• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    POHODAVOLE: ked uz je tu okienko na plac, tak by som tiez chcel...Som treti den na Malenii a ta pani ma temperament...Citim, ze to bude trvat dlhsie, asi ako NK a Friede.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ještě teda, když jsme u toho brnění, tak jsem (i na PS3) čuměl, jak detailed to mají. Ostatní textury byly kolikrát třeba nic moc, ale brnění a štíty op :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    POHODAVOLE: Tak štíty mají různý rezistence a poise (teda stability). Ta Ti udává kolik Ti ten hit sebere staminy a potom kdy se odkreješ.
    Co máš za štít?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOVE_DALI: ja jsem ted jak tank a pouzivam zweihander, takze jsem dost pomalej, ale zatim to docela jde, tak uvidim casem, jestli budu muset ubrat na vaze. Co se tyce statu, tak mam silu tusim 30 a kazdy dalsi level davam do staminy. U ty vetsi krysy mi prislo, ze uz mi davala i pres stit, tak si myslim, ze uz to takto dlouho hrat nepujde.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    POHODAVOLE:
    Já jsem ze začátku chodil jako plechovka. Ale po čase jsem radši preferoval fast rolly a heavy weapons a štít.
    Na druhou stranu, když se to jo sralo, tak jsem se oblíkl do plachu a prostě tankoval dmg.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PHOW_SAATCH: uz jsem na nej zvedavej. Blby je, ze furt neumim moc bojovat a uz vubec rolly, takze cekam nejaky peklo :)

PHOW_SAATCH: o tom vubec nepochybuji. Ja jsem spis zvedavej, kdy pro me prijde konec :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    (tim jsem tě chtěl uklidnit, že to bude pořád zábava :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: v depths se z toho může stát trošku smyčka, ale co už... bude hůř (viz blighttown :)
    btw: Gaping Dragon je jeden mejch oblíbenejch bosssfightů... neni těžkej a trvá docela dlouho, takže si ten souboj člověk užije... a jak jsem už jednou řikal.. bude hůř :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOVE_DALI: to combo je dle me fakt kokotsky, kdy nemas hp a potrebujes zaroven duse. Ja se nakazil, kdyz jsem omylem padl dolu. Pak jsem se tam jeste potacel, dorazil tu velkou krysu a zjistil, ze ty bazilisci nejsou vubec tezky, takze jsem to prosel komplet po bosse a vratil jsem se k ohni. Ted se akorat musim vylecit a pujdu znovu no :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    POHODAVOLE: Jasně, a já Tě chtěl jenom poplácat po rameni, že to máme taky za sebou :)
    Já byl tenkrát tak nasranej a hodně dllouho mi trvalo, než jsem se podíval, co s tím.
    A pak ještě farmit duše, protože jsem byl švorc :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PHOW_SAATCH: je to tak, akorat se vratim a pak pujdu na toho bosse. Jsem zvedavej :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: jó, život občas neni peříčko :D ale kde je vůle, tam je i cesta, jak řiká moje babička :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOVE_DALI: v klidu, chtel jsem si jen pobrecet vid :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    POHODAVOLE: Každej si tím prošel :D ;)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak postupuju do Depths a co se mi nestalo? Dostal jsem curse. To je fakt hrozna prasarna :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ololol:
    Can I Beat Elden Ring with Only JAR CANNON?
    https://www.youtube.com/watch?v=59-kFlEDMtE
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Can you beat Elden Ring as a Brainlet Mage?
    https://www.youtube.com/watch?v=Ajv56oxXIOg
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Puss in Boots in Elden Ring
    https://youtu.be/XSHXE4wEjOI
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    JOPS: to verim a zkusil bych to, az se nekde zaseknu a nebudu moc dal. Je to moje prvni hra v tomto stylu a rad bych to zkusil sam, dokavad to pujde :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    POHODAVOLE: Skoro máš pravdu, oni tam jsou trochu složitější pravidla ohledně multaku, ale skoro všechny bosse můžeš dát s parťákem. A vlastně i 90‰ průchodu hrou taky můžeš s někým projít, ale to by nebyl dark souls, kterej by ti nestizil průchod hrou be dvou lidech :) ale je to prdel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam