• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ENDER
    ENDER --- ---
    MATEEJ: Mne nedelali ani jednou zadnej problem (jednou jsem sel s clonem a podruhy sam)...
    Musim rict, ze jsem vynechal dual crucible knight fight, coz musi byt imho nejvetsi pain..
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Já jsem včera vyměkl v ER u Godskin Duo a přivolal jsem si pomocníka, což jsem zatím při svém druhém průchodu s katanistou neudělal u žádného bosse.

Přijde mi, že v tomhle combatu hraje až moc velkou roli náhoda. Obě dvě ty postavy mají dost pestré rutiny, takže podle mě není jednoduchý recept, jak je dostat od sebe, prostě to člověk musí zkoušet, až se jedna z nich v té své rutině aspoň trochu zasekne za sloupem nebo tak a jde na tebe jen jedna. Což vlastně jenom žere čas. během toho combatu to musíš udělat několikrát, pak jednou špatně dodgneš a jedeš od začátku a znova vyčkáváš, vyčkáváš, ustupuješ, ustupuješ...

Blbý je, že s tím zlatým pomocníkem to najednou bylo až směšně snadný, takže jsem byl trochu nasranej, že jsem vyměkl. :-(
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Chci slyset jak si vedou kvestlajny, co Eileen? Co prostitutka? Co vychcanej ir? Co vubec ne podezrelej typek?

Fear the old blood
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A jinak samozřejmě zpráva hraju bloodborne je k ničemu. Chceme příběhy. Chceme se koupat v popisu krve potu a slz. Chceme se svést na vlně endorfinu z každýho zabityho bosse.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    HAVANA: Muzes ho jit ale ve dvou...coz treba v Sekiru nejde...a uz jsem x let staklej u druhy verze mnicha...ale jednou ho dam.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Jj.
    Oba dva více fází, arény bez překážek
    (polovinu painu u malekitha v elden ringu dělá to že sou tam ty sloupy)...a musíš se je naučit úplně přesně, jinak tě onehitnou ani nevíš jak
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ludwig a Maria jsou snad nejlepsi from soft fighty vubec.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAGASAWA: DLC je pain jak hovado. Kos, Maria, Ludwig....fujtyve
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Ta těžkost byla spíš dobová, dana tím, že narozdil od ds1/2 se změnil styl a začal odměňovat agresivitu...a není tam štít (jasně. vím o něm), kterej patřil k základním kamenum dmg mitigace ve všech souls hrách
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Peklo je az dlc.

Ale obtiznost si vicemene delas tim jakou zbran si vezmes. Blades of mercy, rakuyo, blodletter, church pick, old.hunters verze zbrani, parasite of kos
    S kazdou je to uplne jina hra
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: (nepocitam chalice a DLC)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: imho je to nejlehci hra ze serie, ale prislo mi, ze je nejkompaktnejsi, nejvyvazenejsi s pricetnou stopazi a permanentni flow. Umiral jsem tam bud vubec, anebo minimalne a to diky chybe, kdy jsem sel na mrchu, u ktere jsem jeste nemel co delat. Proplesknul me potom uplnej zaver, ale jestli jsem za celou hru umrel tak 10x, tak to bylo moc. Taky jsem celkem ziral. Cekal jsem mordor a misto toho to byla sympaticky zvrhla hra bez frustrace.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jinak o BB jsem se domníval, že je to nejtěžší hra ze série (teda asi hned po Sekiro :), zatim to ale probíhám relativně na pohodu. A kde nepomůže síla a timing, vyřeší strejda Molotov. Jsem samozřejmě teprv na začátku, těšim se, co bude dál...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO: tohle je GOTY :)
    (thanx to Von Gilotine)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: ked uz takto, tak odporucam aj s DLCkom, jednym vrzom. GRANT US EYES!!!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Doplňuju si základní vzděláni :)

HAVANA
    HAVANA --- ---
    To asi na playstation nebude co? :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: No ty vole. Fascinuje mě, kolik času lidi mají. Ale díky bohu za to.

Každopádně jak znám tyhle total overhaul mody, týpci to budou ladit ještě roky. Convergence pro DS3 byla v betě dobré dva roky.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Tak dlouho jsem nad DS3, váhal, až se to vyřešilo samo.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    GIl-Pjaf-X0-AEc-WDM
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam