• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: farmeni..ja mam zapnutej modrej prsten porad. I tak vypiju lahev s neztratou runes vzxycky kdyz me to zavola pac nechat 800000run v sacred snowfield kdyz ses teprve u renally fakt nepotěší nikdy...

Farma, sacred sword od elden beasta, albinauricove pred moghpalacem. Se zlatou prackou se da dostat na cca 120-130k run za jednu vlnu, beh zpet k grace and repeat cca 10 sekund.

Zábava to neni. Spis umor.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: a kdo bude zlobit, dostane dvacet na hollow :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Cet sem "holou" :)))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: nemíchal bych jabka s hruškama :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: hlavu si nech hollow :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ZUULUU: Jen z fromsoft her mi prijde skoda... je tolik jinych veci, treba doom.

TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ZUULUU: Prave napis dont you dare to go hollow jsem si chtel vytetovat sam
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: NG+2 lvl 235 a připadam si trochu jako mlejnek na maso :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: já jsem level 190;-)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ng1 je strasne easy pac bys ji mel delst asi tak lvl 80 a misto toho to byva 150.
    Osobne sem mwl pocit ze se to srovnalo kolem ng5/6 a lvl 250cca
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: jak to?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RUDOLF: solo si nech na ng7. Ng1 je broken
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Konečně jsme s mým klonem usmažil malénii v plamenech rouhače. Už instinktivně dělám roll in a dobrých deset smrtí mi trvalo, než se mi podařilo utéci jaderný fůzy v druhé fázy. Ale obecné to o skillu moc nebylo, prostě spamování Taker’s Flame aby furt ležela. Sólo experience si nechám ng+1.

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/1728748216
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZUULUU: jj, je to předobjednané ze zahraničí. Co mě překvapilo, že ta kniha je levnější od nich než od zdroje. Nicméně, mě dorazí až obě najednou, takže asi až v dubnu
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Ja to mel taky z nejlevnějších knih a prislo to s 1-2 dny zpožděním.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: Doslo ti to v pohode? Ja to stale nemam doma a posledny dodaci den bol 01-Feb-23, status je dispatched, ale ani stopy
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Sem vcera zkusil zapnout mortal shell a nějak nevim zda se mi to zdslo ci ne, ale skutecne me ta gra odmita pustit do options? Mam trochu issue s pravym gamepad krouzitkem aka kamera ktery se staci dotknout a udela obrat o 180 ne li 360.. jakoze seriously si nemuzunastavit sensitivitu otaceni kamery?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já před půl hoďkou dal bell huntera v caelidu! Nebyl to moc skill, spíš witcher style příprava.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam