• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Moonveil má taky stagger, ale trvá to déle. Ale já taky zaparkoval u greatswords. Nejsou tam pomalý jako collosal swords ale bacej pěkně
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: samozrejme chapu system bleedu :)
    Oni jsou ty katany dobry, dps to ma imho vyrazne vetsi nez ten greatsword, ale ten greatsword ma stagger a hlavne to vypada kurva brutalne! :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: to občas kritizuje Viktor Bocan, jak si vývojáři myslí, že když udělají schválně nějak těžkou až nehratelnou hru s nevyrovnanými bossfighty, že to bude automaticky "souls like," protože soulovky jsou přece těžký a musíš tam často chcípat... ach jo.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: ono u tech katan se to ma tak, ze musis parkrat seknout, aby se souperi naplnilo krvaceni a pak mu najednou ubyde strasne kvantum zdravi. Ale problem pro zacatecnika je v tom, ze na slabsich souperich to neni videt, protoze je umlatite drive nez, se naplni jeho status bar na krvaceni :) A u bosse to je videt pak docela dobre, pokud neni proti krvaceni imunni :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: To není diss :) Klidně to sem a kamkoli jinam sypej dál, já si jen nenechám ujít žádnout příležitost plivnout si na vortex a spol. Obzvlášť v pátek ne!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: kdyby to viděl Kofila, jseš už mrtvej Bobesh :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja sem tusil, ze sem to davat nemam. pardon a dam si jeden unbůček :))
    TERZ
    TERZ --- ---
    ZUULUU: Vortex nebrat vážně, to je taková naleštěná bída. V týhle zemi umí o hrách veřejně mluvit leda tak Bocan, teoreticky ještě Tuček, nic jinýho nemá smysl. Ideální by bylo kdyby se na to doskočilové indiani i vortexové úplně vysrali. Mrkni na review od ACG
    TERZ: to je úplně jinej level.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: a Petan 7/10! prej takovej Nioh 3. ono to pada dnes do GP, tak se asi teda juknu estli sou na zacatku hadi :))
    Recenze Wo Long: Fallen Dynasty. Duchovní nástupce Nioh přichází s nekompromisní hratelností
    https://www.youtube.com/watch?v=5ruSud3IodY
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: já mám něco podobnýho s turisting weapons. Strašné ne to láká, ale ten damage output a hlavně moveset...
    ENDER
    ENDER --- ---
    Musim rict, ze me ty hry od from sw iritujou jednou veci (spis teda irituju ja sam sebe). Vzdy zacnu hru s romantickou predstavou, ze tentokrat budu hrat nejake lehke zbrane jako katany, dyky, proste neco krasne elegantniho.
    Pak zase najdu neco jako greatsword, megakladivo nebo kus stromu a nacpu dalsich 10 levelu do sily a na dyky si nevzpomenu..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: hlavně oni dávaj nejtěžší pasáže úplně na konec levelu, takže ty ho prokličkuješ s poslednim životem, jazykem na vestě a prstama v křeči, a když už vidíš cílovou rovinku, přijde tam nějakej totální fuck-up... natrénovat se to dá, ale nesměl bys hrát měsíc nic jinýho, a další věc je, že se to prostředí rychle ohraje, takže než získáš skill, už tě to vlastně nebaví....
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    KOZLIKK: Jakej jinej. Ta hra je NEHRATELNA :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: supr, aspon bude nalada na 3. pruchod :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring DLC prý dorazí až před Vánoci | Eurogamer.cz
    https://www.eurogamer.cz/elden-ring-dlc-pry-dorazi-az-pred-vanoci
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    PHOW_SAATCH: byl to easy mod? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: tak moc velká výhoda, že si jí můžu dovolit nevyužít :D Mód jsem nahodil naposled na Cuphead a stejně jsem to nedohrál :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: jj, proste výhoda PC - módy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam