• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: Ano ano, odkedy som to videl, som si cekoval spominane detaily, ked som daval Astela. Aj tie monstra v podzemnych mestach, ktore visia dolu "hlavou" by mohli patrit do tejto skupiny vesmirnych oblud. Cim viac lore detailov je vonku, tym viac si viem uzit tieto situacie :) Mozno preto mam tolko hodin v tom...
    RIVEEK: Astel padol minuly tyzden a nehanbim sa priznat, Full-Grown Fallingstar Beast je stale nazive, bez ujmy na jeho/jej zdravi, zato moje sebavedomie a nervy dostali zabrat a bez vysledku (zatial).
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LAHINO: prej "jenom larva!" Ta "jenom larva" mi vždycky dávala podstatně větší čočku, nakládačku a nebojím se to přiznat, i krutý rekt, než samotný Astel!
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: pekny poznatok o tej architekture. Inak, hentu teoriu som zachytil v nejakom videu (mozno Vaati), ze FallingStar BEast je vlastne iba larva. Pekny lore detail
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: Dakujem :) Do Fazule sa tesim, mozem tam uz ist, ale som si povedal, ze pred tym podokoncujem NPC questy a nejak som popri tom objavil tie Snowfields, tam ma caka Haligtree a Krvavy Mogh. A ano, krasne sa nato pozera, snehove plane, kocham sa a zrazu ma zabil duch Dragonkin Soldier of Nokstella, to ma fakt pobavilo.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU:Ja som ho, mrsku, dal tento tyzden. Trvalo mi dlho, dokym som zistil, ze Serpent Huntera netreba "nabijat" L2, ako u Yhorma, ze aj R1 a R2 utoky davaju damage hadovi. Po tomto krasnom zisteni a vylevelovani kopije na +8 to bol zrazu jednoduchy boj (aj ked zasadne nepouzivam Mimica). Inak som stale NG a ako som presiel na PS5, tak som zistil, ze mam v tej hre utopenych 230 hodin. Neviem kedy ani ako, snazim sa nekukat web, az dokym to nie je uplne nutne, tak asi preto. Momentalne som v Haligtree v novo objavenom Desecrated Snowfields a teda, to je zasa bajo :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: jo jo, já se toho nejdřív strašně bál, že to bude jako v jedničce DS v demonruinách u stonožky. Totiž předtím mi Magma Wurm (Makar?) dělal takovou lávovou stopu, která mě opravdu rychle zabíjela a tak jsem z toho měl respekt. Pak jsem pochopil, že "tahle" láva je z čínského eshopu a ve skutečnosti moc nelávuje :-D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: počkej, myslíš toho obřího hada ve Volcano Manor? Mě přišlo, že Rykard byl úplně o ničem - stejný princip jako u Yorma, skoro nic mi nedělal, v obou fázích celkem dobře čitelné útoky a to jezírko lávy mě prakticky skoro vůbec nezraňovalo. Dal se krýt greatshieldem i dobře rollovat. Šel jsem na něj nablízko jako na Gundira a během chvilky ho uspamoval Serpent hunterem + ho ještě z boku lechtal do ouška můj mimic...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: mno...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: chvilku jsem čekal odkaz na steam, než mi to z prvních odkazů docvaklo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ale tak musi se nechat, ze je s Midjourney legrace. Vyzkousel jsem si, jak by vypadaly Dark Souls v Praze a not bad.

TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: jojo staci vlizt dovnitr a je to. I z roundtablu se da pripojit
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Btw je to přístupný v klidu z NG+? Vlastně proč se ptám, samozrejme ze je.
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Tak kde si?!
    TERZ
    TERZ --- ---
    5GB patch, to byla rychlovka. Hrr na ně!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: :)

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Free Update není na dojení hráčů. Kapitalismus si žádá placené DLC.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak snad, jak na to cekam 10mesicu tak uz mi dochazi vira hh
    TERZ
    TERZ --- ---
    VON_GILOTINE: to víš že DLC bude, vždyť sem někdo házel ty leaky jak to má bejt obsáhlejší než většina her etc. Jak dostanou GOTY štempl tak to pustěj, leda by jim to sebral Ragnarok, ti by imo smazali a šli dělat Sonica
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: nestras! :) ja verim v dlc...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: tak to nacasovani na den pred Game Awards je jasnej hype.
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Budu tam, ale koně nech doma a žádný rány do obličeje. A podpásovky. Prostě nad pupek a pod bradu! Jo a žadný kouzla, na žadný harry pottery nejsem zvědavej!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam