• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak aspoň někdo ty hranice posouvá dál :) já nemůžu jen z nedostatku času...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jestli na levelu 280 stojí jeden level kolem 800 000 run, kolik musí stát jeden level na levelu 713? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring - MAX LEVEL 713 VS Bosses Gameplay
    https://youtu.be/294FLekjXYw
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: kolem 500-600,- Kc, je na to akce v ramci Vanoc / konce roku, ale z hlavy nevim a k PSku se dostanu az mozna zitra...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Na me ted vyskocilo na PSku ve storu, nejlip to moc nevypada, ale dat to sem musim :

Berserk and the Band of the Hawk Official Launch Trailer
    https://youtu.be/0CMxOwp0Uwo
    SNOO
    SNOO --- ---
    ZUULUU: jj koupit novou je taky moznost, ale zatim se mi nechce davat 1500 za hru kterou uz mam digitalne na pc. Prvne chci zkusit bazarove:)
    TAP
    TAP --- ---
    SNOO: gamebazar.cz, sekiro tam je za cenu aktuálně zlevněný digital verze, bloodborne za hubičku
    SNOO
    SNOO --- ---
    Kde jinde to zkusit nez tady..:
    neprodava nekdo bloodborne GOTY nebo sekiro na ps4? Projizdim vsemozny bazary a nic, krom jednoho typka se sekiro collector edition za 5000 :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ENDER: hele, myslim si ze oba budeme radi, kdyz se nekdo prida :) ve dvou to zatim jde, ale neco bude porod i tak. Spis je to tak nejak o case. Ono domluvit se ve dvou se da prakticky bez problemu, od 3 lidi vys uz to byva dost casto nerealizovatelna vec...na druhou stranu s tim modem ti staci jenom udrzovat +- stejny level a kamkoliv se pak da dobehnout podle chuti
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: ted nase domluva je takova, ze si tady napisem, muzes? A kdyz se nam povede se trefit do stejneho casu, tak hrajem treba hodinku ci dve. Ted jsme porazili bosse, co je v hradu na uplnem jihu. Jinak ja jsem "plechovka" a Vesnach je magic man :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: Tuším, že kolem 30-40 lvl
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: jaky mate levely? mozna bych se nekdy pridal :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Hola hej, tak jsme ted s Vesnachem vyzkouseli neomezenej coop v ER, co sem daval IMOLOL

[IMOLOL @ Dark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením]

hele, funguje to zatim paradne :)

Probehli jsme hrad co je na jihu a no problema.

Kdyz nekdo chcipne, objevi se u posledniho bonfire a muze makat dale pomoci kolegovi, protoze vlastne cela cesta je vycistena :)

Kdyz chcipnete u bosse, tak druhej s nim dal bojuje a nedostanete se do hry driv, dokud ten dotycnej nechcipne, nebo bosse neporazi.

Co se tyce pohybu po svete, tak kdyz otevrete truhlu, oba ziskate jeji obsah (kazdy si ho musi vyzvednout sam)

Porazili jsme bosse, objevil se bonfire a zivacka. Zadne preruseni hry.

Nevim co se stane, kdyz se teleportujete na opacne konce mapy :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: to mě asi štve nejvíc - motáš se někde pod plesiosaurem, kterej dělá, asi z pohledu někoho jinýho a někde hodně v dálce, ladný veletoče ve šplouchancích vody, na pozadí vybuchující vesmírný mlhoviny a žlutý stroboskopový baráže, ale ty vůbec nevidíš, co se děje, kamera nestíhá a target lock tě zrazuje.... Pořád si myslím, že FS tyhle bossfighty s obříma monstrama nemá úplně dobře zvládnutý.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: jo, ty efekty jsou zlo, kam se hrabe Aldrich se svejma světýlkama :-/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: myslíš pestrobarevné čmoudíky, jak by řekl Surio Mario Martinez Juares Ferninando :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU:
    Píšu právě kámošovi soulistovi:
    Já se v ER pořád nemoh rozhodnout, jestli STR nebo INT a teď mam GS, co scaluje oboje a je OP jak hovado. Pošli tohle někomu, kdo nehrál nic od FS :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: to se mi v historii DS serie stalo několikrát... resp. bylo to tak, že jsme se zabili navzájem a nepřipsalo... asi záleželo na tom, kdo byl víc v mínusu :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring je jednou z nejvýraznějších her tohoto roku. Není proto až tak překvapivé, že se mu hráči věnují více než jiným titulům. Na oblíbeném portálu HowLongToBeat, který mapuje statistiky hráčů se tomuto dílu povedlo umístit rovnou ve dvou kategoriích, které se navzájem mohou vylučovat. Stal se totiž jak nejvíce dohrávanou, tak i nejčastěji vzdávanou hrou
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU:
    Aspoň jsem to zkusil
    https://youtu.be/T67JYbDKURc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam