• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Sem vcera zkusil zapnout mortal shell a nějak nevim zda se mi to zdslo ci ne, ale skutecne me ta gra odmita pustit do options? Mam trochu issue s pravym gamepad krouzitkem aka kamera ktery se staci dotknout a udela obrat o 180 ne li 360.. jakoze seriously si nemuzunastavit sensitivitu otaceni kamery?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já před půl hoďkou dal bell huntera v caelidu! Nebyl to moc skill, spíš witcher style příprava.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: Taipei gameshow? Ta je zítra a pozítří!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TOMMY_: ocekava se oznámení do týdne.

Je mozne ze tomu bude predchazet oznámení podpory RT.

Kazdopadne je to na spadnuti
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: kytara je nic, ER bych si chtěl zahrát na harfu nebo na cimbál :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    1000+ to uz je DLC? .)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: "Iba" Godskin Apostle? Jeho moveset je fakt neprijemny, o to viac gratulujemk tomu hitless vitazstvu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: tak ono s kouzelnikem neni dobry resit face to face s bossy :D

vzit si jinou postavu, a hezky vsechny bosse šmrdlat dýkou. To je tak blizkej kontakt, az to obcas neni hezky :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: jo, magie na něj funguje, kdybych se komplet přestrojil a převybavil, asi bych našel něco účinnýho, ale neměl jsem moc čas to řešit.. summonul jsem magiče a bylo vymalováno :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Koukám, že jsem na něj šel srabácky přes vrhání šutrů a pak teprve přešel na moonveil, který mu ubíral brutálně. A v druhé fázy jsme se furt výhýbal mu dát přes pazoury, jinak by byl imho tak na dvě rány kaput.

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/1636702992
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: fire damage na ohnivého démona? Magic damage na něj!

Ale nevím co bych bez alexandra a summona dělal. Tohle si nechávám na ng+1
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    JOPS: Tenhle Tree Avatar v Caelid mě zaskočil, tím jak byl oproti prvnímu z jihu Limgrawe násobně tvrdší, na druhou stranu jsem díky tomu přišel na to jak si už dát každýho dalšího bez problému. V zásadě to začína pokaždý výletem na houby.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SHARNY: Nekonečnej příběh mě ihned napadnul, když jsem poprvý objel Stormveil a koukal do dálky směrem k Raya Lucaria Academy... skoro se mi chtělo zařvat "Slonovinová věž"! A první Walking Mausoleum jsem chtěl oslovit "Ty jsi Morlor, nejstarší tvor?" :D
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Jsem to včera četl v podkroví v posteli a připadal jsem si jak ten kluk v Nekonečným příběhu :D
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Tak ta Book of Knowledge je skvělá. Vůbec jsem třeba nevěděl, že když padají listy Erdtree, tak mám+5% drop run, nebo, že ty místa na výskok s Torrentem fungují i jako bezpečný landing bez fall dmg.
    A že je v ER sleep status? Baví mě to. Plus ta kniha je hrozně kvalitně udělaná.
    PHOW_SAATCH: japonsky deti?

Ja na fg failoval, dokud jsem nezesedl z kone. Ty jeho utoky maj silenej dosah, ale staci zmacknout roll ve spravnou chvili a nema jak te zranit, i kdyz te primackne stitem k zemi.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem jel jak namydlenej blesk až k Fire Giantovi a tam jsem se klasicky zasek. Zkusil jsem párkrát solo, ale skoro nic mu neubíram, charged attack z Blasphe mu nedělá vůbec nic, tak jsem si přivolal japonský děti, aby mi to pomohli vyřešit :) Jak mi FG přišel napoprvý skvělej, tak teď už mi to přišlo trochu otravný.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: hele, strasne easy bych netvrdil, bossove v dungeonech a tunelech jsou celkem zivacka, Godrick byl taky celkem v pohode, ale treba draci, to je strasny peklo, tam dostavame strasnou cocku :))

Co se tyce chcipnuti u bosse, tak cekas a vidis jak bojuje "zakladatel" hry. Pokud chcipne zakladatel hry u bosse, tak se to chova pak dost zvlastne,, ale staci pak sednout k bonfire nebo chcipnout u bosse a jede se dal :D

Vcera jsme nabehli na Erdtree (nevim jestli to jmeno pisu dobre) v Caleid a povypinal nas tam vsechny tri jako zarovky a nedali jsme ho ani do pulky, ale zkusili jsme prvni pokus, takze pokracovani asi zitra :)))
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: každý summon navíc zvyšije HP a poise damage. Ale jo, asi to musí být easy, dokud valchuje bossáka tím grafted swordem (nepoužíval jsem ho nikdy, tak se možná mimo)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam