• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    BIMBAS: Je to lehce cheesy, ale na druhou stranu, ta hra je udělaná tak, aby sis našel co funguje, takže to je morálně úplně v pořádku. Kdo říká, že si musíš zlomit oba palce u dodgovani?
    Play smart, not hard :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    HAVANA: presne. Tady neni cas na hrdinství, je to osklivá a zlá země.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    BIMBAS: Comet azur je úplně nesmysl :D

Niall. X pokusu a nedostal pod 70%, zkoušel sem různý ashe, ale fajt vypadal vždycky stejně..dal sem mu párkrát hit, ale pak už sem jen utíkal před jeho summonama, až mi došla stamka a neměl sem ani na cast ani na dodge přímo od něj...Pak sem řek že už na to seru, a poslední pokus zkusím prostě zerg..

Potka, comet azur....za dvacet vteřin bylo hotovo. Asi mi nedal ani hit (summoni nabehli přímo do comety...jaj)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    HAVANA: ja s casterem prosel hru v podstate s kombioinaci navadenych stel a kometou. Summon vojáků s tower shieldy aby mi zastavili nepritele a pak slzu na nekonecnou manu a vyfotit ho korektne kometou. Vetsinou problem nastal kdyz bylo nepratel vic, nebo uhnul nebo tak :D pak priisla rada na tanec s Moonveil katanou
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hahahaha...

Takže cometou uprcat nohu, hned po přechodu do druhý fáze vypít potku na casteni zdarma a zvýšenou magic dmg a poslat do něj comet azur...
    Pak skočit na mounta ujet, doplnit hp/FP a těch zbylejch pár HP dosusnat nějak...

Krásný to bylo :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Na Fire Gianta platily myslim nějaký mouchy nebo komáři nebo co to bylo ...jo, tohle Swarm of Flies

Swarm of Flies | Elden Ring Wiki
    https://eldenring.wiki.fextralife.com/Swarm+of+Flies
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    S nekteryma zbranema je dole rychle.. tezko rict
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Když uvažuju, jestli skočit zpátky do ER a dát si NG+, vždycky si to rozmyslím hlavně protože ten svět je tak brutálně obrovský a já už prostě na tohle nemám čas ani sílu. Ale druhý hlavní důvod je Fire Giant. U tohohle bosse mi fakt málem praskla žilka a to hraju soulsovky už deset let.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A fire giant na jedný ráně zůstal...pač sem greeedy as fuck...kdybych uhnul místo snahy o ukončení byl by dole. Vymrdana hra
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Ok, tak to bylo lame :D

Shame on me (na třetí pokus)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Ten serpenet Hunter i s mage/int buildem?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Rykard je máslo, používáš správnej weapon? (= Serpent Hunter?) Ale Fire Giant je pěkná ku*va, to souhlas ,:D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    FFFFUUUU tak v poslední třetině slušně pritvrzuje.

Teď mě potrapila astel ale nakonec padla..., rykard a fire giant zatím drzej, svine (blíž je fire giant, tam sem se aspoň párkrát dostal do druhý fáze...rykard mě většinou vymrda už v první
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Illustration for Orlando Furioso, Astolfo Travels Over Many Lands on the Hippogriff - Gustave Doré, 1879.

VITEKK
    VITEKK --- ---
    VITEKK: udano :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Fuuuu hned bych kdybych ji uz nemel daaamb
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    jezisek mi nadelil dvakrat Elden Ring book of knowledge 2.. :D kdyby nekdo chtel tk za 900,- nerozbalena..

BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Bossove jsou fajn, a je to něco co čekáš, prpgresujes a pak zabijes..ale prava esence ty debilní hry je, že jdeš tmavou chodbou, s runama na celej level, půlkou života a many a jen tušíš že za rohem už musí bejt grace....akorát že za rohem je random mobka, co tě stáhne a zabije..a ty víš že mezi tebou a levelem stojí celá cesta a že musíš mezi většinou mobek proklickovat, protože si nemůžeš dovolit na ně plácat manu....

Well
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Ono já si ty dva nebo tři body do str dal, takže teď už nevím jestli to nešlo nebo nemělo vliv...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam