• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: každý summon navíc zvyšije HP a poise damage. Ale jo, asi to musí být easy, dokud valchuje bossáka tím grafted swordem (nepoužíval jsem ho nikdy, tak se možná mimo)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JOPS: jak.vubec funguje kdyz jste tri na bossovi a boss nekoho zabije?musi ppckat az to dodelate nebo se muze pripojit zpwt do fightu?

Ps furt nechapu, musi to bejt strasne easy ne?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Bacha ať tam nešlápneš na lego
    JOPS
    JOPS --- ---
    selficka s VESNACH a L4MA :)

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SWAMP_ASS: sestky se valleji vsudemozne (caelid, volcano manor) Sedmička je orisek.
    K tomu parry. Vcera jsem narazil na golden parry aow. Jeste jsem to nezkousel, je to k necemu?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SWAMP_ASS: jestli jedeš colosální weapony, tak spíš než Grafted sword bych ti doporučil klasický Gutsův DS ultra great sword (https://eldenring.wiki.fextralife.com/Greatsword), který tady vtipně pojmenovali "greatsword,"má delší dosah a hlavně si na něj můžeš dát ashes of war - oužívám Lions Claw nebo Redmanace flame. Grafted sword není špatný a dvakrát jsem s ním dohrál hru :-), ale když jsem přistoupil na to, že budu používat ty ashes of war, má to UGSko úplně jiný grády, a taky lepší dosah
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Diky všem za tipy, zas to pujde o něco lépe.
    VON_GILOTINE: jak píšeš, tak mi to i pocitově vyšlo, vigor jsem napral na 40 a aktuálně jdu nahoru s výdrží, u zbraně teď hledám somber smiting +6 pro Grafted Blade.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Musim ale rict ze doteď neumim parry, neumim uhnout waterflow dance, nikdy sem nepotkal gostoca jak na me cumi a krade runy, elden beasta nenavidim pac jen utika pryc, a jedu poprve full solo na ng7. Aktualne double bandit blood sword
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SWAMP_ASS: ahoj jedu ted zaasi ctvrtou postavu a pred par dni sem dosel do ng7.

Doted sem jedinkrat nevyuzil respec.

Neboj se toho, larev je po svete plno, takze muzestech respecu udelat temer nekonecne.

Hlavni je zbraň a dmg. Vigoru neni treba vic jak 50
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: já to taky jel na to, abych si moh ve hře vyzkoušet skoro všechno, takže žádná velká specializace, spíš univerzál... mam poměrně velkej arzenál a nemůžu použít všehovšudy pár nejlepších magickej hůlek, protože tolik INT nemám, ale jinak jsem na lvl 226 skoro bez omezení
    SWAMP_ASS: ja pouzil jeden respec. Mel jsem malo hp a v late game furt chcipal, tak jsem to prekopal.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SWAMP_ASS: já jedu rozdělené staty, nemám build. Preferoval jsem int, Fatih,end,str,dex a pak teprve vigor a nejhůř mám arcane někde nad 20. Prostě jsem si chtěl vyzkoušet kde co, ale furt třeba str 50+ jsou pro mě nedostupný. Můžeš mít 17 larval tears za hru, mám teda pocit že jde víc - páč jsme nezabil jednoho přemorfovanýho runebeara a z něj by měla být larva. Takže se wiki imho mýlí.Mám znovuzrození připravený na situaci, kdy neutáhnu frustraci a optimalizuji na dmg nějaké zbraně. Používám talismany na zvýšení statů a dmg na úkor většího inkasování dmg. Tj. mohl bych pak přejít na dmg negation talismany, kraby a pak jdou ustát chvilku i ty onehit speciality od bossů jako melanie (zabije tě i s vigor 99). Vysoký vigor je buffer na lesser enemies a urychlí ti průchod hrou.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    RUDOLF: ok, tím jsi rovnou smáznul otázku na to k čemu se to může konkrétně hodit, mimo to, že jsou napytel rozdělené staty, díkec!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SWAMP_ASS: já ještě ne, ale plánuji. Mám level asi 170 v prvním průchodu a ještě jsem bez hříchu. Takže do binární odpovědi se nevejdu.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Nováčka si prosím v týmu hýčkejte a prosím tímto o odpověď kolik z Vás při prvním průchodu využilo u Rennaly "znovuzrození? +, ano, - ne.
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: za vsech openworld veci se stane primocara rezba kdyz vis kam bezet :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dal jsem teď v NG+2 solo speedrun k Rennale - čistě po přímce, zatim bez jediný smrti... zabralo to asi hodinu a půl nebo tak nějak, nejvíc mi zatopil ten rytíř před Rennalou, tam to bylo o fous... Blasphemous Blade +9 OP jak hovado, regulerní easy mode.. btw: když člověk neřeší průzkum prostředí, tak se z toho stává docela přímočará řežba :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    lol
    RAPIER ONLY! | Elden Ring Playthrough
    https://youtu.be/Cq2j992pGHE?t=4537
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam