• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SNOO: No, minimalne si je dotahnes zpet...ale taky me to napadlo, ohledne schopnosti atp...bylo by fajn kdyby se zakladni hra s DlC zmenila, podobne jako to dela Witcher nebo Cyberpunk....zatim to mel ale From soft pokazde oddelene.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO: V žádný z minulejch her do základu nešáhli, alespoň, co si pamatuju, ale docela zajímavá otázka :)
    SNOO
    SNOO --- ---
    Sem linej guglit ale je verejne znamo zda novy typy zbrani budou rozmisteny i do zakladni lokace nebo jen dlc area?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Pozde...) Ted to sem nesu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    nečumte na to! :D

So I've played 3 hours of Elden Ring's DLC...
    https://www.youtube.com/watch?v=nP9EOmSFbvk
    SITH
    SITH --- ---
    PHOW_SAATCH: tomu říkám priority
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: situace vyřešena, žena jede první tejden v červenci na další dovolenou a už sama :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Takze vikendovej speedrun. Prej 70h, to se dá stihnout!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TRAGED: From Software na GNow neni.. grrhhhh
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PHOW_SAATCH: Stejně hraješ přes GNow, to půjde. Jen musíš vybrat hotel s pořádaným připojením ;-)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Až přijedeš, aspoň už budou první hotfixy.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Žena chce, abych s ni jel poslední tejden v červnu na dovolenou.. to nevymyslíš :0
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AIAX: Leckdy i roky. Ja tam chodím mrknout na mindfuck kolem sebe, ale když tam vidíš třeba ty obrovský mecha a spol. kostýmy, tak si říkám často akorát - respekt. Na to bych trpělivost neměl.
    AIAX
    AIAX --- ---
    NAGASAWA: By mě zajímalo, jak dlouho se někdo s takovým kostýmem dělá. To musí být hrozná drbačka.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Posílám z Brna ještě Aldrich z DS3

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: btw tady ta Čína bude Free-to-play
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ballad of Antara bude masivní akční RPG, které vyzve Elden Ring | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/novinky/ballad-of-antara-bude-masivni-akcni-rpg-ktere-vyzve-elden-ring-578247
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Dark Souls - Vykoupení 1: Ztracená lidskost - Arkham
    https://www.arkham.cz/dark-souls-vykoupeni-1--ztracena-lidskost/
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SADAKO: Je to takovej EZ mode, ve hrách bez stupňů obtížnosti :-)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RUDOLF: jsem brzda, tohle mi vypadlo

Každopádně dal jsem tomu asi 3h a mě se to líbí. Takhle, neni to nic nového, ale setting itaského folkloru si necham libit. Zkoušel jsem to cestou castera (opet) a zatim jsem do toho moc nepronikl, protoze jestli jsem to pochopil dobre, kouzla/ability se mi nabijeji aktivnim dmgovanim oponenta. Takze i jako caster se snazis pizlat mecikem bubáka, aby se ti nabilo kouzlo kterým ho vystrelíš na orbit. Well ok, parry funguje. Prijde mi pekne, ze se z boje snazi udelat po italsku "predstavení" a to je mi sympatické a nové. Jediné co mi prislo divné, je aktivní přepínání rolí, čili setupů postavy. Protože tady se nepřevlíkáš, ale hraješ role. Uvidíme kolik tam bude zdrojů na upgrady, jestli se to stihne ukrmit na více frontách.

Jinak demo je klasicky nic moc optimalizovane tak jsem jel na 5600g/32/3070 v prumeru 45-60 fps na 1440p/low settings a nekdy to melo i dropy
    Na Xbox gamepadu uplne v pohode. Kamera misty blba ale to je proste hrou. Enemaci mi obcas mrzli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam