• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: clovece zrovna Salt and Sanctuary mi prislo dobry. Skoda ze jsem nikdy nerozchodil ten coop.

Ale uz jsem nehral to pokracovani Salt and Sacrifice, ani nevim zda to vyslo.
    Ani nevim zda existuje neco rozumneho 2d. Grime jsem koukal ale...nerad hraju za nejake cosi. Cele mi to pripada nejak eklhaft.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    2D hry nejsou soulslike. Ahoj :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    VON_GILOTINE: a/nebo;)

GURBON: jako detinskou:)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Pritom Blasphemous pres kosticky imo neni detska grafika. Ale pixeloestetiku ano.
    NJORL
    NJORL --- ---
    LA_PIOVRA: Grime
    GURBON
    GURBON --- ---
    LA_PIOVRA: Salt and Sanctuary? Tezko rict, jak hodnotis detinskou grafiku.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Existuje nejaka 2D soulslike hra co nema detinskou a/nebo zubatopixelovou grafiku?
    AIAX
    AIAX --- ---
    TAP: LotF je unikátní, přecházení mezi světy v reálném čase. Nedávno na Digital Foundry psali, že tohle prostě muselo být na UE5, že starší enginy by to nejspíš nezvládly.
    TAP
    TAP --- ---
    PHOW_SAATCH: Já ještě nehrál LotF ani ty Shadows, je možný, že je ten princip trochu jinej.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: na Dishonored 2 jsem taky myslel, ale hrál jsem to tak dávno, že jsem si už nebyl úplně jistej, jak to tam přesně fungovalo... s někym na netu jsem to dokonce probíral, ale dotyčnej mě trochu znejistěl, že tam to bylo trochu jinak... v každym případě good point :)
    TAP
    TAP --- ---
    PHOW_SAATCH: Anebo
    Dishonored 2 - A Crack in the Slab Walkthrough [HD 1080P/60FPS]
    https://youtu.be/9W9o8sRIm_o?si=w57KW7wzozH608VD
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Pořád jsem přemejšlel, kde jsem ten systém dvou paralelních realit z LotF už viděl... a nakonec jsem si vzpomněl :)

Save 67% on Shadows: Awakening on Steam
    https://store.steampowered.com/app/585450/Shadows_Awakening/
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    I PLAYED @LilAggy IN AN ELDEN RINGO BINGO TOURNAMENT... It Was Not Pretty
    https://www.youtube.com/watch?v=ppOnMB56s78
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A nevyjde to nastejno, když prostě spáchám sebevraždu? Čet jsem ve spěchu jen první část věty a přišel jsem o docela slušnej balík duší, nějak mě totiž nenapadlo, že bych o ně při cestování moh přijít... aspoň už vím, proč se řiká "spěchej pomalu" :)

DESICCATED VESTIGE MOTH
    Use to travel to the most recently used Vestige in exchange for a sacrifice of Vigor.
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Menší mezery doporučuju překonávat dodgem (roll jump), je to jistější. Těch, na které roll jump nestačí, je fakt minimum.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: Heureka! Tím se všechno vysvětluje! :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak proto se to jmenuje Lords of the Fallen! Ted to dava smysl
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    V LotF jsem už párkrát dojel na skoky s rozeběhem v místech, kde je málo prostoru. Padání do propasti, hmm.. kde jsem to už jen zažil... :)
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    done, laxasii a tu posledni panenku sem teda uz musel parirovat, to udodgovat neslo :)

BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    AIAX: nerikam ze early access je spatny. Urcite ma sve misto a spouste hram pomohl k dokonalosti. Ale pro souls like hry mi to prijde divne. Nicmene mozna ze kdyby tam byla jen cast hry, tak by to mohlo fungovat. Ale uz vidim ty nafarmeny chary jak cekaji u dveri ktery se jim otevrou do dalsi casti :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    To je prča, moh bych podepsat oba poslední posty :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam