• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Hmm Flamberge a nebo Zweihander?
    Jsem rozjel Flamberge, ale Zwei je Zwei :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOVE_DALI: tech uz byla spousta a verim, ze jeste vic jich bude. Nevim proc, ale tyhle hry, kde se clovek stresuje, me hrozne bavi. Podobny pocity jsem zazival u Metroida Dread, ale tam to nebylo tak casto :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    dneska pobavilo :D

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    POHODAVOLE: Hlavně bacha na "Ještě jednu ránu (tm)" :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PHOW_SAATCH: vím, že jsem teprve na začátku, ale úplně stejný pocit jsem měl u toho rytíře. Ve finále jsem ho pak dal poměrně v klidu, když jsem nebyl tak zbrklý a hrozně mě těšilo, když jsem ho kolikrát obešel bez toho, aby mě zasáhl. No nic, už se těším, až budu zase pokračovat 😀
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Člověk si spousty hodin myslí, že hraje proti bossům, než mu dojde, že hraje vlastně sám se sebou. Se svojí ukvapeností, hamižností a pýchou. Tahle hra člověka vrací zpátky na zem a učí ho rozvaze, skromnosti a pokoře. Musel jsem se naučit ovládat vztek a zpomalit hlavu a to doslova. U Ornsteina a Smougha jsem si musel dávat pauzy na "meditaci", abych zastavil hlavu a neopakoval pořád ty samý chyby způsobený zbrklostí. O to víc mě dostalo, že poslední vítěznej pokus jsem mezi nima skoro protancoval. Směs tvrdýho tréninku, štěstí a náhody. Vnitřní motivace překonat sebe sama byla veliká. Kamarád mi nejdřív tvrdil, že ta hra je tak těžká, že se nedá skoro dohrát, a pravda je, že jsem hraní párkrát na chvíli přerušil, ale měl jsem toho tak plnou hlavu, že mi to nedalo a nakonec jsem to zase pustil, protože bych se na sebe nemohl ani podívat do zrcadla. A to ta hra přesně je - zrcadlo. A pro mě jediná opravdová "hra na hrdiny", která odměňuje jen toho, kdo si to opravdu zaslouží. A ten konec... TEN KONEC!!! :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Ta neuvěřitelná kombinace toho, když jsem nasranej, že by jsi lezl po zdi, ale při tom prostě MUSÍŠ jít dál! :)
    #gitgut
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    The NEW Elden Ring 1.09 UPDATE is MASSIVE // ALL WEAPONS BUFFED!!! // Elden Ring Patch 1.09
    https://www.youtube.com/watch?v=MebP7sYOjos
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: první průchod DS je nejlepší herní zážitek, na jakej můžeš narazit... mam asi 400 her, ale nikdy se to sílou zážitku v podobný intenzitě už nikdy neopakovalo
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    POHODAVOLE: Jj, kolikrát je banda zombie větší průser než boss :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    POHODAVOLE: ano :) je to bezne :) vitej, kdyby byl zasek, ptej se, radi poradime
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Chtel jsem si vyzkouset nejakou soulsovku, tak jsem se minuly patek vrhnul na Darks Souls remastered na Switch a zatim jsem dost nadseny. Obtiznost je teda na me ukrutna a furt akorat neco opakuju, ale ten pocit, kdyz se neco zadari, je pekelny. Uprimne jsem zvedavy, jak daleko se vubec dostanu. Dost me akorat prekvapilo, ze jsem porazil dva bossy a prisli mi teda o dost slabsi nez ten jeden rytir v uzke ulicce v Undead Burgu. To se stava bezne?
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: jednicka me ukrutne nebavila, ale vypadala hezky :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    TAP: Deck13 dělá nějakej jeblej Forspoken na druhou Atlas Fallen .... každopádně jak sem psal "Velmi opatrně se začínám těšit."
    Zatím se mi líbí jen a pouze vizuální stránka. Ale poctivej prachsprostej Dark Souls klon bych si líbit nechal tak snad nebudou "inovovat".
    TAP
    TAP --- ---
    TERZ: Ti Hexworks jsou kdo? První Lords of the Fallen od Deck13 jsem hrál asi půl hodiny, Surge od Deck13 jsem nedojel, Surge 2 mě bavilo hodně, těšil jsem se, že tohle bude vyzrálé zkušené dílko, reparát od D13 a ono to dělá nově vzniklý studio jako debut. Opatrně s těma hajpovačkama tady!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Jasně, že dělaj, ale list začíná "decreased" :D
    Fixed a bug where the Scarlet rot status buildup was not properly reflected when giving the Antspur Rapier a Cold affinity.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RIVEEK: Dělaj něco jinýho než že nerfujou? :/
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Elden Ring – Patch Notes Version 1.09 | Bandai Namco Europe
    https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-patch-notes-version-109?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: Gorgeous!!!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Rozjel jsem teď Pascal's Wager na mobilu bez gamepadu (dohráno na PC). Zatim nejsem ani u prvního bosse, ale šlape to parádně. Tak snad nebudu dostávat moc na prdel (obtížnost se dá sizce snížit, ale pak to nepočítá achievementy).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam