• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Spolecne s DS2 ( vendrick hlavne ), muj taky :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Diablo 2 OST je pravděpodobně můj nejposlouchanější soundtrack vůbec... slyšel jsem to snad milionkrát :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: haha.. prez covid jsem taky hrad D1.. jak obyc verzi tak i ten belzebub mod :) .. D3 jsem hral kdyz vysla a kolem 2012 a proklikal jsme to do konce dvakrat.. ale celkemm musim ict ze me to uz sralo.. hodne lootu, hodne moster, hodne klikani, hodne barev.. a D2RE me bavilo hodne, to jsem si koupil jak na pS5 tak i na PC.. a jsem s tim moc spokojenej. :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: o covidu jsem dohrál 2x Diablo 1 na GOGu, pak D2 original, teď na jaře 2x Diablo 2: Ressurrected... jinak mam asi 600 hodin v Path of Exile... Diablo 3 nepovažuju za Diablo, léta jsem tomu odolával a když jsem se nakonec přemoh, dal jsem to někam do půlky a vypnul... ta Blizzardí WoW stylizace mi k tomu prostě nesedne... D4 jsem hrál tu open betu, je tam cejtit snaha vrátit se ke kořenům, ale asi počkám na PoE 2... atmosféra/nálada je pro mě ve hrách (a vlastně obecně i v hudbě a filmech) to nejpodstatnější.. prostě buď to má feeling nebo nemá... a někdy je těžký říct, proč na mě něco působí a něco ne... ER jsem dal taky s pauzama, celkově jsem ho protočil 3x, ale když pak zpanu na chvíli DS1/DS3, dejchne to na mě daleko víc... ale tak nějak doufám, že DLC bude zas trochu víc dark...
    ještě malej tip nakonec: kdo máte rádi starý Diablo a DS3 a neosypáváte se u deckbuilderů a roguelike, zkuste
    Tainted Grail: Conquest on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1199030/Tainted_Grail_Conquest/
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Co diablo 4? Hral uz jste nekdo, uznavate a hrajete takovyhle hry vubec na PC nebo i na konzoli.. Hral jsem jak D3, tak D2 ressurected na konzoli a bavilo me to vic nez na PC...
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    PHOW_SAATCH: možná je fakt na čase zkusit na chvíli něco úplně jinýho. Já dohrál ER do půlky a už toho bylo moc, tak jsem ho odložil a po půl roce ho dotáhnul. Teď zas tak půl roku hraju něco jinýho a začíná se mi stýskat pod DS1 a BB.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SHARNY: SMB jsem neznal podívám :) ze všech těch 2D mě nejvíc bavil Death's Gambit a Salt & Sanctuary, Blasphemous mě omrzel z jednoho důvodu a to je skákání a lezení po zdech, který se stalo mým největším nepřítelem, protože checkopinty jsou daleko a když jsem někde po desátý chcípnul pádem ze zdi, tak jsem si řek, na to asi nemam... cesta je obvykle cíl, ale tady byla cesta konec :D
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    SHARNY: ještě Blasphemous, ale mám dojem, že tohle všechno už Phows zkoušel
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Tvl, SMB jen zmíním a mám okamžitě nutkání to dojet celý znova :D
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    PHOW_SAATCH: 2d jsi zkoušel? Salt & Sanctuary, Hollow Knight, Death's Gambit, Dead Cells. Pokud jde o férovou obtížnost a bomba level design, tak SuperMeatboy je <3 Jen návrhy.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: nemůžu si pomoct, ale vždycky když v ER vidim toho Santa Klause, tak si řikam, že tohle by se v DS stát nemohlo :)

[GMV] IN THE WOODS SOMEWHERE - DARK SOULS TRIOLOGIE
    https://www.youtube.com/watch?v=b6GEW3zqLWo
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    The Ultimate Elden Ring Cut Content Documentary
    https://youtu.be/M_QntjHdhS0
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ještě mě napadá, že Sekiro má 4 konce :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: ja zjistim co zena zda by to ted prezila bez netflixe
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Tak kdy dáme to kafe teda :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak kdo muze ihned pujcit fousacovi ps4 a bloodborne
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: jo vetsina soulslike stoji za prd. Me donutil dohrat jen Bloodborne a chvili jsem vydrzel u Hellpointu
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    PHOW_SAATCH: Co si pamatuju, máš rád Diablo 1 a 2. Blizzardu se podařilo nemožné, IV je fantasticke, temné, krvavé, je tam vse co jsem miloval na prvních dvou dílech a hrál je do zblbnuti. Já jsem byl z pre-beta a beta testu nadšený, dej jim šanci. .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam