• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Tak můj wet dream je sehnat Rivers of Blood dříve, ale to bych musel breaknout koně a na to jsem moc velkej lempl na prstíky :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Jenom ze zvědavosti, taky se někdy lockente na to, že chcete nějakou uber zbraň/item ASAP i když to bude znemanat rush even boss fight underlevelled?
    Teď chci třeba Scavenger's Curved Sword :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    ZUULUU: Dík. Taky objednáno :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: to se mi po dohrání DS1 stalo u spousty her, neměl jsem pocit, že je doopravdy hraju, spíš, že je jen nějak posouvam dopředu, aby už to konečně skončilo, protože mi u nich úplně chyběl nějakej vnitřní motor a zvědavost, co bude dál...
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    A já jsem se vrátil po půl roce k rozehranému ER, nahrál postavu u první grace v Capitalu, hodil zpátečku a prozkoumal Vocano Manor a Nokron a jak mě to po 70h naprosto umořilo, tak teď jsem svěží a je to zase super
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    ZUULUU: mě hodně příjemně překvapil Nioh, posunuje to klasickou DS/BB formuli trochu jinam a po 10h baví (a pohyb mi nepřipadá divnej, jako u většiny těchto her, co nejsou od FS)
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    jako elden beast me docela potrapil

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: dobres udelala, je to strasne nabusena knizka, *
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ZUULUU: co se dělo ?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    RUDOLF: NG+, díky, kouknu na to
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: 13:32
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RIVEEK: jedeš furt první hru nebo ng+2? U ng+2 se snižuje Poise damage na 90% až po 7, kde z útoku zůstane jen 60% Poise damage. Imho bych čekal, že to bude i obrácně a kudličkáři budou mít výší Poise damage na tvůj tank

Elden Ring Dissected #7 - Answering 20 Questions About Poise
    https://youtu.be/sMe35LdlD4Q
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Naskočil jsem do The Surge 2, přijde mi to svižnější a jednodušší než jednička, ale hrál jsem zatim necelý dvě hoďky. Jen to bloudění chodbama mi tam nějak zůstalo... ale to má bejt asi featura :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    teda nevím, kdy teď byl nějaký patch v Elden Ringu, tu moji čtvrtou postavu hraju s dost přestávkama, ale přijde mi, jako kdyby nějak ponerfovali tank buildy - hraju vždy pořád dokola s Colossal "Greatswordem" (prostě Gutsův UGS) a s greatshieldem a najednou je to takový divný - nějak mi přestal zabírat hyperarmor během útoků (rozhazujou mě i malý mobky s kudličkama), celkově je to nějaký pomalý na útoky (snad víc něž to bylo po vydání před prvním patchem), útoky z výskoku velmi často míjí cíl (ale ten přitom nijak zuřivě nedodguje), bodavý útoky z kotoulu nebo pokleku se spouštěj den a půl... Máte to někdo taky tak?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    20230114004338-1
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak sem včera dojel 4. novou postavu tentokrat str/fth. Vysbiral uplne vs3xhny itemy, udelal vsechny sidequesty a zabil uplne vsechny bosse. Blasphemous blade je hrubost. Mam vgr 40 str 40 fth 50 a radagon i elden beast sel k zemi na druhej pokus aj s talismanem pro vic run. Nepamatuju se co jsem za lvl, ale vim ze lvl up me stal kolem 190k za level. Takze kolem lvl130 tipuju
    Malenia troch zlobila ale do deseti pokusu padla.
    Nejvic zabrat mi prekvapive dali salamandri nebo proste ti great wyrmove. Ale sou jen tri (precipice, manor a snowfield)
    Ted si jen vybrat ending. Runy mam vsechny..
    Jediný co sem zapomnel bylo nafarmit rozkvetly brnění u stromolidi v capitalu.
    Asi to predelam na str arc, chci vyzkoušet ten trojzubec lorda krve, ten je ted ultra op.
    Tenhle pruchod po cca 4 patchich a 6 mesicich me bavil asi nejvíc, clovek uz si vsechno pamatuje a jen si uziva spojitosti a jak je to propracovany. Zase trochu lip rozumi pribehu a roztejka se touhou po DLC.

Bohuzel me to prinutilo kliknout na druhy dil guide booku, a oba art booky. Kez to jednou prodam.

Armored core me nezajima takze furt verim v oznameni dlc nebo dalsi hry.

Masterpiece. Btw ohen je strasne op.

Jinak podzemi v capitalu je opruz jen poprve, pak uz je to hop hop a ses tam a vubec se nenechas zdrzet
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: mluvíš mi z duše.. já teda jedu sem tam Path of Exile, který se mi ještě nikdy nepodařilo dohrát úplně do konce... je to jedna z mála dobrejch her, co se dá pokoutně v práci :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: muj gamerskej zivot ma dve faze. Pred Dark Souls 1 a po Dark Souls.

Pred Dark Souls jsem byl schopen hrat vsechno mozny, od skakacek, po 3D hry.
    Po dohrani DS jsem zkusil spoustu her a strasne, ale fakt strasne me sere, jak jsou ty hry takove zvlastne primitivni. Jedine co jsem v dnesni dobe schopen hrat jsou Dark Souls a Rocket League (auticka hrajici fotbal) plus si obcas dam nejake tahove RPG (Divinity original sin, Wasteland atd...)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Otazka: Dark Souls s Havel's stitem = easy mode. Mate to taky tak?
    LEGI
    LEGI --- ---
    VITEKK: mám to podobně. ještě před asi 10 levely jsem jel komplet v původní výbavě - brnění i katana (jedu samuraje), jen luk jsem jinej.

ono mi teda pomohlo, že jsem se po prvním bossovi rozletěl do světa, polootil smithing stony na vyšších levelech, než jsem asi měl, takže asi už na levelu 70 jsem měl katanu +asi15, což neuškodilo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam