SWAMP_ASS: já to dal někdy kolem 190 lvl (non-build, i když tady asi už FAITH/INT) s blasphemous mečem - z popela do konce, jsem to dal za jeden večer. Bohužel jsem to pak nestihl sestříhat, než mi to twitch smazal, tak už nemám vpozmínky.. Hele Gideoona i horah lux jsem dal v cikánské férovce s jeho cérkou a mimikem na poprvé a Radagona jsem asi na po desáté dával se svým mimicem taky celkem spolehlivě, popravdě Beast mi přišel jednoduší než Radagon. Ale já viděl tunu videí než jsem se dostal do téhle fáze, takže jsem možná už měl v těle nějakou nějakou zkušenost.. Hlavně mi docházela u beasta modrá šťava. Pak i život. Ty jeho seky bral od začátku úplně v pohodě, sekl mě snad jen dvakrát, kruhy se skáčou taky snadno, zlatý rakety většinou sežral mimik a víc si nějak z té noci nepamatuji. U Radagon se dá taky všemu vyhnout, ale myslím, že jsem měl problém s tím, když rozžhavil zemi, to jsem radši zmizel z oblasti dopadu a s druhou fází po tom dopadu kladiva z levitace. Osobně nemám moc skill, hlavně jen hopsám ale taker's flame je super skill na spamming s celkem vysokou poise damage a většinou najdu chvilku kdy ho poslat. Plus jsem dost možná měl +3 talisman proti faith a naboostoval jsem fire damage přes další amulety a lahvičku, tam jsem možná měl dočesně nekonečnou manu, ale nejsem si jistý, jestli tam by okamžik, kdy se to hodí. S Elden Beast když se ponoří, tak časem jde vychytat kde se vynoří a rovnou ho začít perzekuovat.
Jinak koukám na videa.. imho jsem ten večer dal Maliketha -> Old beast..
Twitchhttps://www.twitch.tv/videos/1741834964