• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Weeeeeee, platina cinkla. Gde datadisk?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Elden Ring cosplays at Japan Expo Let me solo her #shorts
    https://www.youtube.com/shorts/pl4du5RpEiM
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Tak omyl. Nepočítá :( musíš to mít vše na jednom charu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ach letajici zelvy
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MATEEJ: tak to se jeste muzes tesit na krasny kus regionu spodni liurnie ktery se odemkne v ramci questu pro ranni.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AIAX: tak zavidim, mne uz to prijde maly, cely to mam v hlave ulozeny kazdej kout, v pameti se muzu projizdet po kazdym regionu.. beee gib dlc pls end my hollowing
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    VON_GILOTINE: Tu jsem missnul.
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: "A jinak samozřejmě elden ring ruined my gaming life...protože cokoliv jinyho mi teď přijde plochý, bez invence atmosféry...nudný"

Tak jsem to měl u Dark Souls 1. Dokud jsem nerozehrál Dark Souls 2. A pak Sekiro.

DeS a BB jsem ještě nehrál, nemaje Soňu, DS3 mi k srdci nepřirostly a Elden Ring je sice boží, ale zestárl jsem u něho tak o dva roky, skrz toho, jak je to nelidsky dlouhé a taky u některých bossů ty šediny přibývaly hodně rychle.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MATEEJ: a u sefky assasinu evergaolu bych cekal nejvetsi zlo
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Tak se to počítá na všech..
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jak je to s achievemntama na zbraně / kouzla / talismany? Musím to mít na jedný postavě? Nebo se to počítá na všech?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    HAVANA: Mně se stal zvláštní glitch u Fire Gianta. Asi při třetím pokusu se mi na takový skalní hraně stalo, že jsem byl na skalce o něco níž než on a všechny jeho útoky mě míjely. Nepodařilo se mi to vytěžil, protože jsem do něj pálil moc bezhlavě, hodně jsem míjel a došla mi mana. Pak jsem se celý večer pokoušel najít to místo a správnou konstelaci a bez úspěchu. :-)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    HAVANA: Já to před půl hodinou dojel za čistýho damage dealing incantation castera a už se dost těším, jak to rozjedu s něčím, co není tak zoufale pomalý jako inkantace. Maliketh a Hoarax Loux byli s tímhle strašný, ale úplně nejhorší byl Bloodhound Knight Darriwil z limgravskýho evergaolu, na toho jsem šel snad o 30 levelů přelevelovanej. (Ne že bych na ty jiný nebyl přelevelovanej, ale zdaleka ne tolik.)

steamuserimages-a-akamaihd
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jen je škoda, že v ng+ nepadaj plus jedna itemy nebo vyšší runy...takhle nemá člověk moc motivaci prolejzat kazdej kout dungu, protože kvůli 800 runam když potrebuju na level 200k se moc lézt nechce..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Je to tak.. je to jak po bloodbornu, nothing compares a vsechno je meh
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak dojeto i za druhou postavu, frenzied fire ending.

Cca o třicet levelu a padesát hodin kratší než první průchod :)

Ten první byl za pure castera, a začátek byl asi o něco jednodušší, některý bossove vyloženě cheesy díky comet azure...na druhou stranu, když sem dostal do ruky tu katanu, tak bossove se kterejma sem měl obří problémy (rennala, malekitah, astel, ty vyprcany chrystaloidi a Radanh / elden beast) se nakonec ukázali jako jednodušší (úplně neberu že sem měl nahráno, protože za castera sem jel stylem max range..)

Co mi pořád dělá problém jsou draci. To je za melee pain

Už jedu ng+, a se dvěma reduvia daggerama by mohla bejt taky sranda když mě omrzí corpse piller katana...

A jinak samozřejmě elden ring ruined my gaming life...protože cokoliv jinyho mi teď přijde plochý, bez invence atmosféry...nudný
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Takže ještě jsem nešel ani na Margita, ale připravil jsem si Dragon Halberd +9.
    Dragonkin Solder byl "fun" :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    BIMBAS: Našel jsem, vychází na jaře. Doporučuju, kdysi jsem četl. Věc, která inspirovala Sapkowského a další, záměrně podvratná sword&sorcery fantasy, co jde proti conanovskému proudu.

BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    AIAX: nemyslim si. Tohle je klub nejen o vybraných herních titulech, ale i o souls vibes vecech. Alespon tak to vnimam, protoze se neda mluvit porad jen o konkretnich hrách. Proto sem obcas prilepim i obrazek, fotku, umelecke dilo, ktere se obsahem, smyslem nebo aspon pocitem tyka tematu. :)
    Knihu neznám, ale minimálně námět mne zaujal:
    Elric of Melniboné is a 1972 fantasy novel by Michael Moorcock.It is the first original full-length novel to feature Elric, the last emperor of the stagnating island civilisation of Melniboné who wields the cursed, soul-drinking sword Stormbringer.
    AIAX
    AIAX --- ---
    BIMBAS: Krása, myslím, že něco s Elricem teď nově vychází v češtině. Každopádně nesplet sis forum? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam