• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    NAGASAWA: dojdeme k tomu, muž musí teď autisticky opakovat dungeony :D

PHOW_SAATCH: tos to vzdal už někdy na začátku, ne? :) Mně se tam hrozně líbí ten art a příběh, obecně mám tenhle typ her hrozně ráda :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak od 16:45 do ted a nic. tak zase zejtra :/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HITOMI: Blashphemous jsem opustil ve fázi, kdy jsem nebyl schopnej/ochotnej přeskákat kaskádu plošinek... stylizace ok, ale tohle mi přišlo otravný :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HITOMI: Nevzdávat, ganbare, to je teprve tutorial :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    NAGASAWA: taky jsme u něj předevčírem skončili :D a nakonec kvůli tomu začali hrát Blasphemous, kde jsme pak zjistili, že jsme posrali jeden quest a nemůžeme mít true ending, takže to jedem od začátku :D a pak hezky dvojka, když už to vyšlo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ha chapu. Me ty prestavby buildu cekaji dneska. Vcera me trikrat sfoukl jako svicku, tak jsem si rekl, ze si ho necham na dalsi den, pac uz jsem byl totalne utavenej z toho, co se delo pred nim dole v BAWS Arsenal No. 2. Strasny a krasny zaroven. Zvracena hra. Miluju ji. Zacinam u toho postupne prorustat kovem, jako Tetsuo.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jj. ja mam zatim cca 10 pokusu. poprve sem nabehnul a necapal sem se vubec. tak sem si sel naskudlit na tank. s tim to slo, ale jak sem psal...pouze do pulky jeho health baru, pak se nasral a smazil si me tam jak nejakyho cvrcka! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Vcera jsem u nej koncil. Dneska repete. Svině Balteus.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    dneska na nej vemu reverse joint legs! tank se osvedcil pouze do pulky zdravicka :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Mě eng voice acting u fromsoftware přijde cajk. ER byl vysloveně boží a AC je na slušné úrovni. JP mech mám jen skrz neogenesys evangelion, což je málo na změnu očekávání.

Nicméně NG+ dám v JP, díky za tip. Ale u nových misí jsou ty titulky v akci nepoužitelný.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Elden Ring but every time I level up my character gets 10% bigger
    https://www.youtube.com/watch?v=DaMp99vH2qs
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    taky jsme to hnedka od začátku dali v jp, ale ty titulky během combatu často nestíhám ani já, jak jsou malé, bílé a často na světlém pozadí, angličtinu si tam ale nějak nedokážu představit :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jako rad se na vas mrknu, ale pri samotnym hrani bych to nedal! navic koukam jen na mise, ktery uz sem hral a toe momentalne jen cela prvni kapitola

btw uz mam prepnuto na japonstinu. jako je to fakt o dost autentictejsi, ale jak si psal...vubec nevim, co na me rvou a titulky nestiham pri tom vsem :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Samozrejme. Next Gen.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: prosim te, prezij to este chvili! .)

NAGASAWA: to hrajete a jeste pritom na sebe koukate jak hrajete? :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    :D

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Navic je to prakticky, pac mam audio v JP a v oknu mam pres share screen pustenyho Kofilu, kterej to ma v eng, tak se nam to alespon navzajem nerusi hehe.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jedu to v Japonstine. Akorat to trpi Ace Combat syndromem, kdy na tebe Japonci řvou a v ty rychlosti dost casto nestiham cist co na me hulakaji, takze napoprve misi proletim, chytnu tak polovinu dialogu a potom si mise opakuju, abych si to procetl, kdy uz vim co a jak. Tu afektovanou anglictinu jsem tam nezvladal a navic mam mecha zafixovany z filmu a anime proste jenom v JP.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw typek z konzolisty, kterej uz to dohral asi trikrat, doporucuje japonskej dabing! ne ze bych o nem pred prvnim spustenim nepremejslel, ale prislo mi, ze nebude treba, kdyz sem tam vizualne nevidel postavy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam