• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Si pamatuju, jak jsem po releasu celej nažhavenej pustil poprvý DS3 a dostal od Gundyra asi 35x přes držku. Byl jsem tenkrát vytočenej až na půdu. Dneska ho dám s přehledem na 1-2 pokusy a vůbec nechápu, proč jsem tenkrát dostal takovou nakládačku... ale mam spoustu kamarádů, který to u Gundyra vzdali a nedostali se ani k druhýmu bonfiru :) Na svojí obranu ale můžu říct, že mi tenkrát jely DS3 asi na 15 fps a musel jsem kvůli nim koupit GTX 970, pak už to šlo poněkud lépěji... a pak bylo teda pár bossů, který jsem teda nedal solo... Sister Friedev& Darkeater holy fuck Midir! :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jak on má Viktor pravdu, že to je nestydatá kopie Dark Souls, ale zrovna tohle mi vůbec nevadí.

V podstatě, když se to tak vezme, tak FromSoft dělají už 15 let furt jednu hru (kromě Sekira), a je to pokaždé pecka. Viktor má pravdu, ale bere to dost přísně, takhle by vůbec neexistovaly žánry, kdyby každá hra musela být super originální.
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Většina bossů od Dark Souls 2 DLC dál.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: bloodborne dlc in a nutshell
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO
    SNOO --- ---
    LOtF ng +3 pokořen- ale musim teda rict ze upižat poslednich par bossu bez summonu a bez magie uz byl celkem opruz
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Modrák and Viktor o Lords of the Fallen...

#218: Skok | Modrák & Friends
    https://modrak.podbean.com/e/218-skok/

Spotify
    https://open.spotify.com/episode/3Zb2aT6DKWTQtTYT1uIQMv?si=3f65697757ae4a83
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    "Leaker from Singapore outsource studio here, we work on Elden Ring.
    Make environment assets and many item assets etc, 3D modeling, texturing etc.
    Shadow of Erdtree is a combination of what was originally going to be 2 expansions, but Fromsoftware decided instead to just do one giant one.
    The entire game world is duplicated as a Shadow Realm, like a Dark World from old 2D Zelda game.
    It can be accessed in several warpable spots all over the world. The Shadow Land is fractured and fragmented and each zone is semi cut off from each other, and have large sprawling level design."
    USHUI
    USHUI --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a ja to po pavoukovi prestal hrat! ostuda!!
    USHUI
    USHUI --- ---
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    VITEKK: btw takovej ten crystal cosi s neviditelnejma chodnickama je totalni demence, celou dobu jedu quest toho cibulaka a kdyz sem vykostil vsechny ty sasanky co mi pomahal zabit, tak pote co sem s nim promluvil tak umrel?? lidi nahodne mizi od firelinku vubec nevim proc, ty lucisnici v anor londu co schazovali z chodnicku taky wtf jako
    STARF
    STARF --- ---
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    hlasim sanctuary garden v DS1 na switchi.. protoze dohrat to jinak nez v >30 fps neni real :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: můžu u tebe pracovat? :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak přítelé. HW update:
    16GB RAM ->128 GB RAM
    1060 3GB -> 5600XT 6GB
    Ještě budu muset poladit macOS a pak nakonec tam půjde 2x X5690 :)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    PHOW_SAATCH: ...že jsem už Isshinovy zasadil první deathblow a na to dotáhnout ho do konce, ještě vůli mám.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: já mam téměř dohraný LoP, jsem asi ve ve čtvrtině LotF, ale teď mi do toho hodil vidle Valheim... jsem si řek, že to na chvilku zkusim, aby byla trochu nějaká změna a 20 hodin jako nic, trochu jsem ho podcenil :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    cive uz tu mam na stole mesic dohrany LotF a nikdo nepsal. Mam to vystaveny asi na 4 bazarech. To je dekadence :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam