• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    myslel jsem si ze se to teprve blizi, ale ono uz to tu je nejmin tyden.
    ten pocit ze uz sem to dohral a neni co.
    zbyvaji vsechny prstynky a miracles a pyromancies (oboje potrebuje ty itemy z onlinu co se farmi za trest).
    a co ted no. ja doufal na jare ze mezitim uz vyjde datadisk k Eldenu. well.. not even announced.

sekiro nerozumim a Dark Souls 2 je asi jedine co mi tedy zbyva... pak nezbyva nez si navzdy stoupnout do rady a cekat s vami na dalsi klenoty, pokud prijdou. ach ta podivna prazdnota kterou nejde nicim zaplnit
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: Helo, 175 je dost. Inak za 20min in jedna vertebra je ok. Mne padali v batchoch, dajme tomu tri za hodinu, po sebe, ak nepadli, restart hry a znova. Ze vraj to pomaha resetnut sancu, docital som sa to dakde na reddite v komentoch starych 4 roky, takze nemam paru ci to plati...Keby ti to neslo, mozme sa skusit spojit a mozes ma zabijat, ja to mam este v cerstvej pamati a ako neprekonatelny altruista nechcem, aby si to musel odtrpet aj ty. Dnes som dosiel po dvojtyzdnovej dovolenke do prace, takze hrat budem moct asi az cez vikend. Ked tak, pis do spravy.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    FIONOR:
    NJORL: lol, přišla mi sleva na GOGu, tak jsem se podíval na trailer a "hmm, not bad, ale podívám se na nyx"
    Díky kluci, pouštím z hlavy :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: na luck kašli a nahoď Crystal Sage's Rapier

Increases Item Discovery by 50 while equipped in active slot (stat requirements are not needed). Two-handing a weapon in the other hand will not cancel the effect. Wielding two will provide 100 Item Discovery. Stacks with the Symbol of Avarice and Covetous Gold Serpent Ring.

Crystal Sage's Rapier | Dark Souls 3 Wiki
    https://darksouls3.wiki.fextralife.com/Crystal+Sage's+Rapier
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: zrovna jsem to sem šel vlepit :)
    Prepare to Die jsem jel stejně sólo a k achievementům online díkybohu nepotřebuju
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Vysel 1.7.1 hotfix elden ringu
    Oznameni ze dark souls2 online se vraci
    A ze dark souls prepare to die uz nikdy online mit nebude
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LION_DON: to sice je. ale nejak mi prijde ze vyhraju omylem jeden fight z dvaceti. sad panda
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VON_GILOTINE: ten spot za pontifem si zkousel? tam byl vzdycky fight club, i pres lvl150
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jo takze udelat achievemnt all pyromancies a miracles na separe postavach, chapu, to zni asi nejlip.

Dekuju!

Ono to PvP kdy seknu a jemu to sebere kus zivota za 2 sekundy pote nic moc. A jindy zase ja uhnu a najefnou me to vrati a sem mrtvej jak v tech klipech z dark souls 2
    TERZ
    TERZ --- ---
    VON_GILOTINE: Jo drop raty na covenant itemy v DS3 to je radost, vedle toho DS1 vypadá jako pětiminutovka. To si imo ještě klikař že ti během 20m padnul. Pokud na to máš náladu tak si udělej druhou postavu jen na PVP a farmu, 175 už je moc. Bude to zábavnější a imo i rychlejší. Tehdy sem s tím strávil snad 15h jen farmením.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Onehdá jsem měl pronajatej apartmán, kde bylo tohle na zdi, v baglu jsem měl Berserka, tak jsem si říkal akorát: ooooooukej.

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dneska bude zatmeni. Praise the Sun.

The Eclipse – Lokey Lore
    https://lokeysouls.com/2021/03/01/the-eclipse/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: nebo se domluv s někym odsud, jestli se nechce nechat 30x zabít, už tady v historii podobný žádosti proběhly :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: jestli neni 175 na PvP už trochu moc
    There's no "cap" for general PvP/ Coop, people just like to stay at 120 because of build variety and activity levels. At 150 for example you could still occasionally be matched with another player, but it's much less common.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    pratele Dark Souls 3, nejake snahy o invade nebo tak neco jsou asi s postavou level 175, kdyz je to moje prvni postava a ne rovnou soustružená na to aby byla dobra v PvP, tak to asi nema moc cenu co.. ja premejslim jak se dostat ke triceti vertebrea shackle jinak nez farmenim dvou kostlivcu v carthus catacombs... farmil sem je vcera 20m a padla mi jedna vertebrea.. jako jasne, mam luck 10.. ale stejne to bude vecnost
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: jj, ja se zase pravidelne nechal zabit v te vezi co k ni musis ziskat klic v podzemi. kam se sleti asi sest vran, nakonec jsem to vlastne asi behal bez bedny ale s cca 22 humanitou aby ten discovery k necemu byl.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: bedna s prstenem se nestackuje, teda aspon v DS1 ne...
    btw: jak jsem ti nedávno radil s tim Souvenir of Reprisal, tak jsem teď taky farmil v Painted Worldu... padnul mi hned dvakrát za jeden run a když jsem je běžel samou radostí sebrat, kopnul jsem do vrány tak, že odlítla z hradeb někam úplně do prdele... nikde jinde tolik neplatí heslo "spěchej pomalu" :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam