• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: já teď koupil na Valentýna ve slevě balík D2R + D3+RoS a musim se přiznat, že jak jsem dřív D2 hrál docela dost (před dvaceti lety), tak Diablo 3 mi od první chvíle vůbec nesedlo .. mam pocit, že už to nedělal Blizzard North (nebo jen jeho torzo) a na tý atmosféře je to dost znát... ta estetika už nebyla ďábelská mi přišlo, spíš jak nějakej temnější warcraft... ale rozhod jsem se, že to po tý dvojce zkusim, prej už je to trochu jinde, než v době po vydání, a třeba OST k Reaper of Souls mi celkem sednul, i když už na tom nedělal Matt Uelmen.... nechci to tady zasírat Diablem, jen mi přijde, že jsou to žánrově příbuzný hry, i když jsou zároveň každá někde jinde... a chtěl jsem pochválit to zrestaurovàní, když už teda nebude ER DLC (jsem teď někde v půlce třetího průchodu a už jsem potřeboval trochu pauzu :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    In case you were wondering, no dlc announced, nothing.
    The hollowing continues.
    Sad panda
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Plne rozumim, jen jsem byl osvícen zbytecnosti nektrrych mechanik v důsledku hrani skvele odladene trojky. A tak to ma byt. Prazdniny leta 2000 a prvni pruchod za paladina i ty další mi nikdo nevezme
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: jo, už rozumim, ale tak víš jak... někdo poslouchá z nostalgie Michala Davida, někdo hraje Diablo 2, no :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: nemůžeš to přeložit do řeči mého kmene? dík :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: to cerveny kladivo co s nim ryjes horici brazdu, to mi prislo velice pizza cutter fun
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ale ta predelavka do ds enginu zni dobre
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    V momente kdy sem zapl betu d2r a tam se ukazalo ze ta hrs pracuje s chance to hit, jsem se zasmal a vedel ze tudy ne. Jako vracet se k smirglpapiru po letech lasky s real zenou. Nope.

Opinions may vary
    ENDER
    ENDER --- ---
    co je podle vas nejzabavnejsi zbran v EL?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    btw můj "vlhkej sen" by bylo Diablo 1 zpracovaný v Dark Souls 1 enginu.... sice se to nikdy nestane, ale za mě by to byla celkem slušná nálož, i když ten interconnected world by tam asi tak nefungoval, to by se muselo přepracovat.... místo Firelink Shrine by byl Tristram, místo Undead Burgu by se šlo do katedrály... místo Demon Ruins by bylo peklo... prostě to tam úplně vidim :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Trochu OT, ale hraju teď Diablo 2 Ressurected a pro mě je to prostě pradědeček Elden Ringu... Diablo je sice "jen" klikačka, ale zavedlo pár mechanik, bez kterejch si dnešní ARPG nedokážem vůbec představit... a atmosférou (dřív hlavně díky hudbě, dnes i díky grafice) je to pro mě pořád strop... i když D1 byla v tomhle ještě lepší... konec OT
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ZUULUU: Mikkaa je ze Svedska, ma to vzhledem k jejim "vykonum" poslednich mesicu vic nez zaslouzene, je to akce v nejake herni kavarne. .) vubec nic bych od toho neocekaval, pro mistni super.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Jsem zapomel, jak je ER velkej a zdlouhavej.. a uplne jsem zapomel kam jit.. takze to je vlastne takovy blind go run. ( zatim teda zmatene beham po caelidu, margot a ray lunar academy se teda zatim vyhejbam )
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Boat Boss Guy | Elden Ring #16
    https://youtu.be/gDOqxw4JSjU
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Rennala is EASY | Elden Ring #10
    https://youtu.be/ep_jO8wyFq4
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    TOMMY_: já už se nemohu dočkat nedělního odjezdu mimo civilzaci, nějak se mi z ER poslední dobou stala druhá šichta a čtvrtej den jedu po večerech lehkejch 5+ hodin, chce to odpočinek jinak mi už z toho snad jebne, se to jaksi vymklo kontrole...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Elden Ring - Insert Coin Clothing
    https://www.insertcoinclothing.com/elden-ring/
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Jdu na to :))

SHARNY
    SHARNY --- ---
    Na Switch je absolutně brilantní Dead Cells. Má to podobně férovou hratelnost a combat jako Souls. Ale bacha, taky návyková :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Asi dnes rozehraju ER, nebo BB.. :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam