• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZUULUU: melanie má spoustu unblockable útoků, koukal jsem na wiki
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Skoro jsem zapomněl, ze jsem ho před rokem objednal.

Ja vcera nemel silu to pustit, tak jsem aspon koukal no-hit runy a jako respekt.

This Faith Build Is INSANE… Incantation Only No Hit Run
    https://youtu.be/R5p6TaU5pYE
    JOPS
    JOPS --- ---
    AVATAR: nebyl plan, ze budeme hrat spolu, takze to jsou vsechno rozjete postavy kolem lvl 50
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: jj, prolitli jsme StormCastle, ja chcipnul u Godrika ve chvili, kdy jsem si zacal pochvalovat stit a pri te chvale stitu jsem nejak zapomnel drzet obranu pred sebou :D

AVATAR: hele, kdyz jsme sli ve dvou, tak mi to neprislo, ale kdyz te trefi mobik, tak to je docela znatelne citit na zdravi a vydrz mobiku mi taky prijde, ze maji vetsi.
    A jsou mobove drsnejsi, nebo stejny jak v singlu?
    JOPS: spis si jeden z magu mel vzit support faith, ne?
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem s mistnima Vesnach a jeste s L4MA dali asi tri hodinovou session Elden Ring a bylo to super :D

prvni hodinu, jsme ladili, proc se kurva nemuzeme k sobe pripojit az jsme zjistili, ze L4MA ma novejsi verzi modu nez my. Takze jsme ho pod pohruzkou nasili donutili nainstalovat nasi starsi verzi a pak uz to behalo luxusne.

Chodime 2x kouzelnik a 1x plechovka. Ano, ja s plechovkou jsem ten, co umira porad, ale uz si panove asi i zvykli :D Proleteli jsme hrad, vymlatili par zoufalcu a zivacka. Akorat jsem ve fazi, ze jsem si mel vzit neco jineho nez plechovku...
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: neni to u sipu tak, ze parry taky jde, ale vzdycky ti to sezere trochu zdravi, ale ne tolik,jako kdyz dostanes primy zasah?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    btw FYI, kdyby někdo jel ně nějakým neorigo ovladači a ER se náhodně sekalo, tak je dobrý vyhodit všechny XBOX kraviny z OS. Pak to pojede
    ZUULUU: zkusim, diky za tip. Ja koukal naky videa a je husty, jak to nekteri davaj vylozene strojove. Oproti tomu je ten muj dodge roll all he time chaos vylozene smesnej :D
    ZUULUU: jj jsem. Chce to hodne treningu, no. Ale nevzdavam to :)
    AVATAR: parry je hodne situacni. Na nektery moby (a zatim vsechny bosse, co jsem zkousel) to nefunguje vubec, ale na rytire se stitama je to super. Trenoval jsem to v prvnim kampu a uz se mi tak kazdej druhej povede :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    The Demon's Souls Remake Is Inferior To The Original
    https://youtu.be/5lx0CRVVvV8
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: pohoda, ja vcera na zacatku haligemestecka odevzdal 10mega. Nejdriv mi skočila na zada naka zombie = instasmrt. Pak me zabil hned ten prvni homoparchant s kridlickama na schodech u grace. 10 vterin a 10mega v prdeli hh. Od te doby jsem se rekneme poucil takze ted kolem levelu 230 dojizdim journey 4, malenia down jde se na obra a fazulu
    USHUI
    USHUI --- ---
    konecne!)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RUDOLF: ma no skill :)
    ZUULUU: diky, poreferuju :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam