• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jasny. taky si myslim. kdyz ted koukam pres pc na ten nyx...tak by sel dobrej NyxAC barevny schema a i to logo by tam slo spatlat imho! :))
    jinak ja sem taky v prvni kapitole, ikdyz sem to zapinal uz ve ctvrtek :)) moc tomu nedavam, pac me to strasne zdime.
    dneska chci zkusit prohodit ovladani quick boost □/x za target assist r3 tak si to zas jeste ztizim a prodlouzim :)))

btw co na tom dualsense? kope to nejak do tech spousti? ma to haptiku? a co repracek nebo to sviceni? je to nejak vyuzity?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Hele jsem teprve v první kapitole, tak se nemám čím vytahovat. Nahrál jsem v tom sotva 10 hodin, ale podle me to půjde, pac jenom vygenerujes kód a posles. Jsem zvedavej, jestli se budou potom sdílet kódy na konkrétní bossy.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jako hodne lidi breci...me pobavilo, dyz sem mel ideu, ze ho pudu vyprasit s jinym gearem a tahle (zatim jedina?) mise de opakovat pouze v tom defaultu :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to sem zas o neco prisel! :) zatim ty moe hybridy asi nema cenu sdilet, ale rad bych kostnul vase vytvory

de to i skrze platformy? zkousim ted guglovat...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Tak konec první kapitoly a Balteus. Začal jsem jako quadro-nožka, pak tank a nakonec upravil na rychlejší bipedo tělo od arquorus nebo jak se jmenujou, dva bublifuky a na ramenou plasma rakety a 8 vertikálních katuší, na damage při staggered.. možná jsem ještě vyměnil ruce.. chyběla mi rychlost a bez štítu je Balteus trochu krotší.. Mám pocit, že damage nejvíc dávali ty plasmy, takže by to šlo ještě optimalizovat..

Osamělý Streamer | Armored Core 6 | Silent plays
    https://youtu.be/tyhUvAJOD9Y?t=8841
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HITOMI: Mno podzim bude letos divokej
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    NAGASAWA: my to teprv teď zapnuli, ale první dojmy jsou opravdu top. Jen nevím, kde seberu čas ještě na BG3 a FF XVI. A taky jsem koukala, že předevčírem už vyšlo i Blasphemous II. Ale tak dnů dovolený mám ještě dost :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HITOMI: Už si mezi sebou s Kofilou posílám mechy a testujeme vlastní buildy. Nakonec je to výborný. Mistrovství světa v krasobruslení mechanických potvor
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    No, protože jsem letos musela vzdát dovolenou v Indii, dál zkrátit o týden pobyt na Slovensku, hodlám si to s AC 6 doma zatraceně užít :D i když asi hlavně z pozice diváka. Vypadá to naprosto epicky :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Jsem se probudil a polštářek na levém palci, jako by měl mozol.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: slusnej game changer! prvni pokus cau juggernaute :)
    dve bazuky, dva plasmovy raketomety a bylo vymalovano.
    vtipny je, ze to vubec nic jeste nebylo 🤖☠️
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    RUDOLF: u toho sem to vcera zalomil. v byte bylo nechutno. za sebou asi tri hodiny hrani, tri plechovky 11° a zase sem u toho hulil!
    kouknul sem pak na FightinCowboye, jak ho dal s dvema bazukama v pazourach. to dneska zkusim!

je to hrozne intenzivni a ja sem po par hodinach hrani upe vyndanej!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Začal jsem zase streamovat, páć mám novýho m1 macbooks co zvládá enkódova. Tady juggernaut, když ho konečně dám.

https://www.youtube.com/live/BlmdWBBSB-U?feature=shared&t=5331
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Dal jsem climb the wall a pak hoďku zkoušel různý nářadí. Baví mě to. Je rozumný si buildy trochu odzkoušet a mít je v záloze, páč při misích nejde nakupovat. Nářadí je celkem srozumitelné, ale určitě neznám spoustu fíglů. A výbava přibývá rozumně postupně. Jdu spát..
    STARF
    STARF --- ---
    Prvni dojem z AC6 velmi pozitivni. Byl jsem trochu nejistej, jak me bude bavit hra s mechama (naposledy jsem hral v tomhle zanru Mech Warrior 4 cca 20 let zpatky), ale chytlo me to hned.
    Trochu jsem prochazel diskuze na Steamu a nekdo zminoval, ze jde v podstate o relevantni dil AC serie, akorat se Souls boss fightama, coz je za me ideal kombo. A je to teda snad sviznejsi, nez Sekiro, takze jsem zvedavej, jak pekelny budou endgame boss fighty. :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SNOO: souhlasim.
    SNOO
    SNOO --- ---
    VON_GILOTINE: jelikoz sem tuto experience mel cca mesic zpet, rikal sem si jestli te varovat nebo ne.. ale pak si uvedomil ze to je featura a soucast hry a ze by to byl tedy spoil.. nemas zac
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ach Demon Souls. Clovek se tesi ze po zabiti hlavniho bosse dodela kvesty, doopravi si world tendency atp... a tak zabije hlavniho bosse a dostane tunu dusi a jde s nima za babou aby si koupil levely a baba misto toho me soupne do animace a pak jeste jednou a najednou new game plus, zadny hezky optani se jako ve vsech dalsivh souls, zda chce hrac uz jit nebo este ne...a tak by jeden rekl, tak si koupis ty levely v ng+ ne, ale chyba lavky nejdriv musis dobehnout k prvnimu bossovi..a samozrejme ze sem to zmrdal a nekde se nechal zabit ohnivakama ve zkratce a o vsechny duse prisel...

Varuju vas, nedelejte stejnou chybu..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    RUDOLF: je fakt, ze to postovala Vampy a ta si je nechala :))
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    STARF: vďaka nedošlo mi že 12am je moonlight..

Už jsem si to pustil na 20 minut, ale mám práci. Tak si počkám
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam