• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    USHUI
    USHUI --- ---
    konecne!)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RUDOLF: ma no skill :)
    ZUULUU: diky, poreferuju :D
    ZUULUU: no to chapu, ja chci ale propichovat a na to je evidentne to parry treba. Blokovani nepotrebuju, to je pro sraby :D
    Je nejaka nevyhoda pouzit parry ash of war na kudlu, oproti stitu?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    on je to standrní shield z dob shatteringu, kdy muži ještě byli muži a kvalita byla kvalitou;-) Možná lore reinterpretuji špatně ale tak nějak jsem si to zapamatoval..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Shodou nahod mi totiz vytanulo jak jsem vcera 4 prodal.

Ale padla mi konecne modra čelenka blaznivejch bab od vetrnych mlynu hh.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: má 100% physical dmg negation a je dostupný od začátku.. já ho používal většinu hry.. ale taky mě zajímá, proč práve tenhle dali chce
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    K cemu je dobry brass shield? Nebo specificky ten brass
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    2 večery (do ráno - dnes to 2:00) přípravy charakteru. Scavenger's Curved Sword a Bandit's curved sword. Bleed. Materiály na +15 u obou.
    Mapa dost odkrytá, takže je aspoň vidět.
    Ještě nafarmit Brass Shield.
    Příprava jela víceméně podle:
    OP 10 Minutes Bleed God Starter Guide 2.0 | Elden Ring Early Samurai Katana/Curved Sword Build Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=5mWWjK2JCgw
    RUDOLF: tak to jsem si asi vybral blbej build. Ale i tak to krajim pekne. Uz mam black knife a ten resi zatim vse :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AVATAR: meteority maj obrovskej Poise damage a flame of redmane do posledního patche bylo podobný, ale uź není. Obecné criticial dáváš přes carry/guard counter nebo máš kladivo s velkým poise. Za mě nejdřív moonveil/darkmoon ale to jsou int zbraně, takže něco takovýho s Fatih. Já to teď buším nejvíc blasphemic mečem, kterej odkopává potvory.

VON_GILOTINE: na to néjaká Větvička nebo talisman. Ale feel your pain

ZUULUU: já to jedu systematicky a stejně mi utekl dungeon a dvě jeskyně - jednu jsem si označil jako prošlou a dvé jeskyně minul.

RIVEEK: mě na ER nejvíc baví si dělat znaćky do mapy, na papír mé to irituje ale digitál mapa jako součást hry je Super.

VON_GILOTINE: jj, zkontroloval bych seluvise

ZUULUU: duo se dá uspat pohádkou, ale v tak pokročilém ng to asi nebude napoprvé
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Počkej dalsmu elixir? A zmizel? Tak to si ho muzeskoupir u seluvise jako loutku.
    Pokud je seluvis mrtvej bude ti automaticky pridan ke spiritum pote co vyzvedneš veci z mrtve pidie.
    Dnes jsem tak ziskal loutku/spirit nepheli loux (mrska, nechtěla to vypit)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Tak jsem to obehal a ani v cele a ani v holdu uz neni, tak pouceni, nesmite od nej odejit. V ralsim prechodu na nej zkusim zautocit, kdyz nic nebude delat...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    AVATAR: az ho pustis, on pak sam odejde. Musis pak najit toho typka s zeleznou maskou, co vari krevety. Presunul se ti k jezirku pred Liendelem kousek od mostu, co byl Dragonrider a kde jsou ty tri golemove. Pokecej s nim, rekne ti, ze ma strach z Dungeatera, ted nevim, jestli musis zmenit lokaci a vratit se, kuchare najdes kazdopadne na podriznutyho a pripoutanyho k zidli. Pak te invadne Dungeater v miste, kde z jezirka vylejza obri krab. No a pak, kdyz ho zabijes, mel by se objevit zpet bud v holdu nebo te sve cele (to si nejsem jisty) a chce prinest bedseed cursy. Muzes mu pry ale prinest elixir od toho carodeje s kloboukem a kdyz ho vypije, ma na tebe zautocit - a v ten moment se mi nic nestalo a jak jsem zmenil lokaci a resetnul hru, Dungeater zmizel. Podle internetu to pry trva nejak dlouho, nez na tebe zautoci a to jeho zmizeni je normalni...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: obihal jsem to vsechno a hazi dunga na me, jeste jednou to skouknu, jak jsi psala.
    B3DA
    B3DA --- ---
    AVATAR: jo. pak do roundtable hold, kde ti necha ten vzkaz ze ho najdes v tom vodnim prikopu - kousek od mista kde jsi zabil draconic tree sentinela (primo u toho sedi ten krevetovej typek)
    B3DA: ja uz nevim. Imo jsem ho nasel za zamcenyma dverma ve stokach lyendellu.
    B3DA
    B3DA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam