• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO: do sbírky, no :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: to ides NG5 ci tak nejak? To mas kolko odohrate, 700h? Pekne ty :) Ten trik myslis, to jeho latinsky znejuce zaklinadlo? To bolo pekne nechutne, dokym som neobjavil, ze si mozem namiesat uzitocny Flask of Wondorus Physick a uz to islo.
    PHOW_SAATCH: Preco prave Albinauric Bow? Ci len do zbierky? Ja som tam nabehol jak frajer s Vigor 40, patkrat chcipol a vykaslal sa nato :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF:já dostával náklep i s vigor 46 .. tři lučištníci a do toho ty vrkové a vlci... ale ten luk jsem chtěl, tak jsem si ho nakonec vzal, i když jsem tam šel asi 30x.. silver scarab, silver-pickled fowl foot + nějaká helma na arcane, silver tear mask tušim
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: s mým vigor 22 jsem tady dostával horznej náklep a nepřišel jsem na to, jak to ustát bez ztráty věnečku.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A nakonec jsem z něj ten Albinauric Bow stejně vymlátil :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Zkoušel jsem, kolik se toho do mě vejde :D

LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: Gratulujem silno! Dala si to s ulozenym savom, alebo si dala vsetksy tie NG-cka? Dufam, ze nie :)
    Ja som dal vcera Mohga Kraveho, ostava Fazula a dokoncit Haligtree, caka ma tyzden neschopenky pred vianocami, tak dufam, ze stiham platinu do konca roku
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    V první chvíli jsem myslel, že Bruce Springsteen hraje souls hry :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: GRATULACE! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mimochodem - přihodil se mi dnes tenhle bug, neodemknul se mi achievemnt za legendární zbraně, ale dle všeho má řešeni - vyházet všechno na zem a znova posbírat. Asi je to tim, že jsem je neposbíral všechny v jednom průchodu - tak kdyby se to taky někomu stalo.

Elden Ring: What to Do If Legendary Armaments Achievement Doesn't Unlock
    https://gamerant.com/elden-ring-legendary-armaments-bug-not-working-unlocking/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: nemyslim jen damage, dneska jsem od tutorialu do Leyndellu doběh asi za hodinu a půl (přes Makara), což je fakt fofr :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ono holt chvili trva nez si ta prelevlovanost sedne, mi prislo vic jak v bb/ds1/ds3
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: asi tak :)
    TAP
    TAP --- ---
    PHOW_SAATCH: slovy kamaráda, "mně NG+ přijde jak když osmák šikanuje třeťáky"
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem po 200 hodinách poměrně pečlivýho vyzobávání skočil do NG+ a je to strašná jízda, projíždim hrou jak katana dětskou pomazánkou :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: řekl bych, že ten odkaz na Dune je dost mimo..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    A Breakdown of Armored Core VI [New Game by FROM Software]
    https://www.youtube.com/watch?v=3DUVyBLLNPY
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    【エルデンリング】アートブック内容紹介PV(ELDEN RING OFFICIAL ART BOOK Volume Ⅰ & Ⅱ)
    https://youtu.be/xCP8R4CN63w
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: vypadá to dobře, shitty soulslike je pořád soulslike. A zdá se že zůstanou u dark fantasy settingu a nehudou vymejslet kraviny ala "dark souls ale je to špatný a je to ve francii s robotama". Jen nerozumím tomu, proč tam neplácnou tu dvojku za to. Nesnáším když se hry jmenujou stejně. Pak vznikají ptakoviny kdy musis uvadet rok vydani ala GoW 2018, Doom 2016...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam