• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Tak kde si?!
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Budu tam, ale koně nech doma a žádný rány do obličeje. A podpásovky. Prostě nad pupek a pod bradu! Jo a žadný kouzla, na žadný harry pottery nejsem zvědavej!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: tak v pět na Karlá... Limgrave
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: SKORO
    Prostě sem vyhrál a jestli s tím máš problém rád ti to vysvětlím zejtra v aréně v Limgrave.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: hehe oba skoro na vterinu presne
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ‘Elden Ring’ Reveals Free PvP Colosseum Update, Hopefully Ahead Of DLC Announcement
    https://www.forbes.com/sites/paultassi/2022/12/06/elden-ring-reveals-free-pvp-colosseum-update-hopefully-ahead-of-dlc-announcement/?sh=2c44b31933eb

“The Colosseums of Limgrave, Leyndell and Caelid will open their gates, allowing players to engage in battles such as duels, free-for-alls and team fights.”
    TERZ
    TERZ --- ---
    Elden Ring - Official Free Colosseum Update Trailer
    https://youtu.be/hslUFATGsYs
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: pěkný.. Sekiro pod 6 hodin si teda moc nedokážu představit, já to nedal pod 60 :) v Elden Ringu jsem pořád v NG, snažim se v endgamu vyzobat a naupgradovat, co to jde... třeba teď o víkendu jsem se rozhod, že chci mít všechny luky apod., holt completionist no :) ale díky sbírání zbraní občas objevim místa, co jsem minul a často jsou to příjemný překvapení :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    This game is SO MUCH HARDER in VR!!! // Elden Ring 4090 VR Gameplay
    https://youtu.be/KbYvNNqIgUk
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    this brings back memories :
    Leyndell Capital | Elden Ring #30
    https://www.youtube.com/watch?v=qUHbsxyzNso
    TERZ
    TERZ --- ---
    RIVEEK: ty si na ten goty štempl něják moc zaměřenej :P
    Chuť do práce jim snad dává to neuvěřitelný množství peněz ve kterym se tam teď musí koupat i uklízečka a tu sošku si samozřejmě odnesou :)
    Na druhou stranu jakožto "soulsista" ti můžu s klidným svědomím říct, že Ragnarok je naprosto prvotřídní vymazlenej titul kterej by si měl zahrát každej kdo má tu možnost, protože takhle pozornost zasluhujících her vychází neuvěřitelně málo a nechat si to utéct jen proto že SONY nebo jantaři z facebooku by byla strašná škoda :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Včera jsem se trochu pošťuchoval na FB s nějakým týpkem ohledně Ragnaroku. Dřív, ještě před vydáním, jsem se ohradil proti výrokům, že jde o "hru roku," "herní událost roku" a pod. že jde o jen o hype prodejců na zvýšení tržeb a kdo tohle může prohlašovat ještě před vydáním hry? A samozřejmě s poznámkou, že pro mě je hrou roku a událostí Elden Ring. Včera jsem si přisadil, že na Golden Joystick Awards 2022 Ragnarok ostrouhal a "kdo je tu mistr, Markétko?" A borci prej : "no tak to se ještě uvidí na The Game Awards."
    Takže kdo chce, podpořte ER navzdory brblalům o dálnici pro dobrodruhy, ať má FromSoftware víc chuti do další práce :-)

Nominees | The Game Awards
    https://thegameawards.com/nominees
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: jestli to neni podobnej poblém jako u Horizon Zero Dawn, tam jsem to měl úplně stejně..
    RIVEEK: Viktora pustim, dík
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: Does not open from this side
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    JOPS: jj, ten poslední dvojdíl o GoW s Viktorem Bocanem. Já s tím GoW 2018 měl přesně ten samej problém a nejspíš to bude tím, že jsme všichni zaměřením soulsisti a ta hra je prostě trochu jiná a pro jiný publikum. Na první hraní mě tam bavil příběh, protože mi doma prudí dva kluci, jeden v pubertě a druhej před pubertou a bylo zábavný vidět Krata jako otce, zvlášť v porovnání se zkušeností, kdy jsem hrál několikrát trojku a ty dva PSPčkový díly. Ale pak mě to už na další hraní nebavilo. Jednak mi nevyhovoval ten soubojovej systém, kdy Kratos zabírá třetinu obrazovky, souboje se účastní víc bubáků, který krouží kolem tebe, houby je vidíš a aby ses v tom vyznal, museli tam dodat ten šipkovej ukazatel a ještě ho barevně rozlišovat. A druhak to věčný žvanění Atreuse a Mimira ke každý situaci, občas to bylo vtipný, ale většinou mě to štvalo.
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: Ragnarok jsem nehral, hral jsem ten "prvni" dil, kde jsem se dostal asi do pulky hry a proste jsem tam mel nejakej moralni problem to zase zapnout. Nevim proc, ale ta hra me nejak srala a nebyl jsem schopen uplne rict proc, nebo cim me to sralo.

A ted jsem nedavno v aute poslouchal podcast Modrak a Friends a tam resili Ragnarok a ten host to popsal dobre. Ta hra je proste pro debily. Kamkoliv prijdete, tak ten malej smrad hned rekne, ty jo, to by chtelo necim zapalit, ale cim? Nebo prijdes ke vratum a zase hned napoveda, tam by se mozna slo dostat horem. A mam pocit, ze dost podobne se to chovalo i v jednicce a sralo me to.

Nevim no ja od novych GoW cekal podobna jatka jako v predchozich dilech, to me fakt bavilo, ze jsem nabeh na karpaly, ale tohle filozofovani, to me nejak nebralo...

Ale bylo to graficky hezke, jako to jo
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: normálně mě podobný věci nechávaj chladným, ale tady musím říct, že mám kurva radost ! ! A že to tak trochu SONY přeju, protože mi už ten hype na GoW lezl krkem ! !
    Večer si obřadně naleju panáka a s úctou a pokorou nahodím ER a půjdu zmasakrovat nějaký bubáky :-D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring hrou roku podle Golden Joystick Awards 2022

Elden Ring porazilo God of War Ragnarök na Golden Joystick Awards 2022 a novinku od tvůrců Dark Souls zvolila veřejnost ultimátní hrou roku 2022.

Nejnovější PlayStation exkluzivita z Golden Joystick Awards 2022 odchází bez ceny. Kromě ultimátní hry roku byla nominovaná ještě za herecký výkon Christophera Judgea v roli Krata. Tady ale vyhrála Manon Gage za roli v Immortality.

Vývojáři Elden Ringu se mohou radovat ještě z výhry v kategoriích nejlepší vizuální design, studio roku, multiplayerová hra a cena kritiků.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: slušně jsi mě tou druhou větou zazdil, deskovku neeeeee :) zbejvaj mi tři achievementy a pak chci DLC!!!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Elden Ring: Realm Of The Grafted King officially announced

ja uz...panikaril ze DLC... a ona to deskova hra, ale vypada krasne
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    USHUI: lol
    USHUI
    USHUI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam