• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    RUDOLF: Castlevanie je z animovaných seriálů dostupných na netflixu mezi těmi top :) je to hodně povedený.
    Pak je samozřejmě super Cyberpunk Edgerunners, Arcane a mně se líbil i Blood of Zeus. Z anime Devilman Crybaby, Dorohedoro,...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: jak je na tom castelvanie proti dobrému japonskému anime? Co je nejlepší anime koprodukovaný Netflix? Že bych to prubnul.

Castelvanii jsem viděl jen asi deset minut..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    existuje jista nadeje ze by to mohlo byt na urovni castlevanie, ale je zcela zrejme ze hloubku a rozmery predlohy to nezachyti.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: Na druhou stranu, na světě tolik vizuálního obsahu, že mě další odpad nevadí. Prostě ho vynechám, Na hrách From Software to nic nezmění. Když se na to nebudu těšit, nebudu zklamán:-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: No právě.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    At to proboha nechají pouze na japonsky produkci, at to proboha nedělají na západě, at nad tím má proboha dohled From Software. Pls.

Dark Souls reportedly being turned into Netflix anime | Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/dark-souls-reportedly-being-turned-into-netflix-anime
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Já se zkusím podívat na Thrusting swords. Ta kategorie mě láká, ale furt si na to ne a ne zvyknout :)
    Jinak oprášil jsem PS3. Deamon's Souls na cestě :)
    LEGI
    LEGI --- ---
    tohle už může překonat jen "can I beat Elden Ring without even playing ER"
    Actualy I can!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Can I Beat Elden Ring Without Spending Runes?
    https://www.youtube.com/watch?v=kCKP4it3aT8
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja jsem zatim na zacatku. V podstate v prvni misi. Zatim mi to prislo ze vykradli asety z jednicky a placli na ne sem tam biosracku (asi neco jako prvni sezona D4) :D. Nesoudim, jen zatim dojem nic moc na rok ´23
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak co ten Remnant 2, kdo už to dohrál? :D
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    pls, až někdo pustí Remnant 2, můžete se mrknout jestli je tam option pro ADS toggle/hold a to samý pro sprint a crouch? V jedničce to bylo jako ADS hold, sprint/crouch toggle bez možnosti změny, což v podstatě dělalo pro mě tu hru nehratelnou.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    promin je to uz par let. byl finalni boss ten kluk z kabelu? malej kluk co sme ho museli zabit asi nactyrikrat. dlc sme urcite nemeli. byl to ten zaklad co byl na epicu. dobre mozna osm dvanact hodin. ten pocit byl v zasade urcujici jakoby "najednou byl konec" a svetech sme si asi mysleli ze to jsou jen levely, asi tak byly velky
    odpustej, ja vim, ze kdyz sem to moc nezral, tak sem asi ostrejsi v odsudku.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VON_GILOTINE: po 2 hodinach jsi nemohl byt na konci :) Ja uz nevim jak to tam bylo, ale tusim ze snad 4 svety a kazdy s nekolika dilama. DLC snad jeden dalsi pridal. Vracet se a grindit slo. Stejne tak si nemusel s partaky jet pribeh ale jen custom dungy. Nektere predmety jsi nasel az v ng+ nebo pri specialnich odpovedich npckum. Hrali jsme pribeh v coopu ve 3, coz je imho skvela vec, kterou porad nechapu ze nedali nativne do DS/ER, ale to je jedno. Gunplay fajn, meelee jsem nehral(nepotreboval) skoro nikdy, ale buildy tam na to byly. Bossové zajímaví. Nemelo to kvality soulsovek ale ja si chrochtal, ze udelali aspon neco s kvéry
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja hral tu jednicku a priserne sem se urazil kdyz jsme teda zabili nevim final bosse po nevim dvou hodinach hry a pak ze jako se ma jet donekonecna opakovacky.. prislo mi to jako bad joke. stejne tak brutalne nevyvazena obtiznost.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    AVATAR: koupil jsem ale standartni edici, takze si pockam do 25.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    AVATAR: jednicku jsem hral. Do dvojky se pustim taky
    Jede nekdo remnant?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    359792372-822789435879882-4606376120791276426-n
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam