• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: myslim ze Terz urcite. Ja chci az s Dlc
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: rivers of blood. Je to ještě furt tak op nebo to nerfli až moc. Někde měl bejt zase broklej bleed?
    Teda prej taky daggery
    ENDER
    ENDER --- ---
    Dohral jste to nekdo bez summonu nebo ruznejch npc friendu?
    Jedu ted 2 run s dualwield uchigatana a premyslim, jestli to vubec pujde.. Dost me desi malenia, radahn a tak.. :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: od nějaké verze, je v jedné caelid ruině summon NPC invasion a když ho zabiješ, nemusíš dělat invazi člověka..

jestli čekáte nějakou damage od posledního dua, vzal bych si spíš holy damage negation talisman a stejně tak vybral brnění.. s mojí tenkou čárou života mi to dá tak jednu ránu k dobru ale s víc HP, by to mohlo přidat ještě trošku..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jo a co je hodne supr a podcenovany jsou upeceni krabi, fakt davaji dmg negation supr
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: jj crimson seed.
    no jestli twinblade to bych cekal spis asi milicent prothesis, tak je hodne dobra. ale to uz je detail.

ja ted koukam na tu wondrous flask a tam teda bych doporucil
    "restore hp when near death"
    "converts dmg received into HP"
    "boost stamina recovery"
    "boost resistance and heal"

pripadne
    "enhance charged attacks"
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: nema cenu si brat talisman proti critical dmg, critical je kdyz te srazi na kolena a narve ti do bricha mec. protoze s tim ani nechces pocitat, tem je lepsi se vyhnout
    pokud je mastis skillama, tak chces vedle shard of alexander jeste Godfrey icon urcite.
    a bez zbrani na+10 bych se taky netrapil hehe.
    jinak ja jeste hodne casto pouzival proste ten talisman ze ti lahev da vic HPcek, pac nechces utracet dve napiti na dvoutretinovou ztratu hp. jestli je mi rozumet, casto to byl klic k tomu jak dozit do konce boss fightu.

RUDOLF: ja to zkusil trikrat ctyrikrat a sel sem do pici, zjevne to je obsancovane profiky.
    pripomnelo se mi to vcera kdyz jsem kolem levelu 40 daval Varreho quest jak musis petkrat invadenout a proste ani jednou sem neinvadenul typka samotnyho, vzdy mel jednoho az dva kamarady. no uplne fer mi to neprislo a taky to tak dopadlo.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Tak já jsme po 350 hodinách u Loretty v Hradčanech;-) Ale teda ten mimic a 10+ zbraň moc skillu nepotřebuje. NG+1 asi zkusím bez summonů. Zkusil jsem si zahrát 3 duely - se svým ~170 levelem a tak 800 HP a padám na dvě rány;-)

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/1690710021
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tu wondrous prehod urcite. Elementalni utoky na final bosse m9c nebudou maj megaresisty na vsechno.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja byxh vyhodil zelvu a crucible urvite ne, nedostavas tolik criticalu preci ne?
    Ja bych tam rval urcite physical dmg +2 reduction , nebo holy dmg reduction a jasne eld tree +2 a ten lepsi od alexandra na skilly. Obecne +2 na vigor nebývá spatne nebo na staminu.

Musim sw na to podivat na kompu.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    K cemu tolik dex? Vic vigor, end na 50 nebo kde jevten cap za ktery uz nepribyva stamina, at muzes utikat pred elden best mrdkama a este stihat dat jeden kuch zbrani.

Golden vow, flame grant me strenght, do treti flasky narvat boosty toho cim davas dmg..

Musel bych to asi videt v akci.

Radagonovi staci uhopsavat a obcas kopnout. Mi vetsinou domrdal elden beast nakejma laserama ale myslwl sem ze je to holy damage ne
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JOPS: tak ten mod je už nějakou dobu k dispozici, ale já se o něm dozvěděl teprve dneska :
    Seamless Co-op at Elden Ring Nexus - Mods and Community
    https://www.nexusmods.com/eldenring/mods/510

Seamless co-operative play

Simply put, the mod allows you to play with friends throughout the entirety of the game with no restrictions. With this, it's theoretically possible to play the game from the tutorial up to the final boss completely in one co-op session.

If a player dies, they will respawn in the same world at the last bonfire they rested at. The session will not be terminated.
    Defeating enemy bosses and clearing areas no longer sends co-operators home.
    All fog walls/barriers that usually restrict the multiplayer zone (along with their respective teleports) are gone.
    All players can use torrent (assuming they have the whistle) in a session together.
    All map waypoints will synchronise, allowing you to navigate the world in a group easier.
    When one player rests at a Site of Grace, the world state will reset for all players. This is necessary to prevent enemy desync.
    Game progression events completed in online play will also progress the game in your own world.
    Varre's questline no longer needs invasions to progress
    You can play with 5 other players in the open world.
    An overhaul to Elden Ring's Peer-to-Peer connection system, using Steam's newer networking API

Players are free to explore the entire game map (overworld, underground, legacy dungeons, etc.) together, and may split up if they wish.

The stake of Marika is disabled in online play, as it causes connection problems.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ...tak jsem nasadil Rivers of Blood, povolal Black Knight Tiche ashes, nahodil jiný talismany, namíchal jinak Wondrous Physick , upgradoval Dragonclaw Shield proti Lightning dmg a jde to mnohem líp... cha
    JOPS
    JOPS --- ---
    IMOLOL: novy mod? asi nevim o cem mluvis, ale hrajeme vanilla verzi
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JOPS: to je ten nový mod?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: zrovna jsem u Radagona NG+, jel jsem s mimikem a dostal se do půlky Elden Beasta, ale jsou to strašný kurvy... Beast je celkem v klidu, ale už nejsou flašky... teď jsem se na popud Zuuluu přeorientoval na assassin ashes a vypadá to celkem nadějně... asi taky změnum equip, Radagon je trošku jinde, než kolegové před ním :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    My ted tady s kolegou Vesnach jedeme Coop ER a zatim docela fajn, ja jedu plechovku, Vesnach jede maga a zatim to jde jako po masle. Sice se vzdycky sejdeme na hodinku ci dve, ale zatim co jsme museli parkrat zopakovat byl prvni vetsi boss v hradu.

Ted nekdy bych to videl na Sentinela a hura na jih
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    včera jsem pomáhal v coopu v EldenRingu jednomu týpkovi s Radagonem / Elden Beastem. Prý ho zkouší už týden a pořád marně. Snažil se hrát bloodied katanu v kombinaci s nějakou magií, pořád k nim, díky snaze použít tu katanu, lezl na blízko a pořád chcípal. Opakovaně mu říkám: "nech mě je zaměstnat, otankovat a udělat co nejvíc damage, hlídej si to zdraví, do hrobu si ty estusky brát nebudeš a při jednom blbym grabattaku nebo neuskočenym útoku ti to zachrání život." Furt si nechával milimetr života, než se začal léčit, načež vždycky chcípnul. Když se konečně nenechal zabít a udolali jsme duhovýho plesiosaura, takový radosti, takovejch díků, to jsem neslyšel ani od dcerky, když dostala pod stromeček nový telefon.
    A takovýho řvaní a mlácení věcma a nábytkem, vždycky když chcípnul, to jsem taky nikdy neslyšel... :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dark Souls as 1980s style dark fantasy movie.
    I'd watch this.

Midjourney Official | Dark Souls as 1980s style dark fantasy movie
    https://www.facebook.com/groups/officialmidjourney/permalink/480766097548293/

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: BB demake už máme :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam