• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Tak včera jsem měl po práci dvě hodiny a zasekl jsme se na úvodním bosu v první kapitole. Ve dvě ráno, po pěti pivech, višňovici a půl flašce vína jsem ho dal napoprvé. Kameru jsem vypnul, páč jsem akorát vyšel nahý že sprchy. Plus úvodní negotiation s přítelkyní, která mě posílá preventivně do postele abych nehrál do rána.

https://www.youtube.com/live/T5EDRBfCR0Y?si=BChhNzocAEJsZOkK
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: neměl jsem přes týden čas, víkend bude zasvěcen armored core
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: tak co boss v zaveru druhe kapitoly? Ten me potrapil o dobrou hodinu vic oproti Balteovi. Mrcha. To byla beztak sestrenice Chaos Witch Quelaagy.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    25 Advanced Tips for Armored Core 6!
    https://youtu.be/-IMWQTryQLQ?si=Us4VU8y6NbWgmoD5
    SNOO
    SNOO --- ---
    VON_GILOTINE: mrkni mi pls ta na fps po pristani v prison of hope plis
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Protoze samozrejme bez platiny to ps5 nevratim tak kousu ng+ a teda tvl.. teprve ted ta hra zacala. Clovek so myslel ze se zbrani +10 neco probehne, ha ha.
    Zadna souls hra nema ta brutalni ramp up obtiznosti jako demons souls. (Ok nehral sem ds2 a sekiro)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jo tu kopacku sem pouzival taky! :) diky!
    este poguglim k cemu je dobrej ten manual aiming. nebo treba ten quick turn jestli se hodi jen na ten tank asi
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj kdyz ti dojdou komplet naboje, tak mech ten prazdnej kver automaticky odhodi a mas jenom pesticku. K tomu se hodi odemknout si pres arenu credity a zaktivovat si ultra kick, kterej to celkem kompenzuje.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pro vsechny phow_saatche mala omluva .)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: no vida! bohuzel po vyfiltrovani xbox, tam je pouzitelny asi jen Neon Genesis Nerv logo :) ale tak oni pribudou!

NAGASAWA: hezky! yakuza style jak vysitej :D
    to se mi stalo vcera poprve u toho Balteuse...si rikam proc mu davam pesticku a me dosly naboje do bublifuku! nebo estli mi to nejak vyradil? :))

kazdopadne dostal sem nekolik rad. zkusim!
    "ten boss je strašně easy, když máš správně nastavený mech. Tak první krok je maximální generator za 460K kreditů, na obě ramena si dej ty velké plasmovky, do pravé ruky elektrickou zbraň, do levé ruky laser, do slotu pak elektrický výbuch, který aktivuješ boost+ trujúhelník. Bossfight začneš boost, pod něho doletíš a aktivuješ ten speciál + melee laser a máš dole první štít a začneš valit ty dvě plazmovky na ramenách. Ten boss je dole do tří minut dole, při tom fightu stihne mít štít jen dvakrát."
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PVP bude sranda. The Yakuza "rip off shirt" moment.

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/armoredcore/comments/164mi3p/pvp_is_so_much_fun/?context=3
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: lidi nandavaj! na to ze toe pet dni venku..
    chtelo by to nejakou knihovnu, kde by se to dalo filtrovat a stahovat

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Chm nasel jsem si pro PS coby samolepku cejch z Berserka. Jeden Build co mam se jmenuje Guts a druhej Kentaro Miura, tak ted to bude komplet. Cool.

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/Berserk/comments/160l5z9/created_the_berserk_brand_as_a_custom_decal_for/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: taky sem si rikal :/ treba to nejak slouci...

hele toe videt, ze ses protrelej harcovnik! ja se o bublifuku musel docist. tohle mi neseplo. me prijde, ze s rachejtlema nemam uz tolik problem. ze mam i dobrej gear. dokonce o ty kamere sem vedel uz od patku, takze nejdriv sem ji mel na 10, ted na tech 7. mam prohozenej dodge na zadnim padle, takze ani nemusim sundavat palec z analogu, ale ono vsechno tohle je k nicemu, kdyz sem proste levak :D pak me akorat stve, ze ostatnim staci par pokusu a ja to pocitam na desitky :/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Nejsou? Skoda sakra. Rikal jsem si, ze to bude univerzalni sada jednicek a nul.

BOBESH: jj rikal jsem si, ze kdyz mel ten obri bublifuk ten potizista pred nim, tak to bude klasicka pomrkavacka od FS, kdy ti do levelu vetsinou hodi neco zasadniho, mas to celou dobu pred ocima a stejne si toho nevsimnes a dojde ti to, az kdyz mas problem. Jinak kdyz vypousti ty rachejtle, tak je dobry vlitnout forsazi prido do toho a pak uhnout do strany, anebo ty rakety proste nadletet. Ja vim, ted chytracim, koncil jsem s centimetrem zivota, ale jde to. xkrat jsem koncil, kdyz mu zbyval kousek zivota a pak jsem to zbytecne uspechal. Jinak tip - nastav si v menu rychlost kamery na 7-8 a Balteus ti nebude tak jednoduse utikat ze zornyho pole a neprekvapi te.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: a na xbox

Dark Souls Sunlight Covenant logo Share ID code: E5PJ8R18Y2U8

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: pribejvaj! bohuzel nejsou crossplatform :/

Playstation:
    Nier Emil decal Share ID code: 8SM3Z8DL829J

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam