• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SNOO
    SNOO --- ---
    Po ER sem si prvne projel Bloodborne (BOŽÍ) a hned na to treti prulez DS3 plus kousek Sekira a musim rict ze co se tyka atmosky a level designu, tak ER je s prehledem na poslednim miste. Nepamatuju ze bych v er kdykoliv bloudil, proste koridor a cau…
    A to sem byl dva mesice zpet presvedcenej ze ER je proste top a vsechno ostatni je az nekde vzadu... pff
    Btw: Jak je na tom nioh2 ? Da se to brat jako dobra soulsovka? Dle videi se mi zdalo ze by to nemuselo byt spatny, navic to ma docela hluboky moznosti buildeni skrz skill stromy…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: Nashandru jsem dal lukem napoprvý... a teprv potom jsem se dozvěděl, že je to final boss :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: DLC? hmm, premyslim, jaky to ma DLC :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja vcera prvne potkal rakev a konecne udelal gravelord covenant, rovnou odevzdal 10 oci a dostal i blejddenc. Nicmene nastudovani tvl achievementu chjo takovejch humanit atd co musim nafarmit abych vse apgrejdnul atp hh, no tenkrat poprve holt
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Tak si takhle hraju DS 2 a hraju a hraju a najednou Throne Defender & Watcher nebo jak se zas ten Staflik a Spagetka jmenovali a Nashandra (a samozrejme moje smrt) ja jsem na konci hry!
    Jdu studovat, jak se dostanu do DLC, nez to pujdu uzavrit ^_^
    VVOODDAA
    VVOODDAA --- ---
    TAP: tak podle toho YouTube návodu už to běží, ale prozmenu mne nepustí do online modu..
    TAP
    TAP --- ---
    VVOODDAA: to dáš. ve svý době jsem po podobným přehrávání knihoven a nějakejch bramborizačních modech hrál Witchera 3 na dvoujádrovym kancelářským procesoru a většinu času jsem se držel kolem 50fps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Btw. Hraju ER s 8 GB RAM
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VVOODDAA:
    Elden Ring system requirements | Can I Run Elden Ring
    https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/elden-ring/18888

tady tukni na can i run this a ono ti to spocita a napise co potrebujes a pres co muze jet vlak a pres co ne
    VVOODDAA
    VVOODDAA --- ---
    TAP: safra...tak snad alespoň tohle půjde. Mam procesor I -7.
    TAP
    TAP --- ---
    VVOODDAA: leda by ses chtěl pustit do tohohle. brr, ještě, že jsem už hraní na PC opustil

Fix Elden Ring unable to PLAY _ pc under minimum requirements (gtx750,950m and so on) TESTED
    https://www.youtube.com/watch?v=SYANZy5n-ro
    TAP
    TAP --- ---
    VVOODDAA: nepíšeš procesor, ale už notebooková 9 let stará grafárna tě asi vyřazuje z kola ven:
    min reqs: NVIDIA GEFORCE GTX 1060 3 GB or AMD RADEON RX 580 4 GB
    VVOODDAA
    VVOODDAA --- ---
    Aktualizovanou mám, zkoušel jsem i ledacos co google nabídnul - aktualizaci ovladače, systému, C++ atd..
    VVOODDAA
    VVOODDAA --- ---
    PHOW_SAATCH: takže PC, Ge Force GT 750M, 16gb ram, Win 10......?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VVOODDAA: jak praví kolega... platforma? Máš hru aktualizovanou?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VVOODDAA: a nějaký informace ke konfiguraci by nebyly? platforma, grafická karta, RAM...
    LION_DON: Borderlands 2 jsem hrál poprvý v životě asi před tejdnem :)
    VVOODDAA
    VVOODDAA --- ---
    ahoj. nevite u Elden Ringu, jak vyresit ze nejde spustit, misto toho bila obrazovka a pak se vypne uplne?d.
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Vcera bylo 10 let od vydani Borderlands 2, tak sem si vzpomel na tento easter egg ))

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    JOPS: procházel, umíral, nakonec prošel :-)
    JOPS: jj, to mi taky trvalo, než jsem si vzpomněl, kde mi to psalo, že mám přinýst větší duše - už trpím v Drangleickém hradu, ta paranoia, který ze zkamenělých rytířů mi vpadne do zad, je úplně libová :-D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dneska dobrej start do novýho dne, zjistil jsem, že sunlight medaile jdou z chaos bugů farmit, i když neni otevřená zkratka v Lost Izalith, takže Great Lightning Spear a Sunlight Spear už jsou doma, hellyeah!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam