• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Attention - nedá se healovat na žebříku!!!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak Distortion už chce dostat LoP pod 1:20 :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Já si říkal, kde na to furt bereš čas :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nejvíc mě na LoP baví, jak je na každym centimetru tý hry vidět, odkud brali inspiraci, ale přitom to má svůj vlastní xicht a je tam vidět, že se se nechtěli jen svézt na vlně soulslike her, ale vzdát jim hold a taky to někam lehce posunout. A hlavně se jim celkem podařilo zkombinovat aspekty všech FS dohromady tak, aby to působilo přirozeně. Nazvučení a voice acting je taky cekkem libovka. A mě zrovna skončila nemocenská a musim do rachoty :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jop to uz resil Petr ve Vortexu v recenzi, ze to muze byt le problem
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: jediná věc teda - nejdou přerušit animace tak jako třeba v Sekiru... takže se občas dostaneš do situace, z který nemůžeš jen tak rychle utéct, protože se musí dokončit předchozí animace.. neni to ani tak problém u bossu, kde je situace přehlednější, ale když se na tebe sesype tlupa zombíků s vidlema.. tj. chceš rychle odrollovat a místo toho smutně čumíš, jak chcípáš :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Budu dneska potřebovat do servisu, a tak si beru půlden volna.
    Jdu nahodit LoP mezitím :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ten LIES of P, to je panečku náser!!!! Vyladěný na krev!! Teď jsem asi půl hodiny nemoh dát rabbita greatswordem, řikam si - okno na backstab je moc krátký, Ing. Králik moc rychlej, tak zkusim šavli. V momentě 5 backstabů a do dvou minut už chroustal mrkev z věčnejch lovišt. Je to responsivní jak blázen, věci fungujou přesně jak by člověk čekal. Masterpiece!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Našel jsem tohle video. Trochu jsem čekal, že tam bude něco vyloženě o vývoji apod, ale není to tak úplně ono. Resp ano, na začátku. Pak už jenom výstřižky z rozhovorů od Miyazakiho.
    The Making of Demon's Souls
    https://www.youtube.com/watch?v=vg-nbN0d110
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Puppet of the Future dole... šel jsem tam asi 15x, pokaždý to bylo úplně o phows :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak Parade Master dole, nasranej osel dole a teď Scrapped Watchmen... ta hra je neskutečně dotažená po všech stránkách...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Ten block má hroznou prodlevu, to je jediná věc, co bych tomu asi vytknul... klasicky jsem tam vlítnul úplně bez tréninku a skoro ho dal na poprvý a teď to nějak vázne ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Bylo to tam. Kazdej ten “bonfire” měl i v demo omezenej počet použití na levelovani. Muselo se jít potom do hotelu za tou tetou potunit zbraně.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Jsem u prvního bosse, z dema si nějak nepamatuju, že by u něj stopli leveling... vtipný :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Já myslím, že si to užiješ! :)
    Je to takový pomalejší, ale tužší
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Installing Lies of P... ! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NE7RA: ai podle všeho, ale to už se v dnešní době taky počítá
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    NAGASAWA: jenom jdu kolem, ta fotka je epicka!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    The Search for the Best Build in Armored Core 6
    https://www.youtube.com/watch?v=1lS-8guYvsg
    TAP
    TAP --- ---
    NAGASAWA: Nepěkně mluvíš o slovníkovi, takhle ho neprodáš
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam