Merde, já to dneska dohrál. Začal jsem s malformed Tree sentinelem, Maliketh.. pak jsem napoprvé dal gideona i horah lux a nakonec rudocha a bestii asi po nadesáté, použijl jsem na ně Rune arc, páč mi došli lahvičky, když beastovy zbyla 1/4 a bylo mi jasný źe s godfrey runou už to dám. Takže runy jsem použil tak pětkrát za hru. Mám přes sedmdesát Rune Arcs a teď si leveluji zbraně a duplikuji remeberences.. Koukám, že remeberence sekery jsou docela dobrý a obě Elden zbraně jsou fajn žejo. Plus radahnův meč je taky cajk. Level 202 po dohrání. Nejvíc mám Fatih/int, pak po 36 str/dex/endurance a zbytek míň - stats doháním přes talismany. Ani jeden rebirth. Ale jsem overlevel jak prase;-) Mám néjaký nedobitý rune bears po mapě a double cavalery. Takže to dočistím a cheatnu alternativní konce přes save, ať mám komplet. Plus si zajdu pro frenzy seal a pak vyoperuji trojprsťáka. Už toho moc není. DLC kdoví kdy. Dál bych leveloval STR/ARC. A ng plus budu trénovat parry, házedla apod. Trabl je, že ty zbraně mám namakaný a hodné jich má luxusní crowd control. Na druhou stranu, hrál jsem to dost na backstab a luky. Tak těď zkusím něco nového. Čas jít spát, mám 4 a půl hoďky spánku před sebou.