadnu vzdálenost a tluču bubáky násadou, ale celkem mi vyhovuje.

Jen teda ta durabilita je peklo, jako nosit dvě záložní zbraně, jak mi to rychle odchází, to je mazec. Vím, že tam byl nějaký bug, že se ty zbraně strašně rychle rozbíjely, ale mám za to, že to bylo dávno opravený. Jestli to takhle zamýšleli mít jako defaultní vlastnost, tak asi fakt nemaj rádi svý hráče :-)
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    RIVEEK: to dungování greatswordů není bug ale feature. Máchneš tam, kam dáš páčku pohybu - když si na to zvykneš, je to vlastně ovladatelnější (ale teda trvalo mi to dlouho)
    TERZ
    TERZ --- ---
    RIVEEK: Dej tomu greatswordu ještě šanci. Jakmile si na ten moveset a chování zvykneš, začneš to drtit hlava nehlava.
    Ideálně sehnat ještě druhej a jet dual wield. Asi si to člověk udělá těžší než je třeba, ale stojí to za to :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Jak to tam jel přes noc. Utahanej, autopilot kolikrát, ale ne prostě ty hazjli dám!
    Jednou se mu to skoro povedlo, a pak se to zase sralo... :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: no, to bylo asi na tri dily jeho boj s O&S
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    aspon to ma hezky styling
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    náhodou jsem teď narazil na Steamu na tohle

VELASTER on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1897060/VELASTER/
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Ono je taky sranda, že on je vlastně herec. Tak jsem se nedávno podíval na to, v čem hrál a když jsem ho pak viděl, tak jsem se začal smát pro sebe - něco jako "hele náš Lobro" :D
    Asi nejlepší bylo jak šel na O&S
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam