• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Z víkendu na Animefestu v Brně / Stano Simo

LEGI
    LEGI --- ---
    Tak to muj desetiletej syn dohral :)
    70 hodin, spoustu toho neprosel, ale sejmul malenii i elden beasta. Sice se u toho nervoval (trenuju ho na tom to zvladat), ale prosel tim s katanama docela jak nuz maslem, az na margita a mogha, se kteryma se trapil dyl, no :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak konecne hotovo. Lord of frenzied fire, level 135, cas asi 70 hodin a to jsem poslednich 10 visel u radagona, kteryho jsem nakonec umlatil greatswordem.
    Cely jsem to probehnul bez stitu a summonu..
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: immune na bleed :)
    Kdyby nemel imunitu na bleed, je tuhej davno :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: twinblady s bleedem by ho mely vyprasit einz zwei kdyz na nej budes delat ten jump attack s jump talismanem tak to ma asi 4xproc a rovnou to dava strasne, ale nejni to easy pak vyuhnout kdyz skaces na nej no..
    zusim to podvecer zapnout
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: da se staggerovat? Jedu dw twinblady, takze to s ni mov nehne... Dik za doporuceni. Jeste jsem premyslel o godslayer greatsword.

Kdyz jsem sel poprvy, s mimicem jsem ho zabil asi na 3. pokus.. Tohle je trosku jina kava..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jinak tip.. comet azul ho dobre usmazi. noční komety neuhne. uz mi pamet tak neslouzi achjo.
    blasphemous blade pohoda. cokoliv velkyho s ohnem
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    4lahvicky je malo. musis ho uskocit a staggerovat. aby ti jich zbylo aspon 8. myslim ze temer vsemu co na tebe haze se da vyhnout skoro. jasne je to trochu rng aby nepouzil jednu dve prasarny ale zbytek obtzocis a uhnes a preskocis
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nemate nekdo nejaky tipy jak na radagona? Mam lvl 135 a kdyz uz se pres nej dostanu, zustanou mi na beasta 4 lahvicky.
    Uz znam celej jeho moveset, ale nesedi mi rytmus...
    Jedu bez summonu a bez stitu.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Nebálí se někomu nevyužitá White Mask? :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LUKYN: btw.. hrál jsi předchozí armored cores?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    This is what it's like to play Armored Core VI
    https://youtu.be/wkmnaMLCfAQ
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RUDOLF: tak takle ty uplatnujes zamestnanecke benefity, chvalim!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: jinak já to vzal přes megabooks, páč berou edenred kartu.. maj tam 20. Červen dodání.. ale taky posouvali od dubna.. na bookdepository se nám zatoulali nějaký comicsy přes pár lety.. ale jinak ceny byli dobrý, ale rip..

Elden Ring Official Strategy Guide, Vol. 2 | Megabooks CZ
    https://www.megabooks.cz/p/19830679/elden-ring-official-strategy-guide-vol-2
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Co sem koukal tak ten novy datum je 30jun coz mi prijde stejny skok jako predtim z march na may. Proste nevedi zatim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam