• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NJORL
    NJORL --- ---
    Thymesii jsem zkousel. 2x jsem tomu dal sanci. Refund.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    je to fantastický, už dlouho jsem na něco takovýho čekal.. Bloodborne / Bioshock / Dishonored.. všechno tam je a přitom to nepůsobí blbě.... parádně odladěný, hejbe se to jak má a atmosféra luxus.. těšba na září.. jo a koupil jsem Thymesii :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: tak Parade Master už je dole, fakt mě bavil... protézu jsem zkoušel a ovládání je naprosto v pořádku :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Chvíli jsem je poslouchal a summon tam je.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Thymesii jsem nezkoušel
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Aha, tu jsem ještě nezkoušel, tak večer... vychází to v září, mam se na co těšit .. a co Thymesia? Stojí to za to? Nestih jsem demo...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jj menu je o zvyku, ale po půl hodině to dávalo smysl. Jeste je u bossu fajn používat tu mechanickou ruku. Ta dává taky slušnou dmg.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Teď musim jít pryč, ale už to skoro šlo... těžká zbraň byla lepší na první fázi, kord na druhou fázi... párkrát jsem se splet při přepínáni consumables, to rotování itemů je jinak než u FS a moc nerozumim tomu proč... jakože u FS děláš selekci jen šipkou nahoru nebo jen dolu, tady se musi vybrat, slot a pak se musí šipkou do strany a to žere čas..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Ten byl pekne nasranej. Už je dole?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Parade Master...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Navic je tam pekne zakomponovanej princip Pinochio lži. Díky tomu působí celej ten svět ještě ujetěji.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Hele naprosto. Hlavně si tě to postupně získává a když se rozkoukáš a pochopíš mechaniky, tak nechceš, aby to přestalo. Jinak až budeš u velkýho policajta, tak se podívej kolem sebe a za oknem uvidíš siluetu paní za oknem, která ti zadá quest, kterej doporucuju sfouknout do konce. Je za nej výborná odměna, díky který jsem si řekl: tohle kupuju
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Přijde mi to jako mix Bloodborne a Nightmare Creatures říznutý trcho Dishonored... takže orgáč :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Už to hraju, nádherná práce!!! Asi must buy :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    I BEAT ALL 165 BOSSES SHIELD ONLY!
    https://youtu.be/4X7VxqJCP78
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    This NEW Souls-Like Is Actually INCREDIBLE! Lies of P Demo Review
    https://youtu.be/awsFyyUBycQ
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Měl bys. Demo dohrany. Velká paráda to byla. Jasnej kauf.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam