• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: tohle byla náročností moje první souls hra.. ale DS jsem narozdíl od Indiana Jonese aspoň dohrál :D

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    AIAX:
    HAVANA: To nerorporuju. Spíš se mi jednalo o obtížnost.
    Ale ono to jde s dobou. Tenkrát bylo na všechno víc času a nebyl takovej výběr. Takže se prostě jelo i něco ultra těžký, protože byl čas :)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    GIOMIKY: Pařili jste někdo Robocop: Rogue City?
    RoboCop: Rogue City Marks the Publisher's Best Ever Game Launch
    https://fandomwire.com/robocop-rogue-city-publishers-best-ever-game/

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tohlo téma si vysloveně řiká o svoje vlastní auditko :)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    AIAX:
    LOVE_DALI:
    Když už jsme u těch biomechanických kombinací lidí a strojů, tak Robocop byl vždycky moje bestofka.
    Robocop Spectrum 128k Full Playthrough - Is this the best 8bit version?
    https://www.youtube.com/watch?v=vssG88-NW_M
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX: Navíc ty starý hry vychazej v remaster full HD edici :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    LOVE_DALI: Já nevim, za mě žijeme v nejlepší době na hraní. Vychází fakt hromada her ze všech možných žánrů, máme i pár zbrusu nových žánrů jako soulslike, všechno vypadá krásně, audio super... Moje oblíbené "blobbery" (party-based, first-person RPGčka typu Wizardry, Dungeon Master, Eye of Beholder atd.) už sice moc nevycházejí, naposledy snad Vaporum od bratrů Slováků a předtím Grimrock, ale celkově bych neměnil.

Pamatuju i dobu, někdy po roce 2000, kdy fakt nebylo co hrát, pokud měl člověk rád RPGčka, tahové strategie apod., ty vycházely tak jednou ročně. Byly hodně střílečky, sportovní hry a podobné masovky, ale niche žánry moc ne. Teď jsou to nebe a dudy.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Přátelé, já nedávno koukl na Daggerfall a až by se chtělo říct, že old-school RPG byly někde jinde :)
    Vím, neporovnatelný, ale i tak :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: docela by mě zajmalo, co by řikal na DS1.. ale jak ho znam, ani by to nezkusil :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Haha.

Btw dneska lidi v takových případech říkají, že hra má "artificial difficulty".
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: já si pamatuju na bráchu, jak hrál asi 2.5 hodiny a nesejvoval... a pak na něj vyběh Butcher, vykostil ho a bratr prohlásil, že je to debilní hra a od tý doby úplně přestal hrát videohry :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BIMBAS: Jj, jsem to nedávno jel s mladým a celkem fun. Koukal.
    Mj. jsem mu řekl, že jsem si taky kdysi natolik podělal charakter, že mi došly prachy a mno, smolík :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    úú někde ho tu mam zafoliovane. D1 bylo epicke. Tam jsem poprve nasaval tu temnou gotickou atmosferu.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RIVEEK: Hmm, když nad tím tak přemejšlím. tak pokud bych vynechal herní časopisy, tak moje první originálka byla taky Diablo 1. Koupeno ve Švajcu :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    GIOMIKY: Jj, už vyšel loni, hrál jsem, je to povedený remake, doporučuju.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    GIOMIKY: ten uz je pres pul roku venku
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    GIOMIKY: BTW: Prý se chystá System Shock remake

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: já to měl úplně stejně jako kluci : 1997 jsem se vrátil z vojny, za první těžce vydřený prachy si koupil PC a když jsem viděl, co piráti dělaj s hrama a jak to očesávaj, že chybí cut scény a jak to padá, byla moje první legálně koupená hra Diablo I. a ten zmiňovaný Albion mi ségra přivezla z Anglie. Pak jsem si originálky kupoval tak dvakrát třikrát do roka. A samozřejmě časipisy s CD s demama a později plnýma hrama. Ou jé!
    AIAX
    AIAX --- ---
    VITEKK: Wizardry 7 byla moje hra č. 1 od raných devadesátek až do roku 2016, kdy jsem poprvé hrál Dark Souls 1.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    PHOW_SAATCH: Poslední hru, kterou jsem hrál déle, než shlédnutí znělky byl System Shock II.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam