• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Hehe, podařilo se mi dát Godricka na první pokus - NPC Nepheli, spirit (Engval+2), v první části serpent arrows a ani se k němu nepřiblížit, v druhé části mu bleskově skočit pod nohy a dorubat mečem.
    Poněkud delší teda byla cesta k Divine Tower, protože mě nenapadlo, že tam budou fakin golemové. Na druhou stranu si odnáším zjištění, že ten s lukem by se mohl jmenovat Friendly Fire (když mu ti dva další vlezli do rány, tak to schytali) a celkem mi pomohl v mém plánu je ustřílet.
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    Já dal ER NG+2 Ranni's ending, zakončil to symbolicky na 222 levelu a teď už na to, přísahám, nesahnu až do DLC! ;) 235 hodin jsem zatím v žádný jiný hře nenechal a nelituji ani minuty 🙄
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Teda ty demons souls, wow.
    Skvelx to je. Zbytecne sem se trapil 30fps prepnuti na 60pomohlo.
    Parry furt neumim. Jediny kde mi de je bloodborne.
    Taky mi chvili trvalo nez sem prepnul cameru na "wall assist" coz je standardni fromsoft camera.
    Vsudw naky npc a uz davno vim ze vetsinu z nich failnu.
    Jedu zatim claymore+4 obouruc. Zatím mam hotove 1-1, 1-2, 2-1, 3-1, a ted vymyslim jak zabit Adjudicatora.
    Prison of hope FENOMENALNI.
    Stay tuned for more whining n failing
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: zatim ne. Jenom jsem jednou na zkousku poupil nejake ty pozehnani u sochy, jednou nechtene daroval ash pro predmet u jine zenske sochy a upgradnul vec u kovare, zatim na +1 abych vedel jak na to
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Nezkoušel jsi u fontány transmutovat nějaký itemy? Já jí aktivoval, ale zatim váhám, nechci si nic zmršit :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Tak jsem zkusil Golema i Orona v Abyss formě a u obou mi chyběla poslední rána, takže nevim, co se pak stane... klasika. Ale jsem dneska dost unavenej, zkusim zejtra :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Orona jsem zkusil dvakrát a taky se mi vždycky dohealoval, sice jsem na to natrénovanej z Thymesie, ale tady v tom bude možná nějakej trik (větší dmg :)... stone golema jsem potkal, ale zatim jsem ho obešel (zatoulal jsem se v průzkumu prostředí a teď se k němu vracim)... na respec jsem zatim nenarazil..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jo a pichnul jsem nejakeho stone golema. Po respawnu jsem si vsiml ze na jeho miste hori nejaky tornado a nabizi mi to bud kouknout do abyssu nebo jeste druhou moznost. Oboji ho proivola zpet a zda se ze nasranejsiho (trochu hoří a sviti mu oci). Nevis co to ma byt ? Neco jako vyssi challenge pro lepsi odmenu ? Nezaznamenal jsem ze by to bylu u kazdeho sub-bosse
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: diky za upozorneni. Nastesti jsem tady uz taky. Orona se snazim ted taky sundat. Uz se mi to skoro povedlo nez se mi 2x komplet zregeneroval. Btw. nevis jestli jde nejak respec ? hadam ze je to mala hra a oldschool k tomu, takze mam smulu. Ja jsem s tim casterem najel vic do stromu assassina nez castera :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: njn posedlou cast jsem jeste nedal. Nejak neumim odhadnout sirku jeho utoku :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Katos the Neophyte! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Já řeknu ještě jeden název: Die by the Sword :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: hele po 3 hodinach asi dobry. Sice pri rozliseni 4k se nedaji popisky pomalu ani precist a je na tom videt usiti na kolene, ale je to celkem hrave a za ty penize spoko. Zkousim nejaky inteligence build tak uvidime
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RUDOLF: nicméně pokud člověk invejduje v ramci varreho white mask questu, tak muze pri invazi zemrit a ztratit vsechny duse v oblasti kde je nevyzvedne. Stalo semi ze me invaze poslala od brany do magicky skoly az do snowfield a tam mi zustalo 2mega dusi.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: ale nepřebírám žádnou zodpovědnost :D

Back To Ashes - Final Trailer (Dark Fantasy Action RPG)
    https://www.youtube.com/watch?v=0K0rJW9KPDU
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SADAKO: smrt v invazi se v ER nepočítá
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Hmm, předpokládám, že když v Murkwater Cave byla moje ruka trochu moc rychlá a Patches skapal, tak už ho při tomhle průchodu nepotkám? Celkem by mě to překvapilo, vzhledem k tomu, že jeho Bell Bearing už mají Twin Maiden Husks, ale při Nerijově invazi chcípl Yura a pak se zase objevil pod mostem, jako by se nechumelilo.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tak ja to zkusim taky. Diablo 1 mam tuze rad a nalakal jsi me na kombinaci zanru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam