• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    RIVEEK: já jen, že jsem v takovým rozervaným stavu, kdy je mi líto to pořád všechno neprocházet, jak je ta hra super cool nádherná a současně je mi líto času, když už jsem to všechno (skoro, tedy, doufám, že všechno) dvakrát poctivě prošel a viděl...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    dotaz na hráče NG+xy : chodíte to pořád poctivě plošnou explorací, nebo už běháte jen na bosse a stěžejní velký bubáky?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja se rozhod ze dojdu do ng7.
    Par dni sem prochazel ng+1 a cilene neleveloval. Vsechny bosse zabil se zlatym broukem. Nabehl na elden beasta a protoze dyz umrete u nej tak runy zustanou u nej a neni tam radar aby vam ukazal kde, takze physick lahev drzi jen 3 minuty...a elden beast pulku casu lita nekde.. takze 3 minuty utecou s minutou na radagonovi jako nic... a najednou nemate 17milionu run. Daaamn.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: na gianta chces magii. Idelne ten laser
    Ja teda dohral normal elden ring (bez wiki v ruce) za maga a pecka. Jen jsem cekal mnohem vetsi vyzvu. Posledni boss na 3x, malenia asi na 12x, ale 8x z toho me sejmula tou prvni bombou, kterou se mi nedarilo spravne evadnout. Ale jak jsem vychytal casovani, nemela sanci :)

Big kudos mimic spiritovi, protoze bez nej by ti posledni bossove byli drsnejsi. Tiche se nejak nechytala.

Rozjel jsem to znova za kudlickare s faith (s wiki v ruce :), tak uvidim, jestli to bude drsnejsi. Ale zatim teda bosse kydlim hlavne pres faith a kudly se ke slovu nedostanou. Nejak jsem zatim nepochopil, jak u faith funguje omracovani nepratel (abych je mohl propichnout). Zkousim to pres bestial sling nebo flame of redmanes (ash of war), ale to bosse driv umlatim, nez omracim. S magem na to skvele fungovaly meteority, ale s faith se mi nedari najit spravny incantation, abych vyuzil crit u kudel.

Vim jeste o stone of garoq, ze by mohlo fungovat, ale 6 deathrootu jeste nemam. Nejakej jinej tip?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Nezapomenout na stříbrný pařátek
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Pro ty z vás kdo jsou čtenářsky pozitivní vychází za dva týdny cca, toto:

Book Review: Eleventh Cycle (Mistland, #1) by Kian N. Ardalan - Novel Notions
    https://novelnotions.net/2023/01/13/book-review-eleventh-cycle-mistland-1-by-kian-n-ardalan/

První recenze vypadají skvěle a autor se údajně inspiroval Dark Souls serií a Berserkem hlavně.

Jakmile budu mít přečteno, napíšu více dojmů, ale zatím nejočekávanější knihy pro mě tento rok.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: silver scarab, silver tear helma a pritom arc jen 17, nafarmil sem 2 magmablady behem peti minut.
    Nejakmi prijde ze zlepsili dropy nebo je v tej silver tear helme sch9vanej nakej multiplikator. Hodi to discovery kolem 210 a v tomhle patchi zjevne to uplne stačí na nafarmeni cehokoliv
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: Gratulujem, tiez si pamatam svoje vitazstvo nad Genichirom, ruky sa mi klepali :D Som zvedavy na tvoj report na Sekiro, ked das posledneho bossa.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOVE_DALI: pripominas mi jak jsem pul hodiny farmil nez fire prelate konecne odevzdal svuj cervenej thorned whip. Ale tak full bloom brneni padlo asi po peti minutach, zivacka.
    Nejvic je stejne oprc farmit ten great horn od gigabublinaku,hh

SHARNY: tak kde je ten druheh dil uz ho chciiii

Jinak teda na fire gianta chodit s ohněm je jak mlatit ohnem great wyrma. No go. Hh.

Dlc announcement hype!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZUULUU: pěkný obraz!
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    SHARNY: Diky obom, neodolal som, objednane :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Tak můj wet dream je sehnat Rivers of Blood dříve, ale to bych musel breaknout koně a na to jsem moc velkej lempl na prstíky :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Jenom ze zvědavosti, taky se někdy lockente na to, že chcete nějakou uber zbraň/item ASAP i když to bude znemanat rush even boss fight underlevelled?
    Teď chci třeba Scavenger's Curved Sword :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    ZUULUU: Dík. Taky objednáno :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: to se mi po dohrání DS1 stalo u spousty her, neměl jsem pocit, že je doopravdy hraju, spíš, že je jen nějak posouvam dopředu, aby už to konečně skončilo, protože mi u nich úplně chyběl nějakej vnitřní motor a zvědavost, co bude dál...
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    A já jsem se vrátil po půl roce k rozehranému ER, nahrál postavu u první grace v Capitalu, hodil zpátečku a prozkoumal Vocano Manor a Nokron a jak mě to po 70h naprosto umořilo, tak teď jsem svěží a je to zase super
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    ZUULUU: mě hodně příjemně překvapil Nioh, posunuje to klasickou DS/BB formuli trochu jinam a po 10h baví (a pohyb mi nepřipadá divnej, jako u většiny těchto her, co nejsou od FS)
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    jako elden beast me docela potrapil

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: dobres udelala, je to strasne nabusena knizka, *
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam