• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE:
    PHOW_SAATCH:

Solo většinou. Myslím, že na dva, tři bosse jsem po pár pokusech přivolal pomoc. Ale finálního bosse jsem dal sám, pamatuju, že jsem na to potřeboval takových 30 pokusů.

Hele DS3 vanilla není zas tak dlouhá, to fakt není DS2. Nepočítáte úplnou edici i s oběma DLC? Já mluvím o základní hře. Na tu je 50 hodin kompletního průchodu (všechny levely objevené, všichni bossové vykostění, posbíraná většina gearu a kouzel, i když úplně všechny asi ne, už nepamatuju) tak akorát řekl bych.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ale tak nebudu zagorka, TERZ ma podobny skill, platina za par dni..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Je na case asi zacit nahaz9vat spoiler tagy
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    PHOW_SAATCH: můj nejrychlejší čas byl 5 hodin, ale nebyl to úmysl, myslím ,že bych to zvládla i rychlejš .první průchod jsem měla na 150 hodin:D
    AIAX
    AIAX --- ---
    Nový rozhovor s Mijoškem, velmi zaujímavé: https://www.eurogamer.net/elden-ring-shadow-of-the-erdtree-is-fromsoftwares-largest-expansion-ever

TLDR: Shadow je prý jejich největší DLC ever, odehrává se na nové mapě plošně zhruba velké jako větší Limgrave. Uberou na open-worldu a přidají na klasickém souls level designu (hurá). Deset nových bossů. Obtížnost vyšší než ve vanille, jak už to s FromSoftími DLC bývá. Bossové na úrovni Malenie (nepochopil jsem, jestli všichni, nebo jen někteří... ale všichni asi ne, to by bylo na palici).
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Znal jsem jednoho, co tvrdil, že dojel první průchod za 50, ale ten si volal na každýho bosse support :) Já to mam tak, že žádnou FS hru nejedu poprvý na rychlost, protože bych z toho nic neměl...NG+ to je jiná :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: jakože solo? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Koukam hodne moc privrenejma ocima ze si mozna myslis ze spim, tak moc prisne privreny mam oci!
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Vždyť píšu komplet. Neboli prolezené skrz. Kdybych jel jen hlavní linku, proběhl bych to za 20+.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ds3 za padesat?
    Sry sem fanboi, to je neucta a neprace. Neprolezt to komplet do mrte, nevyzkouset vsechny questliny, nenajit vsechny zbrane kouzla..
    Nesouhlasn3 podtrhavam cervenou vlnovkou
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    V trajleru je i pár odkazů na ds3;)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Když počítáš plošnou výměru, tak asi jo :D

Ale pokud jde o content, tak jen asi třikrát. Aspoň já dohrál komplet DS3 za nějakých 50 hodin a ER komplet za 150.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ....chudák Kofiila.... Miyazaki mu udělal další letiště :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: taky bych řek... ono i samotnej ER byl asi dvacetkrát větší než celý DS3 :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AIAX: klidne bych vsadil ze to bude vyrazne vetsi jak oba datace pro ds3 dohromady..

Ano stal se ze me definitivni fanboi..
    AIAX
    AIAX --- ---
    Uf uf, 40 júro, tolik stál celý Season Pass pro DS3.

No dobře, tak ale rychle sem s tím.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    During the entire base game of Elden Ring, Miquella was “slumbering.” Now he is uh, not slumbering. There is a lot still to parse, but it’s clear him waking up is going to be very bad for everyone. Especially once he learns his sister has been soloed roughly a million times at this point.

:D

Who Are Miquella And Messmer, Elden Ring: Shadow Of The Erdtree’s Villains?
    https://www.forbes.com/sites/paultassi/2024/02/21/who-is-miquella-elden-ring-shadow-of-the-erdtrees-main-villain/
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    To je fakt jakoby krestanum oznamili vydani Bible pt.2
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    bitch, shut the...... WHAT IF messmer is miquella? jako nemusí to na první dobrou dávat smysl, ale když se trošku víc zamyslíš krásně to klapne !! nemůžu za to, ta myšlenka přišla sama.D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam