• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Už se o toho šmejda Radagona snažim druhej den, dával jsem xp do všeho, abych si moh časem vyzkoušet všechno (jak chytré :), ale uvažuju, že dam asi rebirth a přebuildim to na nějakej brutálek :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Sword of Night and Flame jsem zkoušel včera, ale ty charge attacky se spouštěly tak dlouho, že mě každej rychlejší enemák vykostil
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: ja mam ted rozjetej novej build (pro me) kdy jsem si hned na zacatku vyzvedl Sword of night and flame. takze neco jako faith/int mozna ale prejdu na faith/str az si vyzvednu blasphemous blade. no a stejne jako dycky jedu uplne total, takze vsechny ruiny, vsechny caves, vsechny catacomby, vsechny nocni bosse, vsechny npc. ted jsem si vyzvedl letenku k moghovi a sebral si u nej ancient somber stone haha. chybi mi jen sedmicka, pro tu si asi skocim do volcano manor skrze pannu pod vytahem v raya academy. inu je to tezky zivot no. haha. chci zkusit poprve pomoct seluviosovi a otravit ranni. vzdycky sem to nak neodolal a sel dobrou cestou, dostat spirit dung eatera slo i tak.

ted se mi stalo ze sem zabil putrid avatara stromaka v caelidu dost o fous a ono ze 91k odmena hh, zatim za vsechny bosse tak 10k max.

anyways tim healovanim Tishe (nejhorsi evergaol, dycky se u toho navztekam) myslis jako ze davas incantation heal pro sebe i jeho? ozkousim.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SNOO: to není špatnej čásek na kilásek :)
    SNOO
    SNOO --- ---
    ENDER: yop, explorovaci pruchod, bez jedinyho summonu cehokoliv, cca 175hodin..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOVE_DALI: hh no nekteryma flailama jde se sam zranovat, tak bys to mohl dotahnout na cerneho rytire hh.

Jako potkal sem rizky s dvojitym nIght cavalry flailem a vypadalo to mocne.

Jinak este k zulluu, existuje prasarnicka, kdy si nandas talisman na attract enemy aggresion, vyvolas mimica, talisman prohodis a boss jde jen po mimicovi, mozno variovat i o tezka brnění a dalsi talismany..záleží jak je clovek rychlej v klikani gamepadu no.
    Plus pokud clovek pouziva mimica je hodne dpbre aby mel v opasku vsechny ty wraith zvonky a zaroven co nejvic kouzel, mimic na manu moc nehraje a rad tam posila draci roary a vybuchy vselijakych samonavadecich consumables
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: a nebylo by tam radši něco z Montyho Pythona? :))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Pod plus9 nechodit hh, dyt to stoji jen runy. A runova farma pred mogh blood realmem je bezedna.

LOVE_DALI: je to haluz jak to obsahuje odskok no. Ale kdyz mas twinblady dva tak je to jak starwars
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: twinblafe moveser mi vůbec nesedí. Zkoušel jsem i přes horse glitch, ale jsem pomalej a musle memory se ještě nechytli.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ono arcane je jak faith, naklada to. Tak pro hmm rivers of blood si muzes dojet skoro rovnou, teda no skoro.. ale dobre do tej doby poslouží ta eleonory twinblade a jeji supr moveset..pripadne i ta dyka ze zacatku co hazi blood wave
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: njn, než se tam dokopu :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOVE_DALI: neni uz tak op, ale je to jednoduchy a funkcni skill, ktery n3vyzaduje megapozicovani a dobre se boostuje talismany... neco jako ten superlaser za kouzelnika
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: myslim ze Terz urcite. Ja chci az s Dlc
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: rivers of blood. Je to ještě furt tak op nebo to nerfli až moc. Někde měl bejt zase broklej bleed?
    Teda prej taky daggery
    ENDER
    ENDER --- ---
    Dohral jste to nekdo bez summonu nebo ruznejch npc friendu?
    Jedu ted 2 run s dualwield uchigatana a premyslim, jestli to vubec pujde.. Dost me desi malenia, radahn a tak.. :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: od nějaké verze, je v jedné caelid ruině summon NPC invasion a když ho zabiješ, nemusíš dělat invazi člověka..

jestli čekáte nějakou damage od posledního dua, vzal bych si spíš holy damage negation talisman a stejně tak vybral brnění.. s mojí tenkou čárou života mi to dá tak jednu ránu k dobru ale s víc HP, by to mohlo přidat ještě trošku..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jo a co je hodne supr a podcenovany jsou upeceni krabi, fakt davaji dmg negation supr
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: jj crimson seed.
    no jestli twinblade to bych cekal spis asi milicent prothesis, tak je hodne dobra. ale to uz je detail.

ja ted koukam na tu wondrous flask a tam teda bych doporucil
    "restore hp when near death"
    "converts dmg received into HP"
    "boost stamina recovery"
    "boost resistance and heal"

pripadne
    "enhance charged attacks"
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: nema cenu si brat talisman proti critical dmg, critical je kdyz te srazi na kolena a narve ti do bricha mec. protoze s tim ani nechces pocitat, tem je lepsi se vyhnout
    pokud je mastis skillama, tak chces vedle shard of alexander jeste Godfrey icon urcite.
    a bez zbrani na+10 bych se taky netrapil hehe.
    jinak ja jeste hodne casto pouzival proste ten talisman ze ti lahev da vic HPcek, pac nechces utracet dve napiti na dvoutretinovou ztratu hp. jestli je mi rozumet, casto to byl klic k tomu jak dozit do konce boss fightu.

RUDOLF: ja to zkusil trikrat ctyrikrat a sel sem do pici, zjevne to je obsancovane profiky.
    pripomnelo se mi to vcera kdyz jsem kolem levelu 40 daval Varreho quest jak musis petkrat invadenout a proste ani jednou sem neinvadenul typka samotnyho, vzdy mel jednoho az dva kamarady. no uplne fer mi to neprislo a taky to tak dopadlo.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Tak já jsme po 350 hodinách u Loretty v Hradčanech;-) Ale teda ten mimic a 10+ zbraň moc skillu nepotřebuje. NG+1 asi zkusím bez summonů. Zkusil jsem si zahrát 3 duely - se svým ~170 levelem a tak 800 HP a padám na dvě rány;-)

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/1690710021
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam