TOMMY_: o covidu jsem dohrál 2x Diablo 1 na GOGu, pak D2 original, teď na jaře 2x Diablo 2: Ressurrected... jinak mam asi 600 hodin v Path of Exile... Diablo 3 nepovažuju za Diablo, léta jsem tomu odolával a když jsem se nakonec přemoh, dal jsem to někam do půlky a vypnul... ta Blizzardí WoW stylizace mi k tomu prostě nesedne... D4 jsem hrál tu open betu, je tam cejtit snaha vrátit se ke kořenům, ale asi počkám na PoE 2... atmosféra/nálada je pro mě ve hrách (a vlastně obecně i v hudbě a filmech) to nejpodstatnější.. prostě buď to má feeling nebo nemá... a někdy je těžký říct, proč na mě něco působí a něco ne... ER jsem dal taky s pauzama, celkově jsem ho protočil 3x, ale když pak zpanu na chvíli DS1/DS3, dejchne to na mě daleko víc... ale tak nějak doufám, že DLC bude zas trochu víc dark...
ještě malej tip nakonec: kdo máte rádi starý Diablo a DS3 a neosypáváte se u deckbuilderů a roguelike, zkuste
Tainted Grail: Conquest on Steamhttps://store.steampowered.com/app/1199030/Tainted_Grail_Conquest/